Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Květen 2013

oap_kveten_2013

Květnový díl „OaP“, který se hodně převážil na tu objevovou stranu. Několik vážně hodně oblíbených produktů v kombinaci s dalšími velkými miláčky a k tomu jen jeden přešlap? To se nestává často, uznejte. :D Snad si to udržím i do příštího dílu. Vy mi v komentářích určitě dejte vědět, jestli chcete video mých absolutních miláčků alias svatých grálů a k tomu přihoďte název vaší nejoblíbenější řasenky, díky ;)

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:
Chanel Illuminating Pwder (LE: Spring Collection 2013) [€54]
Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]
Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]
Rimmel Stay Matte (01 Transparent) [DM]
NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]
Rimmel ScandaylEyes Show Off Mascara [Irsko]
Catrice The Giant Extreme Volume Mascara Waterproof [Rossmann, 104,-]
Marionnaud Cleansing Micellaier Water [Marionnaud, 229,-]
Marionnaud Comfort Cleansing Milk [Marionnaud, 229,-]
Marionnaud Refreshing Toning Lotion [Marionnaud, 229,-]
Marionnaud Štětec N°32 [Marionnaud]

NA SOBĚ MÁM:
Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]
Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]
NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]
Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]
NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]
Chanel Illuminating Pwder (LE: Spring Collection 2013) [€54]
Catrice The Giant Extreme Volume Mascara Waterproof [Rossmann, 104,-]
Urban Decay Naked Palette [http://www.hqhair.com]
Rimmel Lasting Finish Lipstick (084 Amethys Shimmer) [DM, 99,-]
KOŠILE: New Yorker
LAK NA NEHTECH: S-he
BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk
KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 127 )

  1. / ReplyAňa
    Vzhledem k tomu, že jsi tu řasenku dostala, tak je to asi irelevantní, ale možná je to jen vadný kus. Mě se tohle stalo s Doll eyes. Koupila jsem ji a zjistila, že děsně opadává, tak jsem druhý den šla naštvaná do Douglasu, že teda řasenka za 700,- je děsná, tam mi ji vyměnili za jiný kus a ta byla skvělá a stala se mou neoblíbenější řasenkou. Už je vypotřebovaná a je pravda, že další jsem si zatím nekoupila, je to celkem dost peněz a s Maybelline (Colossal), kterou mám teď jsem taky spokojená. Jinak na efekt "nemám řasenku" je výborná Dr. Hauschka (v lékárnách), kterou jsem pár let používala pořád, ale má bohužel negativní vlastnosti přírodních řasenek – moc toho nevydrží.
    • / ReplyGetTheLouk
      No, byla zacelofánovaná, tak by to nemělo být ok. A holt špatný kus, ale znamená špatná reklama. :( Ale to mě jinak teda mrzí.. Přírodní řasenky já nemusím, právě to opadávání mě štve, bohužel :( A docelá koukám, že ti jí vyměnili! To teda klobouk dolů!
  2. / ReplyNN
    Nejlepší řasenka-Collistar Infinito !!!
  3. / ReplyFoxy Helena
    Určitě chci vidět tvé svaté grály! Má oblíbená řasenka je od Essence Stays No Matter What 24h. Stojí cca 80 kaček a je parádní, mně absolutně vyhovuje.
  4. / ReplyJanča
    Wááu sluší ti to moc! Ty tvoje kecy ke všemu dokonalý ♥ Mamce jsem koupila Urban Decay Naked Palette na tvoje doporučení + primer. A mamka je nadšená děkuju! :)) "channelíí" ♥
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, tak to jsem moc ráda, že se líbila! :) Mamka teda dostala pořádnej dárek :)
  5. / ReplyBaruška
    Rozhodně chci video svatých grálů :))) a moje nejoblíbenější řasenka je voděodolná Get Big Lashes od Essence :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ta je super! :)
    • / ReplySára
      Ano, tu taky mam, a je úžasná, strašně mi vyhovuje ten kartáček, ale bohužel se docela špatně odličuje...
      • / lilienviv
        To je zvláštní... Co používáš za odličovač? Já měla Niveu, Ziaju, Garnier a odličovací ubrousky Essence a u všech to šlo perfektně.
  6. / ReplyTereza
    s řasami jsem na tom skoro stejně... na pravým oku mám vždycky krásně natočený a neslepený řasy..a na levým oku se mi udělají tři řasy, který jsou rovný jak hřebíky:D jinak moje nejoblíbeněší řasenka je Dermacol Extreme lash :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D A spíš na kterém boku víc? Já si myslím, že to mám z toho, že víc spím na levém boku :D
      • / Tereza
        Tak to mě nenapadlo, že by to mohlo být tím :D Ale je pravda, že víc spím na levém boku:) zkusím spát na zádech, ale to se mi asi nepodaří :DD
      • / GetTheLouk
        Tak a je to oficiálně potvrzeno! :D Já se totiž podezřívám, že spím taky víc na levém :D Hodně se poslední rok mrcasím, vlastně víc než kdy jindy, ale řasy teda furt nic :( :D
      • / Žaneta
        Já mám podivný řasy na pravém oku ve vnějším koutku a spím zásadně na pravém boku obličejem do polštáře :) takže máme teorii :D
    • / ReplySára
      Mam to stejně a to spim na břiše =D ale linku mam zas hezčí na levém oku =D
      • / GetTheLouk
        :D Holky, my to mu příjdem na kloub, čím to je :D
  7. / ReplyS.
