Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Duben 2013

oap_duben_2013Obvyklá dávka produktů, které mi sedly nebo naopak nesedly. Dřív byly díly, kde nebyly skoro žádné přešlapy a poslední dobou se to tu jimi jenom hemží. Asi nemám šťastnou ruku anebo mám moc přehnaná očekávání. Každopádně já doufám, že si dubnový díl užijete, a dejte mi vědět váš svatý grál, který mažete v létě na tělo! ;)

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Toni & Guy šampón a kondicionér pro jemné vlasy [DM]

Guerlain Rose Aux Joues Blush Duo (03 Over Rose) [Sephora, 1170]

Maybelline Il Ciglia Finte Mascara [Eurospar Itálie, € 12,45]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (50 Ethernal Silver) [Rossmann, 129,-]

Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal Eyeliner (005 Nude) [Irsko]

Kiko Matt Velvet Lipstick (613) [Kiko Itálie, € 5]

Daniel Sandler Luxury Lipstick (Joy)

Rimmel Apocalips Lip Lacquer (Nova) [129,-] *

Bobbi Brown Metallic Lip Color (Plum Pearl) [Bobbi Brown, 649,-]

Balea Bodylotion Brazil Mango (LE) [53]*

 

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Essence Blush (LE: Miami Roller Girl – 01 Dates On Skates) [70,-, DM]

Chanel Illuminating Powder (LE: Spring Collection 2013) [€54]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (65 Pink Gold) [Francie]

Chanel Illusion D’Ombre (89 Vision) [Douglas, 840,-]

Rimmel ScandaylEyes Show Off Mascara [Irsko]

Make Up For Ever Natural Lipstick (N36) [Sephora, 600,-]

TRIČKO: H&M

GUMIČKA: H&M

HODINKY: Michael Kors Rose Gold Glitz Chronograph Watch [Klenoty Aurum]

BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

LAK: Orly – la vida loca, Essie – matte about you

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 68 )

