Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Duben 2013

nan_duben_2013_01Dubnové Nákupy a Novinky jsou pořádně vypasené, ale myslím, že to přežijete. Aspoň víte, že se můžete těšit na spoustu nových věcí na GetTheLouk. Za většinu nákupů vážně nemůžu a vlastně spousta z nich jsou dárky, co si budeme povídat, že jo? :D Doufám, že příští měsíc to sfouknu za 10 minut a bude vymalováno, co vy na to? :)

ODKAZY:

KALHOTY: http://web.stagram.com/p/404871660723103063_49845376

TUTORIAL SE STŘÍBRNÝM COLOR TATTOO: Stříbrné Párty Líčení / Silver Party Makeup Tutorial

TUTORIAL NA TOHLE LÍČENÍ: coming soon

 

 

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Esteé Lauder Double Wear Maximum Cover Foundation (11 Very Light) [Esteé Lauder]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Chanel Illuminating Pwder (LE: Spring Collection 2013) [€54]

MAC Pants (Stilife) [MAC]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (50 Ethernal Silver) [Rossmann, 129,-]

Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal Eyeliner (005 Nude) [Irsko]

Quo Electronic Eyes Pencil

Rimmel ScandaylEyes Show Off Mascara [Irsko]

Catrice The Giant Extreme Volume Mascara Waterproof [Rossmann, 104,-]

Daniel Sandler Luxury Lipstick (Joy)

Rimmel Apocalips Lip Lacquer (Nova) [129,-] *

Bobbi Brown Metallic Lip Color (Plum Pearl) [Bobbi Brown, 649,-]

Clinique  Anti Blemish Solutions Kit

Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle Cream

Clinique Superbalm Moisturizing Gloss

Clinique All About Eyes Serum

Balea Brazil Mango Bodyspray (LE) [DM, 60,-] *

Balea Brazil Mango Bodylotion (LE) [DM, 53,-] *

Balea Brazil Mango Shower Gel (LE) [DM, 25,-] *

 

DÁLE UKAZUJI:

Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]

Rimmel Stay Matte (01 Transparent) [DM]

 

NA SOBĚ MÁM:

Klobouk: New Yorker

Sako: H&M

Tričko: Ginatricot.com

Nehty: Orly – La Vida Loca, Essie – Matte About You

Bourjois Healthy Mix Foundation (51 Light Vanilla) [ASOS, €10]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

ELF Mineral Eyeshadow Primer [http://elfkosmetika.cz]

S-He Eyeshadow Quattro (230)

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner (3 Cobal Ink) [Bobbi Brown]

Lancome Hypnôse Star Mascara [Sephora, 690,-]

MAC Blush (LE: Paramour Pink Kit – Divine Desire) [MAC]

NARS Illuminator (Copacabana) [Sephora]

TOP SHOP Lips (Brighton Rock) [Top Shop]

 

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 70 )

