Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Zeleno Jahodové Líčení / Green and Strawberry Makeup Tutorial

green_strawberry_tut_01 green_strawberry_tut_02

Zelená mi přijde jako neskutečně jarní barva! Připomíná mi velikonoce, hezky zelenou trávu po zimě, listí stromů, no zkrátka všechno to pěkný, co jaro má mít. Ale často je zelená párovaná s teplými tóny. A to už mi přišla nuda! Takže jsem zelené oči osvěžila troškou jahodového sorbetu, který se k nim podle mě naprosto perfektně hodí.

green_strawberry_tut_03Navíc mě hodně baví zaměňovat černou linku za modrou. Hnědá se totiž nehodí ke každé barevné kombinaci, zatímco modrá je dostatečně tmavá a hodí se kupodivu prakticky ke všemu. Co myslíte, co vy říkáte na kombinaci zelené s růžovou a co na modré linky místo tvrdých černých?

POUŽILA JSEM:

ELF Mineral Eyeshadow Primer [http://elfkosmetika.cz]

S-He Eyeshadow Quattro (230) *

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner (3 Cobal Ink) [Bobbi Brown]

Lancome Hypnôse Star Mascara [Sephora, 690,-]

MAC Blush (LE: Paramour Pink Kit – Divine Desire) [MAC]

(+ ukazuji: Chanel Illuminating Powder (LE: Spring Collection 2013) [€54])

NARS Illuminator (Copacabana) [Sephora]

L’Oreal Caresse (06 Aphrodite Scarlet) [Chorvatské DM, asi 80 Kn]

TOP SHOP Lips (Brighton Rock) [Top Shop]

 

NA SOBĚ MÁM:

Sako: Stradivariuss

Lak na nehtech: Orly – la vida loca, Essie – matte about you

Bourjois Healthy Mix Foundation (51 Light Vanilla) [ASOS, €10]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

 

 

ŠTĚTCE

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

Bílorůžové: Rakouská Bipa

Bobbi Brown Ultra Fine Eye Liner Brush [Douglas, 800,-]

Růžový s šedými štětinami: Real Techniques Settin Brush [http://www.hqhair.com]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

Music By: audionautix.com (song Alison)

Comments ( 42 )