  1. / ReplyRenkiss
    Ty jsi prostě úžasná!! :D :D
  2. / ReplyAndrejka
    Docela mě mrzí, že v nákupech si měla NYC Smooth Skin Pressed Face Powder, ale v objevech a přešlapech už se neobjevil :) Na ten jsem byla nejvíce zvědavá, protože mi pudr od Rimmelu přijde už jako rutina a chci změnu :D
    • / ReplyGetTheLouk
      V OaP nejsou vždy ty samé produkty hned za stejný měsíc. Když si něco koupím 28.4, tak nemůžu říkat 1.5, zda to je super nebo ne. Ten produkt musím nějakou dobu používat. Samozřejmě, že se o něm zmíním, ale bude to až příští měsíc. Zatím jen prozradím, že Rimmel zcela nahradil :)
      • / Andrejka
        Mě právě přišlo, že když jsou nákupy tak pak to nějak hodnotíš video na to v objevech a přešlapech :D To se potom moc omlouvám a vyčkám na další měsíc ;)
      • / GetTheLouk
        Jak co. Některé věci si trozfnu zhodnotit hned. Třeba to mlíko stačí namazat 3x a člověk prostě ví, že mu lepí :D Když byl 3x oblemcanej. Ale třeba korektor si netroufnu... Takže ten spolu s NYC pudrem čeká, ale zatím teda klbouk dolů no :)
  3. / ReplyAdéla
    Co se týče patlátek na tělo, tak mám ráda tělové mléka od Baley, ale v normálním balení ( ne v tubě). Měla jsem medové a teď mám Gluck Rausch. A s oběma jsem byla mooc spokojená. Voní krásně, víc mi teda ale voní ten šťastný rauš. A nejsou ulepené a hezky hydratují. A stojí 60Kč, což je paráda. =D Apocalips jsem si chtěla koupit, protože to většina lidí chválila, no a teď si to asi rozmyslím po tvé recenzi.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jako ta v těch kulatých krabičkách? To medové jsem měla a to se nedá ani nabrat. To bylo něco šílnýho :D Ale asi jsem měla nějaký blbý kus nebo neívm jinak :D No mně to nesedí. Je to příjemné, ale říkají, že to má vydržet 12 hod. No to sorry, ale to to prostě nedělá. Dá to hodinu. Pokud to od toho někdo už bude čekat, asi ho to tolik nezklame :) Jestli to tobě nevadí, tak bude fajn, si myslim. Ale pro mě prostě ne.
      • / Adéla
        V kelímku ne, myslím v plastové lahvi. Z kelímkových jsem měla myslím limetkové máslo a to bylo dobré. Krásně to vonělo.
      • / GetTheLouk
        To já vyzkoušela asi tři a dala se jen čokoláda... V lahvi jsem měla to s ureou - to bylo fajn, ale znechutila se mi ta vůně pak :( :D
  4. / ReplyEmulze a krémy Balea ;)
    tu emulzi mi dala vyzkoušet paní v DM a taky mě hrozně lepila,jak říkáš,je to tekuty,no jako sr**** :D,ale jinak jí mím oblíbený spíše tělový krémy,třeby od Baley nebo oriflame ;) Jestli si chceš ještě koupit tu rybízovou baleu,tak se dá sehnat,nezoufej! :) (nevím,jestli to víš ?)
    • / ReplyGetTheLouk
      No uvidím, co na to řekne mamka, zatím to dostala ona a uvidíme no... No já slyšela něco o tom, že často z limitek udělaj stálou nabídku. A tohle by tam mělo být. Navíc mě zarazilo teď v tom videu, že to je LE, protože si to pamatuju z regálů. Ale docela si mě potěšila, že to je fakt jistota, že se dá sehnat :D Díky!
  5. / ReplyMaki
    Ahoj :-) myslím, že té rtěnce z KIKO je docela podobný jeden odstín od Dermacolu myslím že 01 nebo 02 jak jsou ty lipstik (klikačky), ale přísahat na to nemůžu. Už dlouho jsem nebyla v drogérce tak nemám tucha :-D Vážně mě dostalo označení barvy rtěnky jako hovínkovo-bobulková :-D Ale popravdě vypadá ta barva tak nějak... Mi trochu připomíná ty ne úplně zralé ostružiny, jak jsou ještě něco mezi fialkovou a hnědou... (jak je ta dole v levo) http://www.jakbydlet.cz/images/image/panelak/ostruziny.jpg Moje zatím docela oblíbené patlátko na léto je kokosové mlíko z body basics, které si šetřím jako blázen od té doby, co se body basics v Ově zavřel... A stálo mě ve výprodeji jen 40kč takže super kauf:-) a ještě mám tělový mlíčko od Yves Rocher, s malinovou vůní, které mám chuť sežrat :-) A i přítel mi ho tu furt očuchává :-D Ale myslím že jako levnější alternativu si příště pořídím malinovou pěnu od Baley... Stejné prachy jen je jí víc...