  1. / ReplyBravoman
    To jsou tlustý nakupy a novinky. Moc pěkné video Luci. Moc se mi od tebe novinky a nákupy líbí. Navíc s délkou videa si myslím, že jsou všichni sledovatelé spokojeni. Myslím, že mají radši delší videa:-) Na tvoje doporučení se mamka vydala do DMka pro color tatoo a je úplně úžasné. Mamce se nejvíc líbí to studeno růžové. Prošlo zátěžovými testy a vydrželo na víčku celý den. Vážně moc pěkné. A držím palce se rtěnkovým byznysem. At ti to vyjde:-)\
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, tak to jsem ráda. :) Ty růžové miluju i já a i moje mamka. Jsou vážně skvělé! :) A s délkou - tohle je vážně extrém. Duben bude hodně tučnej. Dál už to tak šílený nechci mít, ale prostě já videa mívám dlouhá. To jsem já :D :)
  2. / ReplyAstor
    Ahoj,tu Astorku mám a jsem s ní moc spokojená :) přesně jak říkáš - tou "kuličkou" na konci se hezky dostanu do vnitřních koutků i na ty nejjemnější řasy,nebo naopak ke koutku vnějšímu,abych řasy ještě víc načechrala :) a taky - vím,že je to nepodstatné a nezáleží na tom,ale moc se mi líbí její růžový obal a ta reklama je prostě roztomilá :)))
  3. / Replymardz
    Ahoj Lou. Mas skvele sako. A velmi ti to sekne. CT su skvele a u mna uz uplne vypotrebovane. Na tu rimmel riasenku si tiez brusim zuby ale asi zajdem otestovat do drogerky tu od astoru. Chanel rozjasnovac mam...a ten je proste taaaaaaaaakto super.... bez chanelu neodchadzam z domu. Pouzivam lacnejsiu....teda dostupnu drogerkovu kozmetiku....ale chanel som si neodpustila... je neskutocne krasny...ten lesk... ako ty vravis proste bozi. ;-) tiez som oslavilavila 22 narodeniny a kedze vsetci vedia ze som kozmeticky maniak tak kazdy jeden darcek bol kozmeticky.... tym padom aj ja mam teraz vela noviniek. Dokonca moj maly syncek mi podal do ruk ten novy korektor od catrice a z neho som uplne unesena... Lou krasne video ako vzdy k veci.... rada ta sledujem. K tym tvojim narodeninam ti prajem nech ti to dobre toci dalej. Si skvela.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc :) No ten rozjasňovač je prostě skvost. Ale zas podle mě vydrží dlouho. Člověk ho uričtě přes rok mít bude ;) CT už mám taky skoro vypotřebovaný, ale to to bronzový :D Tam už vymetám štětečkem rohy :D Ale rozhodně za to stálo teda! :)
  4. / Replybílá linka
    s tou bílou linkou máš naprosto stejný názor :) a tohle líčení, co máš ve videu ti strašně sluší! ;) zdraví inka.wtkyn
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  5. / Reply....
    Tak mě z tvých nákupů jednoznačně nejvíce zaujal ten rozjasňovač od Chanel, ale prý u nás už není k sehnání, tak nevím :-/ a dále ta řasenka od Catrice, kterou již také vlastním a jsem s ní velice spokojená :-)
  6. / Reply..
    Ahoj Lou Já mám doma taky ten rozjasňovač od Channelu(i když tomu pořád nemůžu uvěřit..:))a jsem s ním naprosto spokojená a nadšená!!! Mám už sice pár rozjasňovačů,ale tento jsem si oblíbila úplně nejvíc a používám ho denně. Jinak Ti strašně závidím ten výprodej,nevíš,kde se dá zjistit,že se něco takového koná? Díky moc Sandra..
    • / ReplyGetTheLouk
      No je to vážně neskutečnej mazel ten Chanel. Tak nepopsatelně okouzlující je prostě! :) Hele, vůbec... Je to jako že tě pozvou zaměstnanci tý firmy...
  7. / ReplyMaki