  1. / ReplyTomáš Němec
    Lou, Lou, Lou.... Nádherné líčení jako vždy!! Nevěřil bych, ale ta růžová s tou zelenou vypadá fantasticky... A moc se mi líbilo, jak jsi " přišla " na tu jahodou tvářenku :) vykouzlila si mi úsměv na tváři :) teda to uděláš vlastně vźdy ale to je fuk :) jinak teda na popud tvého článku jsem se odhodlal a blog je na světě :) moc ti děkuju za to vše co jsi udělala.... Celou neděli a každou středu nedělám prakticky nic jiného, než jen aktualizuji YT jestli jsi už nepřidala video :) a nechápu proč, ale neodolal jsem a koupil jsem Tekuté zlato od Chanel :) mám ho doma :) samozřejmě ho podaruju :) nevím co jiného bych s ním dělal :) asi si ho pošetřím do Vánoc a pak si zahraju na Ježíška :) tak teda znovu Moc děkuju za popostrkování k blogu :) samozřejmě jsem tě nezapoměl zmínit ve svém uvodním článku :) myslím že si to nezasloužil nikdo jiný než TY :) Tom
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně taky zelené nikdy moc nebraly. Buď jakože khaki a nebo matné, ale nikdy ne takovéhle pastelové třpytivé. Samotnou mě překvapily! No, tekuté zlato je hezké doma mít i jen na kreslení si po rukou a pak následné zkoumání jeho třpytu na sluníčku :D Musím říct, že ty musíš být úžasný ježíšek :D A k blogu jdu se mrknout, moc mě to těší! :)
      • / Maki
        Tome můžeš sem hodit odkaz? Ráda bych taky jukla na tvůj blog :-) To víš chlapů blogerů moc neznám :-) aspoň nějaké příjemné zpestření :-)
      • / Tomáš Němec
        http://tomscupofcofee.wordpress.com/ :) snad se bude líbit :)
  2. / ReplyBlondies
    Do podobných tónů mám jednu paletku od Dioru z loňské jarní kolekce, takže díky za tip, jak si obohatit kombinace jejího nošení. P.S. Ta rtěnka je božská! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám za to, že si tu paletku i vybavuju - božský barvy! Tak jsem ráda, že se tutorial hodí! PS: Díky moc :)
  3. / ReplyMidlinka
    To se mi líííííbíííí :D ;)
  4. / ReplyTerka
    Krásné líčení a super video:) Prostě umíš ;)
  5. / ReplyEll Jones
    Máš bezkonkurenčně nejlepší videa. Je to něco jiného. Ty mě nikdy neomrzíš. A zelený oči v kombinaci s růžovou. To by mě nenapadlo. Ale když to takhle vidím, říkám jsi, jak jsem blbá, že mě to nenapadlo. Je to úžasné!
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky si říkám, že jsem vůl, že jsem to takhle nenosila už dřív :D
  6. / ReplyKlárka
    Ty stíny se zdají moc hezky pigmentované. Podívám se po nich :-) Líčení jako vždy perfektní, rozveselí v tom zimním počasí...
  7. / ReplyA.
    ahoj sice vím, že to sem přímo nepatři ale nechystáš se na nějaké video zaměřené třeba jen na vlasovou kosmetiku? děkuju :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nechystám, bohužel :(
  8. / ReplyJako meloun:-)
    Tato barevná kombinace mi připomíná meloun:-) Líčení je pekne, takové šťavnaté. Jen jsem se chtěla zeptat, proč Lou téměř nikdy nepoužíváš světlý stín pod obočí? Ať uz matný či lesklý? Bez toho světlého stínu pod obočím mi Líčení pripada takové neúplné. Daniela
    • / ReplyGetTheLouk
      To není pravda! Používám, v hodně tutorialech předtím jsem používala. Nazývala jsem to často i jako magický krok k rozjasnění očí. Ale mám teď období, kdy mě to nějak nebere :) Ale když se podíváš na tutorialy zpět, tak jsem ho tam většinou dávala :) A následujícím měsíci tuším, že ve dvou tutorialech tento krok bude ;) Říkám, je to podle nálady :)
  9. / ReplyLucinka je Nej!
    Ahoj Lou,je to krásné a moc ti to sluší.!!! A mimochodem v Praze svítilo dnes sluníčko?? Jestli ano závidím vám!!!V Liberci pořád jen prší a je tady nepříjemná zima.:( Ale jinak jsi moc šikovná!!!!!:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Včera jo :) Díky moc :)
  10. / ReplyKejt
    Já dneska taky zahalila oči do zelené, ne tak výrazné, ale zelená to byla...ale víš co? celý jsem to pak zahltila šedivou, takže to nakonec vypadalo asi jako dnešní obloha....musím nasbírat víc odvahy a zkusit to, vždyť na tobě to vypadá tak báječně a vůbec ne křiklavě nebo tak...
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak začni jen třeba s tou zářivkou do středuvíčka, problikne při mrknutí, ale nebude působit moc ;) A ta dobloha poslední dobou - to je děs :(
  11. / ReplyPaulie N
    Ty zelené stíny ti hrozně moc sluší, padnou ti doslova jak prdel na hrnec. :)
  12. / Replymoni
    ju, to je moc pekny ladeni barev:)) lou, mam takovej dotaz - vim, ze se nebojis vyraznyho liceni na vsechny prilezitosti...setkala ses uz nekdy treba ve skole s negativnima ohlasama typu "jezisi,ta je zmalovana" ? mne totiz prijde, ze jakmile toho mas na oku pres den vic nez rasenku,tuzku a mozna svetloulinky stiny, hned vybocujes...nevim, parkrat jsem se setkala s negativnima ohlasama..jak poznat,co je na den moc a co je jen projev tvy kreativity a je to v mire?