    • / ReplyGetTheLouk
      To je uplně něco jiného :( Mám jedničku a šestku. Podobný dostín by se asi našel, ale konzistence naprosto něco jiného :( Ty Dermacol jsou moc mazlavý a vůůůbec nic nevydržej... Jojo! To je docela přesný popis! Ale na rtech se právě tváří tak divně šedavě... V Body Basics jsem nebyla šíleně dlouho. Asi se tam někdy mrknu! Yves Rocher nemám z nějakého nepochopitelného důvodu moc ráda :D:D:D Ale Body Basics - tam se musim někdy mrknout.
      • / Maki
        Já od Dermacolu ty rtěnky nemám. Zdá se mi, že houby vydrží. Kamarádka si ji dala na rty a za 20 min nikde nic... Z Yves Rocher mám jen to mlíko a šampony, které jsou na 2 věci... Jako za tu cenu jsem si mohla koupit o dost lepší. Mám jeden na objem, ale vypadám po něm jak zmoklá slípka...
      • / GetTheLouk
        Přesně! Nejvíc vydrží asi fialová 06ka... Ale třeba 02ka je jak balzám na rty... :( YR byla bomba dřív hlavně, co si pamatuju. Kupovala jsem si tam mandarinkovou pěnu dokoupele <3 Ale oni jí pak zrušili, tka jsem na YR zanevřela no :( Levný to taky dvakrát není...
  6. / ReplyBravoman
    Ahojky Lou. Připadá mi to trochu trapný protože to už zminuju v každym momentáři ale ségra a neodolal jsem i já jsme si koupily šampon a kondicionér ToniAGuy. Ono to voní jako ne úplně šalvěj ale těma bylinkama jako tak zhruba voní. Kdyby nebylo tebe, udělaly bychom v naší rodině spoustu špatných investic. Opravdu super. Mimochodem krásné líčení. Jindra.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju. No ta vůně je krásná. Je to něco mezi bylinkama aovocem a kadeřnictvím :D
  7. / ReplyEll Jones
    Super video. Možná zkusím ten sprej od Baley, možná už bych si po pokoji nemusela stříkat voňavku :D A k tělovému mléku - mám ráda Nivea angel star a Nivea soft. To soft je víc na léto než Angel star.
  8. / ReplyLucinka je Nej!
    Skvělé!!
    • / ReplyLucinka je Nej!
      Jo a koukala jsem na Instagram a ty dlouhé vlasy jsou totálně Boží!!!!
  9. / Replyada
    To so šampónmi mám rovnaké. Mám jemné a rýchlo mastiace sa vlasy a zohnať na ne šampón je naozaj zázrak. Teraz používam zelenú shaumu s Fyto kofeinom a je skvelá a nechcem ju domíňať, pretože tiež neviem čo potom :/
  10. / ReplyZuzka
    V patlátkách a mazadlech mam jasného vítěze už dlouho- Neutrogena Deep moisture body lotion. Zaschne během vteřiny, ale pokožka je hydratovaná fakt celý den, nevtíravě voní. Navíc je hypoalergenní, což ocení všichni, kdo trpí kožními alergiemi ( jako bohužel i já). :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      To mně nikdy neoslovilo. Na mě je docela hutnej :( Ale práci odvádí, to jo, ale na mě kupodivu docela hustota no :(
  11. / ReplyHelena
    Ahoj, zkoušelas rtěnky Elixir od Max Factor? Mám 833 Rosewood, která by se snad barvou mohla blížit té Kiko, a 715 Ruby Tuesday, což je nádherně držící a neflekatá studeně červená, kterou musím sundávat odličovačem. Obě jsou krémové a ta světlejší je samozřejmě menší držák, ale je to docela individuální, takže bych na ně mrkla. Jo a cena je na drogerku vyšší, nicméně bývají celkem často v akci.
    • / ReplyGetTheLouk