    Asi se vracím do svého dětství ale na tohle video jsem se těšila jako malá :-D Catrice Camouflage Cream mám doma pár týdnů a nemůžu si stěžovat. Má dobrou barvu a líbí se mi i krytí, které je dost silné, aby mi zakrylo i nějaký ten pupínek... Řasenku od Catrice co jsi ukazovala mají i v "nevoděodolné" alias normální verzi :-) Už nad ní nějakou tu dobu uvažuju... A za tu cenu no nekup to že? :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      No jako podezírám jí, že je stejná jako Doll Eyes :D:D:D Takže asi si jí budu kupovat často - a nevíš, jestli je to stálá nabídka? :)
      • / Maki
        Myslím, že jo :-) Našla jsem ji v jejich pidimidi katalogu na PODZIM/ZIMA 2012 (evidentně je tesco trochu pozadu) a je i na stránkách Catrice http://www.catrice.eu/cz/produkty/oci/rasenka/detail/product/the-giant-extreme-volume-mascara.html a tady většinou limitky jsou uváděné zvlášť. Takže asi stálá nabídka podle mě :-)
      • / GetTheLouk
        Aha. Já to právě pochopila jako limitku. Tak to si mě trošku uklidnila :)
  8. / ReplySandra
    Ty tulipány za tebou úplně dotváří tu jarní dubnovou atmosféru :-) Super video, přemýšlím, že bych si skočila pro ten korektor...achjo, vždycky po shlédnutí nějakého tvého videa mám pocit, že něco dalšího nutně potřebuju :D a ten doprodej el- ten ti závidím :D:-) ps: ten chanel rozjasňovač je bomba!
  9. / ReplyTerka
    Ahoj, já mám dotaz, který není moc k tématu novinek a nákupů, ale protože tě považují za kosmetickou guru musím se zeptat. Jak jsi mluvila o kruhách pod očima, tak já mám problém, že moje kruhy jsou tmavě hnědé a velké. Jakou barvu by měl mít můj korektor a případně, jestli mi rovnou nějakou značku nedoporučíš. Já vidím všude korektory buď žluté, červené a nebo tělové....Přes tělový korektor mi kruhy ale prosvítají a nebo když dám velkou vrstvu třeba toho krycího makeupu od Dermacolu, tak mě hrozně vysušuje a dělá děsný vrásky... Předem díky za případnou odpověď. Terka
    • / ReplyGetTheLouk
      Mohl by pomoct nafialovělý korektor. Ale to se hodně špatně schání. Napadá mě vzít nějaký hodně krycí žlutý korektor (napadá mě z hlavy Catrice Camouflage) A pak přes to kdyžtak klasický korektor tekutý něco jako Maybelline Fit me - takové ty světlé projasňující. Ať je to spíš světlejší než tvoje pleť. Stačí o odstín. Nesmí to bejt taky moc :D:D:D Prostě kdybys měla dva, který bys mohla mít, tak šáhni po tom svěltejším. A to dát přes to no... Vrásky pak korektory dělají občas.. :( Víc nějak takhle bohužel neporadím :( Doufám, že jsem ti aspoň trošičku pomohla :) A dej kdyžtak vědět, co zafungovalo ;)
  10. / ReplyLucinka je Nej!
    Ahoj Lou,video je úžasné a hned bych nějaké vyzkoušela.:) A chtěla bych se tě zeptat prostě jen tak co jsi všechno dnes dělala:D Díky za odpověd´ i když není nutné odpovídat.:) Ještě jednou Super video!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Byla jsem u rodičů na obědě :) A díky :)
  11. / ReplyMonča :)
    Ahoj Lou, jak jsi mluvila o té řasence od Rimmelu, že podobnou má ještě Astor... Ta podobnou má i Miss sporty, kartáček má sice trochu menší, ale kuličku má taky a řasy to opravdu zvedne a udělá větší objem ;) Takže kdo by chtěl opravdu levnou (75,- ?) "kopii", tak si může koupit tuto od Miss sporty ;) http://www.ladylakki.com/wp-content/uploads/2013/04/Miss_Spotry_Studio_Lash_Multi_Action_Mascara_open.jpg jmenuje je Miss sporty - Studio lash multi-action masraca incrediball ;) Jinak Lou, jsi kočka, fakt... Nejednou bych si s tebou nejradši vyměnila tělo i obličej ;))) Ne, že bych byla lesba, to ne :D Ale jsi fakt celkově boží!!! :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Ta je pdoobná, ale ne stejná. Tu kuličku má spíš jako elipsu - má ji podlouhlou a má kratší štětinky... Ale třeba bdue dělat podobný efetk. :) A díky, jsem poctěna :)