    Ahoj Lou, video o svatých grálech bych viděla ráda. Co se týče řasenky mám nejraději Rimmel London Glam'eyes mascara(ta klasická v růžovo-černém balení) - má dokonalý kartáček, ale bohužel, taky opadává během dne :( Tak si teď asi koupím tu od Catrice, co ukazuješ :)
  8. / Replyevica
    Moc pekne video, ja by som urcite uvitala nieco take ale skus zakomponovat aj nieco "drogerkove" (ja viem ze drahsie veci su vacsinou lepsie ale moj rozpocet je viac nez biedny! :D)...A riasenka urcite max factor 2000 calories,pouzivam ju odkedy sa malujem :) ale dala som na tvoju radu a kupila si vodeodolnu od essence taka velka,modra a fakt uznavam ze drzi ako sialena a aj pekne maluje! (ale vzdy si rozmyslim ci mam potom vecer dost casu na to aby som si ju aj zvladla dat dole lebo nech pouzijem akukolvek micelarku,ide tazko dole :( )
    • / ReplyGetTheLouk
      Dražší věci nejsou většinou lepší. Já nakupuju tak nějak všude :) Jak tam, tak tam :) A zrovna dneska mi to přišlo velmi drogérkové :) Ale svaté grály se asi budou spíše klonit k té dražší no... Ikdyž nevím, ani teď sama z hlavy nevím :D:D:D Ta modrá velká essence je náhodou vážně super :) Mně se neodličovala zas tak špatně, ale je fakt, že dala trošku zabrat :D
  9. / ReplyBarů
    Moje nejoblíbenější řasenka je ,,Maybelinne The Rocket Volume Expres" zamilovala jsem si jí hned potom co vyšla na trh a nemůžu se jí vzdát! Už mám 2 balení :))
  10. / ReplyClare
    Supr video:D Mně se upřímně už povedlo nějaký ten obal rozflákat:) a každopádně udělej to video o svých absolutních oblíbencích:D
  11. / ReplyKarolína
    Lancome Doll Eyes nepřekoná nic a je mou nejoblíbenější, věřím, že ji uvidím ve svatých grálech, které doufám natočíš! Natoč! Prooosííím! :)))
  12. / ReplyClaris
    Určitě natoč oblíbence! :)) A můj oblíbenej produkt jsou gelový linky od Maybelline a samozřejmě milované bronzové Color tatto :)
  13. / ReplyMíša
    Určitě natoč video, jinak moje oblíbená řasenka je od Maybelline New York - One by One volum express- satin black
    • / ReplyGetTheLouk
      Tu jsem teď znova obejvila ve svém šuplíku a teda tak jsem si jí zase zamilovala! :)
  14. / ReplyTomáš Němec
    Naprosto dokonalé!! Ve videu tedy vypadáš skvostně jako v každém videu! A navíc miluju tu tvou košili je uplně boží boží boží!! Právě mi došel Rimmel Mach perfection concelar takže poletím do Rossmana a koupím si tu Catrise :) přišla mi přímo vhod :)už jen kvůli tomu, že můj nový Erase Paste se mi bohužel rozbil, protože mi vypadl z balkonu :( takže vyskouším tenhle :) a snad padne :) moc děkuji za zpříjemnění večera tvým videem :) udělalo ohromnou radost :) Díky :) Tom PS: pro video o svatých grálech jsem všemi palci pro!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Z blakónu? :D K tomu musí být dobrá historka :D Já nějak doufám, že se k němu jednou vrátím... Uvidíme no, ale zatím vážně vede catrice, tak snad bude sedět :)
  15. / ReplyEll Jones
    Super video. Zaujal mě ten korektor, ale nikde u mě v okolí catrice neprodávají. Svaté grály určitě natoč! Bude to super!!! A já jsem si zamilovala Maybelline One by One. Lepší jsem zatím nenašla.
    • / ReplyMaki
      Zkus se podívat do TESCA jestli máte :-) v Ostravě jsem taky třeba nikde v rossmanu Catrice neviděla a pak sem ji našla v tescu :-)
  16. / Replynelka
    urcite to video natoc tesim sa velmi :) moja najoblubenejsia spirala je Jordana Best lashes volumizing mascara...robi mi krasne mihalnice a neopadava co mi tiez niektoré spirali robili napríklad Loreal Lash Architect 4 D tak z tej mi padali mihalnice asi som nic horsie nemala...ale pocula som ze je dobra teraz aj od essence taka cerveno cierna s dakymi vlaknami co predlzi riasy, ale zatial som neskusala...nyc puder mam tiez a je velmi dobry za tu smiesnu cenu :) tesim sa na dalsie video..
    • / ReplyGetTheLouk
      Padaly? :-O Bože, tak to jsem ráda, že to se mi ještě nestalo a snad ani nestane. :D Jordana je taky zajímavá značka, taky se na ní chystám někdy v budoucnu...
      • / nelka
        hej padali letela do kosa :) urcite skus Jordanu mozno ti spirala nesadne ale ich linky mi drzia cely den a su cierne ako blazon a tiene tiez a za tu cenu :) snad budes spokojna ...tesim sa na dalsie video
      • / GetTheLouk
        Já spíš na stíny jsem koukala :) Ale právě slýchám jen a jen chválu :)
      • / nelka
        tiene fakt super ja som sa tiez rozhodla na zaklade dobrych recenzii viem ze aj laurenbeauty ich pouziva vo svojich tutorialoch a tak som objednala a som velmi rada, ale make up je hrozny aspon pre mna :)
      • / GetTheLouk
        Jj, ta mě taky hodně inspirovala k tomu o tom začít uvažovat :) Ale asi zůstanu zatím spíš u stínů... Nějak mám pocit, že tam nebudu koupě litovat :)
  17. / Replykačka
    Ahoj, tak ta řasenka na styl Doll Eyes.....je od Astoru a jmenuje se Lovely Doll a musím říct, že zatím nic moc. Avšak jsem tedka maximálně spokojená s jinou od Astoru a ta se jmenuje Big Boom, mají dvě verze s rovným kartáčkem a se zakřivený, a stím zakřiveným je fakt super. Doporučuji:)))
    • / ReplyGetTheLouk
      Ona není na styl Doll eyes jen má podobný jméno - Lovely Doll, na to jsem si nemohla vzpomenou :) Zakřivené kartáčky chci taky zkusit :)
  18. / ReplyValerie B.
