Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Růžovo Hnědé Třpytivé Líčení / Pink Brown Sparkling Eye Makeup Tutorial

pinkbrown_tut_01 pinkbrown_tut_02 pinkbrown_tut_03Často po mě žádáte tutorial líčení na večer, na párty, na ples nebo třeba na den, ale trošku odvážněji. Pokaždé je to ale pro každého něco jiného. Tenhle look by si někteří vzali jen na ples s tím, že se teda odvážou.  Jiní v klidu na párty a já ho nosím jako denní líčení. Záleží na vás. Tutorial se nemusí jmenovat á la výčet příležitostí, pro které se líčení hodí. To musíte rozhodnout vy. ;)

Já si myslím, že tohle je tak strašně univerzální look, že ho můžete vytáhnout kamkoli. Ale vážně kamkoli! Tak napište schválně, kam ho provětráte!?

 

PRODUKTY, KTERÉ JSEM POUŽILA:

Maybelline Color Tatto 24 Hr (35 On And On Bronze) [Francie]

( + ukazuji: Maybelline Color Tatto 24 Hr (65 Pink Gold) [Francie])

Chanel Regard Singé De Chanel (LE: Witner 2012 Collection – Harmonie Du Soir) [Francouzská Sephora, €52,-]

Kiko Colour Spehere Duo Eyeshadow (208) [Kiko Itálie, € 6,90]

Bobbi Brown Single Eyeshadow (12 Charcoal) [Bobbi Brown, 650,-]

Catrice The Giant Extreme Volume Mascara Waterproof [Rossmann, 104,-]

Esteé Lauder Pure Color Lipgloss (Orchid Passion) [Esteé Lauder]

 

NA SOBĚ MÁM:

Bourjois Healthy Mix Foundation (51 Light Vanilla) [ASOS, €10]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Chanel Illuminating Pwder (LE: Spring Collection 2013) [€54]

NARS Blush (Torrid) [Sephora, 890,-]

NYX Blush (PB11 Taupe) [http://cherryculture.com/]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

 

 

ŠTĚTCE

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

Bílorůžové: Rakouská Bipa

Bobbi Brown Ultra Fine Eye Liner Brush [Douglas, 800,-]

Růžový s šedými štětinami: Real Techniques Settin Brush [http://www.hqhair.com]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 33 )