    • / ReplyGetTheLouk
      Nesetkala... Ani s tmavou rtěnkou... :) Já to beru podle sebe - pro nikoho jinýho se totiž nemaluju - v čem se cítím dobře, to je akorát. POkud je to tmavá rtěnka nebo zelené stíny, tak proč ne. ;)
  13. / ReplyMaki
    Tak po tomhle videu jsem dostala úplně chuť na takovou tu letní svačinku alias rozmačkané jahody+mlíko+cukřík :-) mňamouš prostě :-D Ta kombinace je vážně krásná a ta rtěnka vypadá moc hezky :-) Fakt mi to úplně připomíná léto :-)
  14. / ReplyŽivot na vysoké noze
    Juuu, tohle liceni ve me evokuje uplne leto, asi proto, ze to spojeni tech barev mi spis nez jahody pripomina meloun... :) P.S. "Prinesla jsem meloun!" :D N.
  15. / Replyilovemakeup
    Ja nosim jakoukoliv barvu na ocich, takze modra linka urcite jo:)
  16. / Replyzelena+ruzova
    Ahoj, opet super liceni. Zelenou jsem na ocich dlouho nemela, tak to asi brzy zmenim. Navic mou oblibenou jarni/letni kombinaci je fuchsiove tricko, fuchsiove baleriny a ostre zeleny cardigan, takze mi to k tomu naramne pujde:) Ja bych k tomu klidne ten Chanel pudr dala. Jinak posledni tyden jsem nosila ruzovo hnede trpytive liceni podle tveho minuleho tutorialu (v kombinaci se zarivou rtenkou). Konecne jsem nasla vyuziti pro stiny Kiko 208. Od minuleho leta mi lezely v krabici a jen se flakaly. Diky za velmi castou inspiraci! :) Martina
    • / ReplyGetTheLouk
      No to musí vypadat peckově!!! A ten Chenl pudr by k tomu šel stejně jako oranžová tvářenka, ale inspirace vážně vznikla z jahodové smoothie, takže jsem musela sáhnout po růžové. No jsem strašně ráda, že tutorialy vážně fungují jako insporace do reálného života, to mě moc těší, děkuju!
  17. / ReplyIvuShLi
    to je pecka!..už dlouho jsem neviděla tak fresh zdravej look..neskutečnýýý!..jsi nejlepší:)
  18. / ReplyDiamondKatty
    ♥♥♥ To musím někdy zkusit ♥♥♥ :)) Úžasné a moc ti to sluší :)) http://diamond-katty.blogspot.com/ « « :)
  19. / ReplyMalá Macanda
    Modré linky se mi líbí..proč jednou nezměnit "tvrdou" černou..anebo hnědou řasenku za černou. Ale do zelených stínů bych ve dne nešla, na večer možná, ale taky asi spíš ne :)... MaláMacanda.blogspot.com
  20. / ReplyCathy_:)
    Ahoj, suprové video jako vždy, ale jak se koukám, tak ta zelená a růžová mi připomněla jak sis dělala do Praštěného Pátku to melounové líčení. Tam jsi taky použila růžové a zelené stíny, avšak ty barvy byly na očích. Jinak ta rtěnka je moc krásná! Líbí se mi na ní jak je taková pěkná ´jarní´
  21. / ReplyNiky
    Zdravím, můžu se zeptat co je to za lak a odstín co máš ve videu na nehtech? Je naprosto úžasnej... Jinak tvá videa zbožňuju, jen tak dál ;) měj se krásně.
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to naspané v článku! ;)
  22. / ReplyTomáš Němec
    Páni!!! Nádherná nová úvadní fotka!!! A i změna stylu blogu je krásná a strašně příjemná!!!!! Na té fotce jsi okouzlujcí jako vždy . Než pujdu na vlak do školy tak jsem si řekl jestli není něco nového.... Já to aktualizuji a ono hele!!! Vyskočí na mé z brusu nový design blogu. Luci fakt se ti hrozně moc povedl a obdivuju tě, že při tom všem co s blogem děláš sis našla ještě čas na tuhle změnu ( velmi velmi velmi krásnou)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc... :) Já teď vstávala :D Dělala jsem na tom celou noc :D Tak jsem ráda, že se líbí!
  23. / ReplyBlondyna
    Genialni!! Ta kombinace svetle zelene s tmave modrou linkou je proste bomba!
  24. / ReplyEvička Pivničková
    Ahoj, úžasné video a moc ti to sluší .... :D
  25. / Replykirsten
    ahoj, odvážná kombinace, ale tobě snad sluší všechno. Je to trochu mimo, ale zaujalo mě, jaký cit máš pro výběr tvářenek. Já si chci koupit za státnice nějakou matnou od bourjois, nejlíp v nějakém matném přirozeném meruňkovo-růžovém odstínu- jsem bledá plavovláska, zkrátka nějaký univerzální kousek (jsem trochu náročná no:), ale nevím, jaký z odstínů, neporadila bys mi? děkuju!
    • / ReplyGetTheLouk
      Jasně, tyhle odstíny jsou nej! Hodíš je vážně ke všemu... Tohle a pak taková ta jemná narůžovělá jsou prostě kousky, který unosíš vždycky a i "začátečník" se s nima nalíčí tak, že to udělá super efekt. U některých odstínl už je to trošku těžší. Tohle půjde skvěle, dobrý výběr ;)
  26. / Replykirsten
    a máš nějaký přehled přímo v těch bourjois odtsínech? Nejsem zrovna ten typ, co by se na zkoušku zmalovával v parfumériích ostošest:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo to nemám, bohužel. Znám jeden, co má mamka, ale z hlavy vůbec netuším.
  27. / Replystasonka
    Dneska jsem nahodila tohle úžasný líčení a nemůžu se přestat divit jaká je to skvělá kombinace barev ta zelená s modrou linkou. Prostě na jedničku :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.