    Za sebe můžu doporučit 3 řasenky - Max Factor 2000 calorie, Maybelline Colosal Volume a Dior Extase.
  19. / ReplyWendy
    Na Svaté grály se moc těším. A prosím neříkej od Chanelu. Tohle je věc, která mě vždycky vyšouje. Byla ta Coco Chanel - žena, nebyl to ten pán. Vím, že to zní asi urýpaně, ale každý se vždycky chvástá Chanel, Chanel, od Chanelu a přitom neví kdo to byl. Tím neříkám, že je to i tvůj případ. To vůbec ne.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ano, byla, tyhle znalosti mám, ale v ČR se to tak prostě zažilo. Alespoň v mém okolí. Stejně jako Bobbi Brown byla žena, což taky vím, dlouho mi trvalo, než jsem se přeučila říkat od Bobbiho Browna. Zkrátka to spojení těch jmen zní v češtině mužsky. Chanel zní zkrátka mužsky. Ale když si pustíš nějaká stará videa, přesně tohel tam řeším, že se říká v čj od Chanela a nikomu to nevadí. Jsi kupodivu první :)
      • / Dejnicka
        Sice to byla žena, ale podle toho se jmenuje značka a myslím, že u značky se nerozlišuje mužský a ženský rod. To bychom pak mohli i říkat- mám nový auto, TU Mercedes!
      • / GetTheLouk
        To je zajímavá myslšena s tím Mercedesem nebo teda s tou Mercedes vlastně :D
  20. / ReplyMartina
    Moc pěkné video. Nejoblíbenější řasenka je Wonder Lash od Oriflame, natočí řasy, nerozmazává se a ještě stojí pár korun. Určitě doporučuji.
  21. / Replyprostě Bára
    Svaté grály mě zajímají :) Určitě to bude super :) Jinak rašenku mám teď novou protože mojí oblíbenou NYC High Definition Volume. Tak jsem brousila v drogerii a kupodivu, i když Gabriellu Salvete jako značku moc nemusím, zaujal mě kartáček u jejich nové řasenky Diamante. A je boží, boží a ještě jednou boží ! Na obou stranách má hrozně hustý štětinky. Na jedný kratší (což krásně zahustí) a na druhý delší, sestřižený do otevřenýho obrácenýho "U" (a to je perfektně pročeše, prodlouží a natočí). Navíc je to kupodivu první z řasenek, kterou nemusím nechat měsíc ležet v šuplíku, aby mi malinko vyschla. Není ani suchá, ani mokrá. Navíc jsem jí koupila v akci za 89 korun (asi začnu milovat maloměstský drogerie :)) Bože jsem se nějak rozkecala. Jinak už jsem koukala na ten korektor a asi sáhnu ještě po tom tmavším, protože přeci jen, jsem tmavší než ty a taky mi připadá o něco málo růžovější. Nic méně. Moc ti to sluší a těším se na další video :)
    • / Replyprostě Bára
      oprava omlouvám se *mojí oblíbenou NYC High Definition Volume mi ukradla mamka
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak tose po tý Salvetce mrknu, jak to popisuješ, zní to velmi zajímavě a rozhodně to musím zkusit :D Áá, že já se vás na něco ptám, mám pocit, že potřebuju asi 200 řasenek :D :D
      • / prostě Bára
        POTŘEBUJU :) Taky to používám a brácha se mě to snaží odnaučovat. vždycky když řeknu, e něco potřebuju tak mi odvětí s takovým směšným postojem a filosofickým hlasem (alá pan Burns ze Simpsnových) :"Ty to nepotřebuješ! Ty to CHCEŠ"
      • / GetTheLouk
        :D:D:D:D Jó, to mi říká přítel tohle :D
  22. / ReplyMaki
    Tak na ty tvoje svaté grály bych se docela dost ráda podívala :-) Třeba najdu něco pro mě cenově dostupného co bych si taky mohla vyzkoušet :-) Pobavila mě scénka s houbičkou od chanelu :-D ta musí být opravdu super :-D Catrice camouflage mám doma už nějaký ten pátek a taky si nemůžu stěžovat, stojí 75kč a za tu cenu dobrý kauf. A v pátek se chystám na lov pudru od NYC. Je to trapný říkat, ale řasenku od Catrice ve voděodolné verzi mám taky :-D kupovala jsem si ji snad ve stejný den co ten korektor. Podle mě je vážně dobrá a uvažuju, že si koupím i její nevoděodolnou verzi protože voděodolná řasenka je podle mě jen na pohřeb, na svatbu a na státnice, kde jsem ji používala já :-D Poslední dobou se mi výrobky od catrice líbí čím dál víc. Hlavně stíny, tvářenky a rtěnky. Jo a k řasenkám... Nejoblíbenější je stále ještě Maybelline One by One. Myslela sem, že to bude Colossalka, ale bohužel mi jaksi začala opadávat pod oči. A nejsem sama "naštěstí". Jsem si taky myslela jestli to není korektorem nebo něčím a pak jsem se dívala na internet a několika lidem se to taky stávalo... A opravdu nesnáším když mám pod očima smetiště :-/ Na střední jsem si myslela, že opadávání řasenky je normální, protože jsem s líčením teprve začínala a neměla jsem s tím zkušenosti, ale naštěstí jsem si pak koupila jinou řasenku než od Rimmelu a zjistila jsem, že normální to opravdu není :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to já voděodolnou používám i mimo tyto vybrané situace :D Ale je vážně super, korektor taky - máme super vkus hele :D A pudr určitě kup, je vážně skvělej! Catrice mě nikdy nevzala svou stálou nabídkou tvářenek třeba... Stíny měli vždycky super, to jo :) One by One jsem znovuobjevila nedávno a zase jsem si jí zamilovala! :) No máme opadávala ta ObO Satin Black tuším, pak koupila voděodolnou a byla spokojená. Ale mně třeba Scandaleyes Flex od Rimmelu neopadává a vydrží všechno! Sexy Curves, která byla šílená, ale taky neopadávala. Asi jsem měla prostě s tou Show Off neštěstí no :(