  1. / ReplyDorota Noon
    Ahoj, tohle líčení Ti moc sluší a udělala jsi mi tím hroznou radost. Tohle "tedy podobné" líčení nosím velmi často a tak mě zaujalo, jak to dělá někdo jiný:) Já občas také dělám "mix" toho, že hnědé Color Tatto dám po celém víčku a růžové jen do vnějšího koutku. Jinak ráda bych se zeptala,kdybych chtěla začít dělat videa co bys mi doporučila, třeba čeho se mám vyvarovat nebo tak... Děkuju:))
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, toho by byl celý seznam. Ale první by byla taková ta klišé á la být sám sebou, dělat to proto, že tě to baví, opravdu vědět, že to dělat chceš, prozkoumat si, kolik práce za tím stojí a vědět, že potrvá než se lidi dozví o tvém kanálu :) Ale přeju hodně štěstí!
      • / Dorota Noon
        Ahoj, no já už tom uvažuji tak půl roku (o natáčení) a asi tak rok o blogování:D Mám dokonce seznamy toho,co bych chtěla dělat a jak.. jen ještě nemám odvahu a hlavně si dávám takové malé "závazky".. třeba si koušu nehty a řekla jsem si, že začnu natáčet až si je přestanu kousat :D:D. Vyřečná jsem jen se bojím,že bych neměla čas na to to dělat pravidelně a tak...no, ale tak snad jedno něco i natočím:D Jinak děkuju za to, že nejenom mě inspiruješ!:)
      • / GetTheLouk
        Tak aspoň pro něco je to dobrý - nekousání nehtů - to je super předsevzetí ;) :D Hele klidně toč a toč zatím jen do šuplíku, uvidíš pak, jestli to dáš na net.. časem ;) Je to super věc podle mě ;)
  2. / ReplySherylis
    Moc hezký:) Já bych se s tím nebála vyjít kamkoliv, bohužel si málokdy vzpomenu, že k líčení neexistuje jenom tužka a řasenka:D
    • / ReplyGetTheLouk
      To je potřeba změnit!
  3. / ReplyLucinka je Nej!
    Je to nádherné!!!Moc se mi to líbí!! A jak tě tohle líčení napadlo nebo máš nějakou inspiraci?? Ještě jednou NÁdhERa!! Fanynka č.1!!!:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Prostě napadlo. Na to není žádný recep jako co dělat, aby vás napadlo líčení. Prostě vemte do ruky štětce, šminky a hrajte si ;) Ale moc děkuju!
  4. / ReplyTomáš Němec
    Lou, Lou, Lou..... Jak to jen děláš!!!! Každé tvé video je original a navíc je naprosto slvělé!!! Strašně moc se mi líbí volba tmavého pozadí. Líčení je fantastické jako vždy a ty krásná jako v každém videu. Video je krásně provedené a ta poznámka na konci videa je naprosto skvělá!!! Jak jinak se vyhnout otázkám tipu : a jaké jsi použila stíny a nebo kolik stály.... Vůbec se ti nedivím, že jsi to řekla.... Kdybych si dal takovou práci s vypisováním všeho co je ve videu a pak se mě sto lidí zeptalo, co kolik stoji tak bych asi vybouchl.... Moc tě za to všechno co děláš obdivuji Tom
    • / ReplyGetTheLouk
      No nevím, kolik lidí se až k tý poznámce dostane, ale snad to pomůže :D už nevím jak tomu víc pomoct :D:D:D Budu s tím otravovat ve více videích, ať se to lidé "naučí" :) Ale holt dneska prostě, co si nenajdeš - nevíš, ono jim to brzy dojde ;) Snad :D A děkuju jinak za komplimenty k líčení a tutorialu :)
  5. / ReplyBravoman
    Ahoj Lou. Moc krásné líčení jako vždy. Souhlasím s tebou. Jak jsi napsala, že záleží na člověku kam ho bude nosit. Podle mě se tohle líčení hodí kamkoli. Do práce, na ples, večírek i na pracovní pohovor. Takové multifunkční líčení pro každého vhodné pro jakoukoli příležitost. Moc ti to sluší a koukám, že jsi se naučila nosit lesky na rty. Vídím je na tobě čím dál častěji:-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak! No, takhle, nenaučila :D Ale do tutorialů je dávám, protože chápu, že je jiní nosí a že se třeba k tomuhle výborně hodí. Já k tomu klidně vezmu růžovou rtěnku, ale chápu, že to už postrádá to "pro každého" a "kamkoliv" :) Takže spíš tak :D Ale je fakt, že tohle je snad ten enjmultifunkčnější look, který znám :D
  6. / ReplyAňa