      Nezkoušela. Ale mrknu na to ;) Díky moc za tip!!!
  12. / ReplyDIYLenka
    miestami mi tvoj hlas pripomína hlas Ewi Farnej :D čo ma dosť irituje kedže ju nemám moc v láske :) :D inak moc ti to sluší vo videu
    • / ReplyGetTheLouk
      Já taky ne :D Dík no :D:D:D:D Ale pochybuju, že ona má taky nemocné hlasivky a neumí zpívat jako já :D A děkuju moc :)
  13. / ReplyKarolína
    Nejlepší tělové mléko, co jsem měla, bylo z Korresu. To byla největší bomba, spotřebováno do poslední kapičky. Bohužel v ČR je Korres neskutečně předražený a tak jsem chtěla na mlíku ušetřit, říkala jsem si, že si koupím mlíko z drogerie, že to nemůže být takový rozdíl - takže od té doby mám doma jednou použitou Neutrogenu, Dove a taky tu novou mangovou Baleu. Všechno lepí a nevsakuje se, tu Neutrogenu jsem si dokonce jednou musela jít večer po sprše a namazání znova smýt do sprchy:-D Teď jsem si koupila taky tu fialovou Baleu tak uvidím, jak se chytne, ale můj miláček Korres nic nenahradí:-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No Korres je hodně tímhle známej... Taky se na něj chystám jednou :D Ale asi až po tom, co všechno doma spotřebuju, protože jinak bych na to asi nesáhla, jak na to tak koukám :D
  14. / ReplyDiamondKatty
    Super! Prostě už nemám zásobu slov, které bych na tvoje videa či články měla :)) Jen tak dál :D http://diamond-katty.blogspot.com/ ← Prosííím :))
  15. / ReplyMu
    Tonia Guy nebo co - tak nat o mám zálusk! Už vím pro co si zítra půjdu :D
  16. / ReplyAndrea Bone
    Já po koupeli používám Dermacol Intensive Body Milk. Je to na hodně suchou pokožku na kterou já trpím po holení. Hlavně nelepí a voní po bambuckém másle. Umí krásně zjemnit pleť.
  17. / ReplyCharlott
    Skvělé video, jako vždy. ;) To mlíčko mě zklamalo, chtěla jsem si ho koupit, ale co čekat od Balei, na druhou stranu. Můj favorit je jednoznačně značka I Love... :) Možná ji znáš, spíše americká záležitost, ale na léto ideální. Hůře se roztírá, ale jsem přežila. A hutnější favorit je v každém případě tělové máslo od Body Basic, nevím teď jak se přesně jmenuje, je tam asi rýžové mléko, kokos, nebo něco na ten způsob. :D Úplně jsem ale zapomněla na to nejlepší co jsem kdy měla. :O Taky od Body Basic, kokosové tělové mléko, ta vůně je neodolatelná a prostě zázrak. Obrázky :) : http://salonone.co.nz/store/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/o/coconut_and_cream_body_lotion.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVi4dXUlDer_2cAZTZDuBgU_uyoV8HZjoVBlFcBggCcAzVxkw-2w http://www.body-eshop.cz/bmz_cache/6/6dadc667e7997086fdd8e31706b25803.image.185x185.jpg ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      I love znám... Krásně voní! Na Body basics jsem strašně zapomněla :D Musím se k němu vrátit!
  18. / Replybarbi
    http://www.youtube.com/watch?v=YXpixBJATIg ja neviem prečo, ale mne sa zdá, že to dievča ťa napodobňuje, alebo má fakt tak podobné vyjadrovanie ako ty? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele, jeslti jo, tak to dlouho nevydrží ;) Ona se časem najde ;)
  19. / Replytelove mleko
    Ahoj Lou, Znacku Balea mam hodne rada, pres sampony az po mazatko ma rty :D momentalne mam doma kokosovy telovy krem, krasne se vsakuje a hydratuje, nelepi a pokud je venku opravdu teplo nemam pocit ze bych se v nem "potila" , ale hlavne neskutecne krasne voni!!!:)) prodava se v takovejch tech kulatejch krabickach :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo? My jsme kokosové měli nějak doma, ale neoslovilo mě, ale už nevím proč :( Máma to měla snad na ruce ten krém... Nevím, vím, že to prostě nebylo nic velkýho, ale asi ho znova omrknu :)