      • / Maki
        Právě jsem si chtěla počkat jestli ten pudr od MAC bude v objevech nebo v přešlapech, protože jsem na něj taky četla docela rozporuplné recenze... Někteří jej vychvalovali do nebes a jiní říkali že je to pudr na 2 věci. Zkoušela jsem zatím jen na ruku tester a strašně se mi líbí jak je takový jemný, sametový :-) A jestli mi nebude vyhovovat, tak za tu stovku se fakt hroutit nebudu :-) Včera jsem byla v Ově a malinko mě naštvalo, že byla sleva na všechno z NYC jen ne na ten pudr :-D PS: Taky jsem čuměla jak máme dobrý vkus :-D
      • / GetTheLouk
        :D No já snad vychytala nějakou slevu na to, tuším :D Ale i tak je to docela levná volba. Já myslím, že až nebudeš mít pudr, tak ho zkus ;) Ale určitě mi pak řekni, jak ti seděl :)
      • / Maki
        Kupuju hned zítra :-D Mám stay matte ale ten je na mě nějak tmavý teď po zimě... Mám 004 tak si chci koupit od NYC transparentní ať mám pokoj a nemusím uvažovat nad barvou... Jsem na něj už teď zvědavá... Zvláštní, že vždycky když si koupím něco nového tak to staré letí na chvilku do krabice a musím vyzkoušet to nové :-D
      • / GetTheLouk
        No to já mám furt.. :( a je to šílený, ale snažím se, zavedení RIProduktů docela pomohlo :D bych se styděla nemít dát co do videa, tak se snažím logicky spotřebovávat. :D
      • / Maki
        Tak to bych si taky měla pořídit Blog :-D ale v poslední době se taky snažím spotřebovat věci, co si koupím. Jen se mi teď nějak nashromáždily řasenky a make-upy. Ale to jen proto, že make-up si musím míchat a jedna řasenka je už skoro na řasenkové nebe, ale pořád se ji snažím používat... A teď když umírá tak dělá potvora lepší řasy :-D Je to One by One :-) Nějak už mi teď neslepuje jako na začátku a hezky ty řasy nechá natočené :-)
      • / GetTheLouk
        Mně řasenky, ale já jich pár i dostala, takže to jen tak na mou obranu :D:D:D:D Makeupy taky většinou míchám. Spíš kvůli textuře, krytí a výdrži než barvě. Ale mám pocit, že pak neubívají zkrátka :D Tak ObO mám teď asi rok otevřenou a konečně mi dělá boží řasy :D Ale to abych si jí kupovala s ročním předstihem :D
      • / Maki
        Já mám One by One mám taky fest dlouho :-D přes půl roku určitě... Včera jsem si kupovala pudr od NYC a nevím čím to je, ale tester se mi zdál jemněji namletý... Možná nějaká vrchní vrstvička. Jooo a vzpomněla jsem si, jak si říkala, že na jednom oku máš divnější řasy :-D já to tak mám taky s levým okem. Ale myslím že je to normální, protože obličej ani zbytek těla není zcela symetrický :-) já na řasyny teď používám ricinový olej z lékárny a kamarádka se mě ptala jestli nemám delší řasy, tak to asi zabírá :-) Já si toho všimla akorát na dolních řasách. Tam jsou opravdu viditelně delší. PS: musím se pochlubit, že jsem včera dostala supernííí tyrkysový klobouk a zápisník se Snoopym od přítele k narozkám :-) sice opožděně ale přece :-)
      • / GetTheLouk
        Jasně, že není, ale u mě je to dost, dost znatelný :D Já si myslím, že to je vážně tím spaním jakože ještě navíc k tý nesymetrii. O ricinovém oleji jsem slyšela, že umí zázraky. Tak určitě podávej pak dál reporty, jak si stojí :) PS: Jé, Snoopy :) Já si pamatuju, když od něm měla uplně všechno, docela mi to chybí, zápisníček bych brala :) šikovnýho kluka máš ;)
  23. / ReplyTerezka
    video určitě natoč, budu se na něj těšit :) jinak moje nejoblíbenější řasenka je stoprocentně Max Factor False lash effect... pokaždý začnu zkoušet nějaké nové a stejně se vždycky vrátím k téhle :D
  24. / ReplyClaire
    Já jsem si docela oblíbila tu Rocket Volum' od Maybelline, i když jsem z ní ze začátku moc nadšená nebyla. :D A strašně mi opadávala ta One by one.. -_- Nevím, jestli s tím měli problém i ostatní nebo mám prostě divné řasy. :D
    • / ReplyGetTheLouk
      No určitě by řasenka opadávat neměla. A o ObO jsem to už slyšela a to i u tý Rocketky, tak zkus jinou ;)
      • / Claire
        Ta Rocket mi vydrží bez opadání klidně celý den, s tou jsem docela spokojená... Ale kouknu se po té Catrice, až mi ta rocket dojde. :) Navnadila jsi mě :D :)
      • / GetTheLouk
        Tak doufám, že bude sedět dobře :)
  25. / ReplyChristinnia
    Na video o svatých grálech bych se moc ráda mrkla-vsadím se,že tam bude NAKED,Carmex,ubrousky od Douglase ... :D Jinak-mám problém s tím,že mi nikdy makeup ani stíny moc nedrží- a to třeba ani NAKED s primerem a i asijské bbčka ze mě do oběda mizí. Snažím se používat face primer a fixační sprej,ale přijde mi,že to vůbec nepomáhá-netušíš,co s tím?