    Já klidně hned zítra do práce. Líčení je moc krásné :-) Chtěla bych tě Lou poprosit o radu ohledně štětců. Jakou značku by jsi mi doporučila? Koupila jsem si sadu na oči a sadu na tvář od Real Techniques a jsem s nimi opravdu spojená, problém je ale ten, že tahle značka nemá až takovou nabídku a hlavně štětce, které jsou v těch sadách neprodává zvlášť. Pak jsem u toho, že jeden, dva štětce z té sady bych užila ještě minimálně jednou, ale nechci si celou sadu kupovat znovu, protože obsahuje ten zbytek, který mi stačí vlastnit jednou. Co vím, tak jsi říkala, že Sigmu sice máš, ale zas tak ji nemusíš. Máš nějaký tip na dobré štětce? Chtěla bych nějakou větší základní sadu k těm, co už mám od RT a taky možnost přikoupit jednotlivě ty, co mi budou hodně vyhovovat... Předem moc díky!
    • / ReplyGetTheLouk
      No já mám ráda Sedonu Lace ;) Tak mrkni na tu ;)
  7. / ReplyLICENI
    hezký výsledek, povedlo se :)
  8. / ReplyTerka
    To vypadá užasně :D no ja bych tak šla klidně i přes den :)
  9. / ReplyEll Jones
    Nemám slov. Zkusím to na... na vysvědčení! Jo! Super tutorial!
  10. / Replyopět krása
    ahoj, krása, krása, krása.....Hned jak jsem viděla tutoriál, musela jsem zkusit a je to fajn. A co víc, není to poprvé co se u tebe inspiruju :-). Jen tak dál. Iva
  11. / ReplyMája
    Klidně bych to nosila jako denní líčení, je mi stále nejde horní linka :-D a bez ní je to takové nevýrazné všechno..
    • / ReplyGetTheLouk
      Cvik cvik cvik ;) Půjde to už za chvíli, neboj ;)
  12. / ReplyRen
    Ahoj Lou, chtěla jsem se zeptat, myslíš, že ten Healthy Mix od Bourjois je vhodný i pro mastnější pleť? Mám teď od Bourjois 123 Perfect, který mi sice sedí, ale u Healthy Mixu se mi líbí víc ta růžovější barva. Tak se jen ptám, jak bys ho hodnotila pro mastnější pleť. =o))
    • / ReplyGetTheLouk
      Jde o to jak moc mastnější.. Já si uplně jistá nejsem teda... :( Jako asi to ustojí, ale říkám, ruku do ohně za to nedám s matnou pletí :(
  13. / Replyprostě Bára
    Já bych to asi nosila i normálně na den, protože mi to příjde prostě boží :)
  14. / ReplyMaláMacanda
    Povedené :). A nevím, jestli je to tím líčením nebo čím, že tvé oči tady tak zeleně září :)? Taky bych potřebovala podtrhnout zelenou svých očí, mám je hnědo zelené. MaláMacanda.blogspot.com
  15. / ReplyLucka H.
    Lou mela bych na tebe otazecku jestli muzu:) Vim ze strihas videa e Videopad a nejakem druhem programu. Ale zajimalo by me, v jakem z nich dela strih? Protoze jsem si stahla ten videopad a nemuzu za boha prijit na to, jak uprostred videa neco vystrihnout? Diky za radu:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Primarně ve videopadu :) Buď tam máš nastavení začátku a konce stopy a nebo máš tam to split, když už máš vydeo importovaný ;)
      • / Lucka H.
        Ja jsem to tam hledala a prave mi jdou jen ostrihat konec a zacatek ale uprostred kdyz chci neco strihnout tak to nejde ... A ten split jde pouze kdyz mam video importovane kam ?
      • / GetTheLouk
        No do té osy, kde upravujš videa. A počkej - když ti jde zastříhnout konec a začátek, tak se jako k prostředku nedostaneš? :D Nebo tomu teď nerozumím. Já myslím, že tady bude problém, že nevíš asi vůbec, jak na stříhání videí. Podívej se na nějaké tutorialy, pak můžu něco poradit, ale takhle přes komentáře to celé vysvětlovat vážně nemůžu :( To bych se upsala..
  16. / ReplyDiamondKatty
    Super! Až se konečně dostanu pro růžové nebo bronzové color tatto - určitě zkusím. Neskutečně ti to slušíí :)) http://diamond-katty.blogspot.com/ « « Prosím :)
  17. / Replyasja
    Mé oblíbené líčení! To mám na sobě skoro furt.. už mi taky z color tattoo v odstinu bronz moc nezbylo :/
  18. / ReplyLucy Lovel
    Nádherné! Já se někdy pokouším o stejné třpytivé nebo matné kouřové líčení... Většinou to ,ale nedopadne moc dobře :DD Ze mě vizážistka asi nebude :D Místo kouřového líčení si radši udělám linky a hotovo :D
  19. / ReplyKlára
    ahoj chci se zeptat ještli nakupužeš štětce a kosmetyku v http://www.bipa.at/content/Content-Landing-OnlineOnly.html?utm_content=test_banner_links&utm_medium=linkbanner&utm_campaign=onlineonly&utm_source=startseite
    • / ReplyGetTheLouk
      Kdyz jsem v rakousku, tak obcas ano :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.