  20. / Replyanonym
    ty musis bejt uplne vypatlana! ale uplne! co takhle koupit si nekdy treba knihu?
    • / ReplyGetTheLouk
      Knih mám doma spousty, není potřeba kupovat další ;) A vypatlaná nejsem. To by mi sedělo spíš na někoho, kdo má potřebu si zalozit email anonym@... aby opravdu nikdo nevěděl, kdo to náhodou má hloupé komnetáře :)
      • / Sára
        anonym má pravdu ... mě taky přijdeš úplně tupá :D prostě ty ksichty trapný to je fakt peklo
      • / GetTheLouk
        Prosím. Ať příjdu :D Já vás nijak nenutím k tomu, abyste si mysleli opak :D
  21. / ReplyA.
    můžu se zeptat, ten šampon nepřesušuje vlasy? mám totiž jemně mastící se a občas mi ale šampony na mastné vlasy přesuší čímž zvýší i následné mastění a to bych opravdu nerada :D ale zároveń to mám jako ty, taky musím pořád měnit šampony tak bych jen ráda věděla jestli ti to u tohohle nepřipadalo :) děkuju
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne! To rozhodně ne! Nebo alespoň mně se to nestalo. mám je pak hezky hebké, ale ani po žehlení a tupírování nejsou zničené :)
      • / A.
        a co ti příjde lepší kondicionér nebo šampon? :)
      • / GetTheLouk
        Já používám vždy (resp. většinou) oboje od jedné značky, takže nemůžu říct. Nezkoušela jsem je zvlášť.
  22. / ReplyMaláMacanda
    Ohebnou řasenku jsem ještě nikdy neviděla :p! Docela bych jí i vyzkoušela...No a na tu rtěnku od Kiku mám zálusk už od tvého italského videa, věřím, že brzy bude má. Ten obal mi snad vadit nebude :).
  23. / ReplyVeru
    Ahoj Lou, já bych ti doporučovala tělové mléko od Biotherm oranžové :) Nádherně voní, rychle se vstřebává a přitom hydratuje opravdu dlouho a dokonce mi náhodou pomohl i s ekzémem na rukou. Akorát je to trochu dražší sranda oproti třeba krémům od Balea. Já ho kupovala v Německu 400 ml asi za 20 eur, ale nevím jak se to pohybuje v Čechách. Hezký den :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc za tip! Mrknu se na to ;)
  24. / ReplyVerča
    Nezkoušela si ty rtěnky od kate moss? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ty mám moc ráda :) Jsou jedny z mých nejoblíbenějších ;)
  25. / ReplyKačka
    Jako vždy ti to strašně sluší!! :) Jinak,už víš od koho byla ta rtěnka? Jak si v Nákupech řikala že ti přišla a nikdo ti nic neřekl... A co ta řasenka od Catrice? Je podobná tý Doll eyes? A jak si vede? :) Jinak já na ty tělový mlíka moc nejsem :/. I když bych se teda mazat měla no :D
    • / ReplyGetTheLouk
      No asi z bestmakeup.cz tuším :D Nevím :D O řasence bude řeč příště ;) Ale vede si dobře ;)
  26. / ReplyMalissa Malicious
    Ahoj Lou :) Tohle jsem ti chtěla napsat už dlouho, tak se na to vrhnu teď! :) Chtěla jsem ti napsat to, že miluju tvoje videa, možná to teď bude znít divně, když máš videa o make-upu, ale já nejraději poslouchám tvoje povidací videa ( když už jsme u toho, hrozně by mě zajímal "hair care TAG" :) ) :) Určitě jich dělej i víc! :) Jinak mě mrzí, že nemám youtube, ale snad si ho už brzo založím ( bohužel už asi bude po tý soutěži :( ) a začnu tě odebírat :) To bude asi vše....mám tě moc ráda a ty tvé videa taky....tak ahoj :) PS: Nevíš kde koupit kosmetiku (nejlíp vlasovou) v Paříži? Jedu tam zítra a slyšela jsem, že ve Francii nejsou drogérky-hrůza :D Díky moc :)
    • / ReplyGetTheLouk