    • / ReplyGetTheLouk
      Koukám, že mě má někdo naprosto prokouklou :D:D:D No, asijská BB ze mě taky mizí. UD primer mi taky přijde na prd :D Takže zkus třeba NARS primer ;) Ten je boží. Face primery moc neznám. A fixační spreje - All Nighter od UD byl super ;)
  26. / ReplyLucy Enne
    Svatý grály? Jasně, že jo :) Určitě tam bude pudr od Chanelu ;D. Ten bych si hned koupila, ale moje finanční prostředky mi to nedovolují :D
  27. / ReplyMarsy
    Ahoj Lou, dlouho přemýšlím jaký rozjasňovač si koupit dívala jsi se někdy po MAC lightscapade mineralize skinfinish? Myslíš, že ho budou mít v Praze? Zajímalo by mě co si o něm myslíš jestli bude lepší než albatross nebo ne. Chanel má pěkné balení, ale asi už ho nikde neseženu.
    • / ReplyGetTheLouk
      Budou, pokud je to ten nejsvětlejší, protože z hlavy teď nevím, tak na Flóře ho stopro měli ;) Ale já v MACu nebyla už skoro rok :D
  28. / ReplyPeta
    Ahoj :) nejoblíbenější je od Maybelline One by One a Rocket Volume :) dřívější zklamaly (jak od Yves Rocher tak Miss Sporty dokonce i Max Factor) a už asi víc jak 4 roky nezkouším (radši) nic jiného než Maybelline :) možná že někdy něco zkusím jiného, ale kdo ví ;) jinak problém s opadáváním je pouze při náročné aktivitě = po párty, kdy řasenka drží zuby nehty skoro 24h, což omlouvám :) anebo při sportu (tělocvik a tak) jinak na běžné nošení? paráda. Video o oblíbencích určitě!!! A nakonec dotaz - sháním primer, koupila jsem si paletku Sleek a odvážnější barvičky špatně drží :( máš nějaký trik? Nebo tip na dobrý primer? Zatím jsem to řešila tenkou vrstvičkou korektoru (světe div se drželo to, nechala jsem se inspirovat tím, jak jsi jednou řikala, že proč se nemůže něco použít i jinak = řasenka jako tvářenka a tak :) Měj se
    • / ReplyGetTheLouk
      No, pokud ti korektor drží, tak to asi neřeš. Ale jinak bych asi doporučila třeb Too Faced primer, já osobně jsem ho nezkoušela, má ho mamka a zatám tvrdí, že je lepší než primer od Urban Decay :) Bohužel nic moc z drogérie doporučit nemůžu, protože to jsem ani nezkoušela :( Ale pokud to plně funguje, tak bravo a asi to nemusíš řešit. ;) Ale jsem ráda, že někdo tkahle zkouší a myslí mimo ty vytyčené hranice :) To je super!!!
  29. / ReplyMaja
    Opravdu hodně beauty blogerek hodnotí velmi pozitivně řasenku od Maybelline - Volum' Express The Falsies. Rozhodně jí hodlám vyzkoušet, slyším na ní samou chválu :) A šup sem s grálama!
    • / ReplyGetTheLouk
      Falsieska je také na mém dlouhém seznamu. :D Ale jak je to stálá nabídka a není to novinka, tak na ní bohužel zapomínám :( :D Ale snad se k ní jednou dostanu. Ale až jí vyzkoušíš ty, tak určitě řekni, jak ti seděla :)
  30. / Replybambitka
    Á řasenky byly moje slabina. Strašně ráda jsem pořizovala nové a nové a nové... A nikdy jsem nebyla 100% spokojená. Asi že mám rovný krátký řasy a s tím se toho nedá moc vykouzlit. Teď mám řasy umělé a až to sundám budu mít asi jen jeden chlup. Ale to je zbytečná pohádka okolo. Nevím jestli jsem jen já takovej exot, ale používala jsem třeba na jedno nalíčení 3 různý řasenky, a pak jsem teprve byla jakž takž spokojená. Nejlepší kombinace byla - Avon Super shock na (zhuštění) zelená od maybelline Define a Lash na prodloužení a pak ještě Max Factor 2000 calories na rozčesání. Jó a pak jsem měla ještě spešl řasenku na spodní řasy, správně vyschlou :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já to dělala dřív taky a občas to dělám do teď :D Ale já se i bez toho řasím tak 5 minut, takže pak to je 15 :D A to už je vážně moc :D Já nějak furt doufám, že to všechno najdu prostě v jedný řasence :D Ale zatím jsou všechny dobrý, ale nic jakože wooooow! :D Asi budu donucená zas kombinovat no.. :D
  31. / ReplyEliška
    Ahoj! Na tvůj blog jsem narazila nedávno. Sleduji především zahraniční blogerky, má nejoblíbenější je Tanya Burr. Musím říct, že máš nejlepší kosmetická videa v Česku. Kvalita, obsah, tyhle stránky, vše super. Jen mám jednu malou výtku. Máš za sebou binec a docela to při sledování ruší. Hodně vblogerek má v pozadí třeba svíčku, světýlka, kytky a hned je to sledování příjemnější. Píšu ti to, protože ty vypadáš na videu skvěle, obraz je super a myslím si, že tohle je docela škoda. Měj se hezky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám za sebou normálně svůj malý byt. Bohužel nemám studio na natáčení a tohle je ideální místo co se svělta týče :) Už takhle na video stěhuju půl obýváku, takže to se bohužel těžko změní. A navíc světýlka a kytky nebo i postel mi přijde tak nějak kýčovitá. Svíčky moc nepálím, nevím, zrátka tohle jsem já. I když vím, že to je rušívé, moc s tím nenadělám, abych to byla furt já a nerozkopala bych byt, protože pár projektů jak to předělat na točení bych v hlavě měla :D:D:D Ale moc díky za radu a za přízeň :)
  32. / ReplyEva
    Lou, pokud sis chválila Colosalku a nezkusila tuto ( http://2.bp.blogspot.com/-ntF0gg11I1c/TiPf5OHok_I/AAAAAAAABTc/uwWLEBt98R0/s1600/Maybelline_cat_eyes_termek_ecsettel_preview.jpg ), tak DOPORUČUJI. Perfektně natočí, drží, nedrolí se ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Když ona má užší kartáček, tak nevím, přijde mi že Falsieska má tluštší, proto bych možná sáhla po té :) Alě děkuju za tip!