  12. / ReplyViolets
    jak se obyčejný člověk dostane k výprodeji známých drahých kosmetických značek?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dají mu vědět :)
  13. / Reply....
    Lou, mám ještě jeden hloupý dotaz...chtěla jsem si koupit tu rtěnku jak máš ty od Bobbi brown - razzberry - taková ta malinovka, ale na Chodově v Douglasu ji neměli a paní mi nedokázala odpovědět, či to nebyla jen limitka...nevíš tedy, jestli to opravdu nebyla jen limitka? já myslela, že je to stálá kolekce, a teď jsem dost zklamaná, že ji neseženu, protože je to barva, kterou sháním...
    • / ReplyGetTheLouk
      Neměla by být. Ale stav se spíš v Bobbi přímo na smícháči. Tam mají vše, v Douglasu mají vždycky jen půlku mi přijde :(
  14. / Replymaruska
    Ahoj mooc krásný a seš fakt dobrá že si to zvládla odříkat všěchno.... jinak já mám taky něco z té mangové řady od balea a to deodorant a překvapilo mě že když si ríkala že máš tu řadu tak že si nemela i ten deo............ a vím voní krásně a je mi líto když ho používám jelikož je to limitka a znovu se koupit nedá
    • / ReplyGetTheLouk
      Deodorant já mám nějak absolutně ničím nepodloženou důveru v Dove :D:D:D Takže tak :D Mně ho líto není - ta vůně mi prostě nedá :D
      • / Maki
        Většin věcí co je limitka od baley je za pár měsíců ve stálé nabídce. Občas jen změní obal, ale někdy ani to ne :-)
  15. / ReplyJenny Leichner (jennysminds)
    Chceš vedieť čo ma najviac zaujalo a pobavilo? " Tu my tak lietajú ako pomaranče!" Ja som skoro umrela. Tá tvoja dobrá náladička vo videu my spravila dobre lebo teraz si ešte musím opakovať nemčinu a teraz mám na to viac chuť ako pred pólhodinkov :D Ale úprimne ma zaujaly tie riasenky. Ja mám doma Rimmel Extra Super Lash ale s tej chuderky vytláčam už posledné zbytky ( bodaj by nie keď ju mám od minulého leta a používam ju denne) A teraz mám dylemu medzi Astor, catrise a tou mojov starov Rimmel. Čo už aspoˇm viem že sa najbliśie v drogerke nebudem nudiť :D
    • / ReplyGetTheLouk
      No to ne no :D Dilema u řasenek je velký. Já mám doma teď všechny uplně jiný a kupodivu mi všechny docelaaa sednou. A šuplíku mám Chanel, že až aspon tak 3 vyschnou otevřu tamtu :D Ale dej vědět, která to pak vyhrála a jak sedí ;)
  16. / ReplyEll Jones
    Zas úžasný video. A těh věcí, taky bych brala :D A k té řasence. Napadlo mě, že pokud tu Doll eyes (nebo jak to je) miluješ jenom kvůli tomu kartáčku, mohla by jsi si nechat ten kartáček od vyschlý řasenky a aplikovat s ním i jinou řasenku. Ale možná je to blbost, nevím no. Z tohohle videa byla skvěle vidět jarní atmosféra. Krása!
    • / ReplyGetTheLouk
      Takhle to zas nefunguje :D Jako dá se to, ale není to ono :)Zkoušela jsem to kdysi a prostě nějak... nevím... radši jsem používala jiné. Ale kéž by to tak šlo :D :) A díky moc :)
  17. / Replyaaaah chanel
    ten pudr od chanelu mam v merku od chvile, kdy vysel... snad ho nekde sezenu! :-) cira zavist.
  18. / Replymarkéta
    Ahoj, už jsi viděla https://www.youtube.com/watch?v=QwkWWEcc668&list=SPE771E4D1325F2882 ?
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj. Viděla :)
  19. / ReplyInEll