      já moc hair care právě nemám. Už jsem to říkala ve videu o mých vlasech - právě to mco nehrotím :D:D:D PS: No v Paříži jsou dorgérky.. Nebo spíš parfumérky no... Ale třeba v těch jejich [leklércích] nevím už jak se to píše, tak tam právě mají i dorgérii jakoby. Ale jinak nevím. Určitě v galerie Laffayette něco najdeš ;) A nebo v obchodě jako s jídlem no :) A moc moc děkuju za podporu mých videí! :) Je to milé!
  27. / ReplyKejt
    Já to rybízový od Baley miluju, ted jsem ho dopatlala, musim skocit pro dalsi baleni. Mela jsem jeste jedno, snad s mandlema? Taky super, vyhovuje mi ta konzistence, nepali me po tom nohy:D Ale tahle nova rada me docela zklamala, proste mi smrdi no:/ a to je divny, protoze vetsinou mi vsechno mangovy voni..tak snad nejaka pristi limitka bude pro me lepsi:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Smrdí jo? Já se z toho může zvencnout, jak mi to voní :D:D:D:D:D Mně zas nebraly ty markonky - to s tím nemělo vůbec nic společnýho totiž.
  28. / ReplyTezz
    Mám stejný krém jako ty od baley černý rybíz a ten krém je v porovnání s cenou fakt úžasnej..... žádnej jinej krém nebo tělový mlíko nebo další "patlání" od baley nebylo tak dobrý.. mrzí mě že to byla limitka :/
    • / ReplyGetTheLouk
      No právě, že má bejt už ve stálý nabídce ;)
  29. / ReplySára
    hnusna jak prdel ...a ze se nestydis davat takovy sracky do tech vyhernich balicku ... pouzity, hnusny veci kterych se potrebujes zbavit vid ty trapko... to si strc do prdele kravo
    • / ReplyGetTheLouk
      Lidé si o ně psali, chtěli je. Pokud jim udělají radost, tak proč ne? :) Nemusíš o ně soutěžit, pokud nechceš!
      • / Sára
        jsou to socky jak ty
      • / GetTheLouk
        Prosimte, opirej se tu do me. Dela ti to radost - fajn, vybijes nekde tu svoji negativitu - super. Treba lide v tvem okoli budou trpet mene. Ale za kazdou cenu negativne odpovedet a navazet se do naprosto cizich lidi, kteri ti jsou jedno, zhola nic ti neudelali, je trosku moc. Takze zklidni hormon, pis mi, ze jsem hnusna krava a kde si co si, kdyz ti to udela radost a dobrý, ale nemusis si utahovat z lidi, kteri muj blog sleduji. To si konec koncu i ty ;-) A rekla bych, ze pravidelny ctenar ;-)
  30. / ReplyMaruška Pilátová
    Ahoj, máš moc pěkná videa, taky bych chtěla soutěžit o krásné kabelky, ale nejde mi udělat účet na youtube !!! Nevíš, jak na to? ;-) Díky !!! Jinak budu táda, když se někdy stavíš ke mě !!! ;-) Sice budu mít nový design, ale jestli umíš taky nějaké, tak bych byla ráda !!! ;-) Měj se, a přeji pěkný den !!! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přes google se to nějak dělá těd :)
  31. / ReplyPlanet Spa
    ja teda strasne miluju dve mazatka od planet spa. Jedno je gel z morskych ras, svezi a chladivy na leto naprosto super, ale ted uz se neda poradne koupit, jen primo od avonky v neoficialnim vyprodeji, coz je podle me hodne skoda. no a z toho trochu tezsiho kalibru miluju Planet Spa cokoladovy krem s bambuckym maslem, kterej voni jako cokoladovej misa a uchvatne hydratuje az 16hodin a voni minimalne 8 hodin. je to snad jedina vec, ktery doma skladuju uz tri baleni :-D
  32. / ReplyEddy
    Jak jsi mluvila o té řasence jak má takovéto jak se ohýbá, tak nevíš proč se to tak dělá? :o
    • / ReplyGetTheLouk
      Upřímně? Nevím, ěnjaké pohádky za tím mají, ale já to mám radši bez toho. :) Někdy se pak dává špatně druhá vrstva řasenky, protože se kartáček o řasy jakoby zasekává.. Tipuji, že to je proti žmolkům, ale jak jsem psala, mně to nidky nepřišlo a bůh ví, zda to vážně proti tomu je :D

Leave a reply

Your email address will not be published.