  33. / ReplyJana
    Moje nejlepší řasenka je Loreal Extra Volume COllagene :) Je nejlepšííí :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tu jsem měla a po dvou použitích letěla do koše, nic příšernějšího jsem neměla :D No je tu krásně vidět, že každý máme iné preference a každému sedí něco jiného. To je na kosmetice boží :)
  34. / ReplyDee
    Ahoj Lou! Nemůžu jinak než také přihodit své řasenkové zkušenosti do soudku :)) Vždy jsem používala řasenky od Rimmel a L'Oreal, ale to už je pěkně dávno. A pak jsem se začala rozmazlovat řasenkami Dior (bohuže, zjistila jsem, že na ně mám alergii a pálí mě po nich oči:/), pak Chanel (asi jsem měla vadný kus, ale opadávala mi!) a pokračovala jsem s Benefitem (skvělý efekt, ale zůstávají mi šedé mapy pod očima i po odlíčení i sprše, plus mi dost zničila řasy - po vypotřebování 3 balení na levém oku byly v jednom úseku o polovinu kratší!). S ohlodanýma řasama jsem si našla Lancome Hypnose Precious Cells a je parádní! Má v sobě vyživující látky. Myslím si, že nedělá extra efekt, ale mám od přírody super řasy, takže i s ní vypadám jak mrkací panenka. A moje řasy jsou po ní nejhezčí a nejdelší, co kdy byly. Všechny mají stejnou mega délku a na vatovém tamponku je vidím zřídka. Navíc se strašně jednoduše odličuje. Nedávno jsem si koupila Rocket od Maybelline a po prvním použití letěla do koše - vůbec nezachytává řasy, pomalu schne na řasách a blbě se odličuje. Myslím, že zůstanu v rodině Lancome při dalším nákupu. Abych to shrnula, Lou, klidně si dál kupuj Doll Eyes a zkus ji používat dva měsíce v kuse a neprokládat to ostatními řasenkami. Všechny Lancome řasenky mají v sobě vyživující látky a mohlo by ti to spravit ty řasy na tom jednom oku;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tyjo! No na mě Dior oxiduje co se makeupů týče :D To to teda pěkně vede :D Ta Chanelka mi neopadává. Tak snad to byl jen vadný kousek. Benefitku jsem měla jen They're Real a to byl porod. Měla jsem asi 5 slepechý řasiček - přesný opak toho, co avizovali :D Hmm, no musím říct, že ten tvůj seznam a následně pak ta Lancomka jako zázrak a záchrana :D No, měla bys dělat reklamy :D Já tu Doll Eyesku ani neprokládala, právě jsem jí měla na to moc ráda :D Ale je fakt, že tu Star jsem měla až hoodně dlouho po tom.. Tak to někdy zkusím :) Je fakt, že ony i tak krásně voněj. Tak jak si to tak v hlavně srovnávám, před tvým komentářem jsem se chtěla s Lancomkama rozloučit a teď mám jasno v tom, že je ještě nedám :D
  35. / ReplyKatka s
    Jamamnehradsi supershock klasickou od avonu
  36. / ReplyA.
    Svaté grály určitě! A nechtěla bys udělat třeba video jen o řasenkách (co se ti na nich líbí/nelíbí)? Když jich máš doma víc bylo by fajn slyšet nějaký komplexní názor, čímž bys nám pomohla při výběru podle našich preferencí. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      S řasenkama je to těžké, každému se chovají jinak. Záleží spíš na řasách, mi přijde. Takže video o řasenkách asi moc neplánuju, bohužel :(
      • / A.
        a něco jiného na co bychom se mohli těšit? :) mám Tvá videa moc ráda ale občas čekám jestli nepřijdeš s něčím novým :)
      • / GetTheLouk
        S řasenkama je to ale vážně těžký... Časem k nim doputuju v basic series, teď je na řadě obočí, pak rty, časem k řasenkám nějak tak dojdu, ale říkám, recept, jak si vybrat správnou řasenku, není. Každý chce něco jiného a každému ta stejná řasenka dělá něco jiného, takže je to vážně spíše takové nešťastné téma. Navíc pokud vím, tak Petra takové video dělala, takže moc nové to také není :) Ale říkám, snad k ním doputuju v Basic Series :)
  37. / ReplyAgnes
    Absolutní miláčky bych viděla velmi ráda :). A moje aktuálně oblíbená řasenka? Jednoznačně Dermacol-Volume mania mascara. Je voděodolná, takže jsem si k ní musela přikoupit ještě jeden odličovač, ale i tak se to vyplatilo. :)
  38. / ReplyAlice
    já z tebe nemůžu :D žeru tvoje videa prostě! to o řasence a vojácích/párty :D a to o houbičce že kdyby z toho byl člověk - no řehtala sem se tady uplně nahlas :D děkuju! a svatý grály určitě natoč jsem zvědavá :) a řasenku jsem teď objevila od Yves Rocher Sexy pulp a je skvělá! snad první řesanka která mi nepadá pod oči... no a navíc když si u YR založíš kartičku máš jí zadarmo k nákupu :) (to neni jako reklama jenom mi to příjde fajn)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc za tip :) Já na YR moc nejsem. Nenakupovala jem tam leta.. Ale možná se tam zajdu mrknout :)
  39. / ReplyEll
    Svaté grály jsou opravdu dobrý nápad ;) jinak nejlepší řasenky jsou pro mě Rocket Volum' Express a Colossal Volum' Express, ale to asi nejsem jediná s tímhle názorem :D
  40. / ReplyLucinka je Nej!
    Ahoj Lou,pěkné video a určitě natoč to video!!!Budu se moc těšit!!:)
  41. / ReplyVeronika-FC
    Miluju tvoje videa ♥ www.fashioncatches.blog.cz
  42. / ReplyMarina
    ahoj Lou....koukám na tvoje videa asi rok a strašně moc ti za ně děkuju, naučila jsem se nad nákupm kosmetiky přemýšlet :-)a souhlasím s tebou s tím štětcem od Marionnaud, k narozeninám sjem dostala štětec od přítele ( N 30 Powder), mluvila sjem s ním o tom, když jsem jednou pobíhala v nějaké parfumerii a sháněla štětec, popisovala sjem, ajký chci a tak mi ho sám koupil na narozeniny...štětec mám cca půl roku a souhlasím, nepustil ještě ani štětinku :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc, ani nevím, jakou mi dělá radost, když někdo píše, že mu moje videa něco malinkato dala! Vážně moc děkuju! No já se asi mrknu po dalších, protože tenhle krasavec vytěsnil všechny ostatní :D Třeba taková Sigma, co mám nový štětec, tak ten pouští chlupy už půl roku, furt! Každej den dva! Se divím, že vůbec ještě je. To tenhle prostě nic! Ani jeden! Vážně koukám a smekám před přítelem, jak umí naslouchat a nakupovat! Velká pochvala!
  43. / ReplyTereza
    Ahoj Lou, předem ti chci říct, že mě tvůj blog opravdu neskutečně baví! Moje nejoblíbenější řasenky jsou od značky Bourjois. Momentálně je mou nejoblíbenější Volume glamour. Nádherně odděluje všechny řasy a i když slibuje objem, který splňuje na jedničku, tak mám po ní i super zvýrazněnou délku řas.Když opravdu spěchám, tak zase sáhnu po Bourjois Liner effect - i když je to divné, ona opravdu tu linku udělá:)Celkově mám jejich kosmetiku hodně ráda přes make-up, tvářenky i stíny. Měj se pěkně, Tereza
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc :) Udělalo mi to velkou radost! :) Já jsem od Bourjois zkoušela tu rotační a byla fajn, jen mě nebavilo to vymýšlení jakým směrem jí zapnout. Zkoušela jsem jí asi jen 2x, takže jsem si v tom nevybudovala ten cvik, který člověk asi časem získá :) Bourjois mám také docela ráda, jejich Healthy Mix Foundation je skvělý makeup! Tvářenky mají fajn i pudry. Obecně vlemi dobrá značka, to rozhodně! :)
  44. / ReplyBlondies
    Jak jsem viděla to video, dostala jsem pocit paniky, že můj chanelovskej rozjasńovač dojde a začala ihned koukat po obchodech, jeslti ještě jeden náhodou někde nezbyl. A našla jsem jeden do zásoby.... Hned mám o 100% lepší náladu, asi bych to psychicky nezvládla bez něj :D
    • / ReplyBlondies
      A k tomu čistícímu mléku, mléko se má dávat na navlhčený tamponek (namoč tamponek do vody a pak vyždímej), pak se zlepší jeho účinnost (tamponky by měly být 100% bavlna) Jen pro zajímavost Správnej návod, jak vyčistit pleť mlékem a vodou - tahy na odličování a tak (byla sem na školení) http://myblond-world.blogspot.cz/2012/08/jak-se-spravne-odlicit-vycistit-plet.html a jak se správně odlíčit (taky se školení kosmetičkou) :) http://myblond-world.blogspot.cz/2012/08/spravne-odlicovani.html
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Mně přijde, že ho vypotřebuju asi tak za 5 let, když počítám, že nemám jen tenhle rozjasňovač, takže nepanikařím. A držím se abych nezačla :D
      • / Blondies
        No já mam doma tunu rozjasňovačů, jenže všechny ostatní sou zbytečný, když mam tenhle :D
      • / GetTheLouk
        No, jako je fakt,že on má tendenci všechny ostatní odstrkovat... Ale u mě to neumí stoprocentně :) Jen tak na 90 % :D
  45. / ReplyMarie K.
    Ahoj video o svatych gralech bych videla rada. Jinak rasenky na ktere nedam dopustit (vsechny jsou od Clinique) jsou "high lengths mascara-mascara longueur optimale" tahle ma skvely kartacek( spise hrebinek)neni sice vodeodolna ale rasy jsou krasne,dlouhe a celove ten efekt je "to neni rasenka jen me krasne dlouhe rasy". Pak "High impact curling mascara" u tehle je efekt podstatne vetsi nez u te prvni. Proste jde videt ze mas rasenku. Mam na ni rada hlavne to ze krasne natoci a neslep rasy. Sundava se teplou vodou (jako ty teflonove). Neopadava, nemaze se. Posledni oblibenkyne je muj novy objev "High impact extreme volume mascara" je vlastne stejna jako ta prvi, jen o trochu lepsi. Co je na ni zajimave je super tlusty (umelohmotny) kartacek. Mela jsem z toho obavy, ale skvele se s tim mmnipuluje a vube je super:). Praji krasny den M.
    • / ReplyGetTheLouk
      Clinique řasnky moc neznám, je jejich slavnou na spodní řasy... Mně Clinique láká spíš péčí než dekorativkou, ale je vidět, že jí evidentně umí ;)
  46. / ReplyBD
    Přimlouvám se za svaté grály!! Jinak jsem objevila novou super řasenku, na kterou nedám dopustit a asi poběžím koupit další balení Esteé Lauder -Sumptuous (nevím proč, ale nikdy předtím mě nenapadlo vyzkoušet z téhle značky řasenku - vyzkoušeno, dlouhé husté řasy, neopadává, nešmouhuje, vyzdrží celý den, paráda! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tu jsem měla, sice v miniverzi, ale měla jsem jí moc ráda! :) Skvělá řasenka!
  47. / ReplyMalaMacanda
    Miluju tvůj výraz "SVATÝ GRÁL" :)! Opravdu výstižné. Ráda bych si ho někdy půjčila do článku, ale obávám se, že na to máš autorská práva ;). Budu si muset vymyslet vlastní výraz...
    • / ReplyGetTheLouk
      Tohle asi není pod mým copyrightem :) V angličtině tomu říkají na chlup stejně. ;)
  48. / ReplyKejt
    Já mám moc ráda řasenku Diamante od Gabrielly Salvete, už mám asi třetí balení.
  49. / ReplySandra
    Tak na tvoje 'svatý grály' jsem zvědavá a určitě chci video :) Na ten korektor se v rossmanovi podívám :D Momentálně používám řasenku od Maybelline The Falsies Black drama a první týden jsem z ní byla strašně zklamaná, protože mi strašně slepovala řasy, ale pak jsem si ji úplně zamilovala a jinou nechci! :D Jen když si ji pak odličuju, tak jak je strašně černá, tak vypadám jako panda :D Ale je jinak skvělá, teda aspoň pro moje řasy :)
  50. / ReplyKačka
    Video opět skvělé!! :) Jinak já mam nejradši z řasenek bud Collosalku a nebo voděodolnou GetBiglashes o dessence...ty jsou naprosto úžasný! :D
  51. / ReplyKati
    Ahoj Lou, psala jsem ti email, jen jsem se chtěla zeptat jestli dorazil? :) Dík, Ka.
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě jo, ale emailů mám tolik, že vážně trvá, než na ně odpovím :(
  52. / ReplyDejnicka
    Pokud bych měla neomezený rozpočet, tak bych kupovala YSL faux cils, bohužel výborná je jen 14 dní a pak je na vyhození:-( Na druhém místě je Lancome doll eyes. V drogérkových řasenkách vede momentálně Gabriella Salvete Diamante (ale pozor, lepší efekt je, pokud řasy nalíčíš nejdřív delšíma štětinkama a pak až kratšíma), které ale nedělaj voděodolnou verzi, takže pokud potřebuju tu, tak sáhnu po Dermacol volum mania (tyrkysový lesklý obal). Jinak hodně řasenkám pomáhám bází pod řasenky od Macu.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já voděodolku přímo nepotřebuju, jen spíš potřebuju mít jednu dobrou doma na léto, ale celoročně ne :) Báze pod řasenky mně nikdy vůbec nevzaly, mně vždycky řasy slepily uplně, obdivuju, že s tím někdo umí pracovat :)
      • / Dejnicka
        Mně třeba přišly hrozné ty báze co mají ŕasenky u sebe jako tu jednu stranu, ale ta macová (a předtím jsem měla Stilu) vůbec řasy neslepuje, naopak jim dodá pěkný objem.
      • / GetTheLouk
        Aha, tak to bude asi ten hlvní problém. :D Já vždycky měla takové ty u řasenek. Jako ani jsem moc nedoufala, že to pomůže :D
  53. / ReplyJohanka
    Ahoj Lou, díky za radu SUPER korektoru a řasenky od Catris a toho úžasného pudru NYC. Teď na léto bych z make-upu chtěla přesedlat na BBcream, ale nevím jakou značku nebo cokoliv o něm. Poradila by si mi s nějakým dobrým BBcreamem, vím že jsi někde říkala že BBcreamy moc nemusíš, ale ty o tom víš asi víc než já :-) Děkuju
    • / ReplyGetTheLouk
      Já vůbec neporadím, zkoušela jsem jich několik a žádný bych si nekoupila. Takže bohužel :( Ráda bych poradila, ale nic mě neoslovilo nebo spíš všechno zklamalo, takže s klidným srdcem neporadím nic, moc mě to mrzí. :(
      • / Johanka
        Aha, to nevadí. A nějaký lehký make up? Jaký je třeba ten Rimmel London, jak si porovnávala s Channelem?
      • / GetTheLouk
        Ten je super. Ten mi vydrží celý den, ne teda v plné pohotovosti, ale vydrží. To je můj nejoblíbenější lehký makeup, krom teda toho Chanelu, no :)
    • / ReplyJohanka
      Děkuju moc :-)
  54. / ReplyKačka
    Lou,chtěla jsem se tě zeptat,jestli neznáš nějakej trik,jak "přinutit" stíny,aby maloval? Dostala jsem totiž úžasně fialový stíny ( Sephora) a prostě nemalujou :/.Nemáš na to nějaký trik ? Vážně jich je škoda :/
    • / ReplyGetTheLouk
      Dát pod ně primer a bílou tužku a nebo i korektor může pomoci ;)
      • / Kačka
        Jenže je problém v tom,že na štětec tu barvu nenaberu prostě :/.Maximálně tak na prst,ale musim jakoby hodně "zatlačit".Nevíš,co stím ?
      • / GetTheLouk
        Jo taaak... No, to nevím, jsou asi moc zapečený. Tak buď prstem... A nebo pokud není nahoře jen krusta, která by šla seškrábat a pod ní to bylo ok, tak prostě do toho zkusit lehce rejpnout a pak nabírat štětcem. A nebo z toho udělat uplně smyký stíny - rozrejpat do pytlíčku, v pytlíčku z toho udělat prášek a ten nasypat pak do nějaký uzaviratelný mističky a pak nabírat z toho no, ale jinak mě nic nenapadá :(

Leave a reply

Your email address will not be published.