    Tú ceruzku na oči od Rimmelu v telovej farbe mám a je veľmi fajn :) Prirodzená, krémová, proste super :) Robila som swap s mojou kamarátkoz z Ameriky, ja som jej poslala balíčkom produkty od značiek, ktoré u nich nie sú a ona zas mne, ktoré u nás nie sú :) Všetko sú to veci z drogérky, ale som strašne spokojná a ona mi vravela, že tiež :)) 1. Milani color statement rúž - odtieň hot pink rage - http://www.milanicosmetics.com/p-153-color-statement-lipstick.aspx#!prettyPhoto[gallery1]/10/ Nicky (kamarátka) mi poslala tento rúž s tým, že je jej najobľúbenejší a má všetky (okrem jedného) odtiene... Ja som už mala pár svojich top, ale tento prebil asi všetky! Značka Milani ma veľmi prekvapila, lebo som o nej moc nepočula, ale tento túž je fakt bomba! Krásne krémový, neflakatí, necucukuje, nezalieza sa do vrások, je dlhotrvajúci, ale moc nevysušuje... ja mám nádherný odtieň Hot pink rage, čo je krásna ružovka na jar :) 2. Milani Baked lícenka - odtieň Dolce Pink - http://www.milanicosmetics.com/p-93-baked-blush.aspx U Milani ešte zostanem... Opäť svetom veľmi ospevovaná vec, zapečená lícenka. Mám jednu od Boourjois, ktorú mám veľmi rada a táto jej je dosť poodobná. Akurát mi príde, že táto od Milani sa lepšie naberá. Vydrží mi na lícach celý deň, nezanecháva laky, je veľmi prirodzená a dodá akoby zdravý lesk :) 3. Physicians Formula Mineral Glow Pearsl - odtieň Translucent Pearl - http://www.physiciansformula.com/en-us/productdetail/face/bronzers/07040.html O slávnej Physicians Formula som počula už veľa, no nemala som žiadny produkt... Som veľmi rada za tieto zlisované rozjasňujúce perly :) Odkedy ich mám, je to jediný rozjasňovač, ktorý používam :) Zanechá veľmi pekný lesk a lahké trblietky a skutočne mi dlho vydrží :) + obsahuje zrkadlo a mini štetec na cestovanie je fajn, praktický a ani neškriabe, je docela príjemný 4. Jack Black balzám na pery SPF 25 http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod3730169 Nikdy som o tomto balzáme nepočula, takže to bolo docela prekvapenie, ked som ho išla použiť. Je veľmi hydratačný, pery zvláčni a nemusím ich minimálne 7 hodín ničím pretierať, čo je super! Veľmi mi pripomína carmex :)) 5. Revlon ceruzka a gél na obočie - http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=VP00195 Docela som sa zlakla, ked som túto vec uvidela v tej krabičke, hlavne som sa bála odtieňa, ale kamarátka PRESNE odhadla moju farbu! :) Mám odtieň light brown. Myslím, že u nás v drogériu som ceruzku a gél na obočie v ejdnom ešte nevidela, čo je škoda, pretože je to veľmi prkatická vec do kabelky, na cestovanie... Ceruzka je akurát, neni ani mäkká ani tvrdá, nerobí cucky a hrudky, je veľmi prirodzená a gél na rovanakej farby ako ceruzka, obočie pekne zafixuje :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Jééé, miluju tyhle tvoje příspěvky :) 1. Milani znám a dřív jsem jí hodně chtěla vyzkoušet, ale nějak to opadlo. O těhle rtěnkách se na internetu hodně mluví ;) A jen v superlativech, tak je asi budu muset vyzkoušet! 2. Je naprosto stejný případ! Bourjouis jsou těžké na aplikaci. Je potřeba hrubý štětec, aby "rozbil" tu těžce zapaečenou tvářenku. A kdo by chtěl tvářenku dolovat hodiny a hodiny a pak se ještě hladit hrubým štětcem :( Takže i tenhle kousek ti trošku závidím. Ale přihodím něco k tématu, o čem asi už slyšela: a to Milani Liquify Pancil - prý hodně podobné tužkám od UD. Někdo říká, že se jim vyrovnají, jiní, že je dobíhají, ale nepředběhnou. Nicméně cenově je to někde jinde, tak to možná stojí za ozkoušení. http://www.milanicosmetics.com/p-102-liquid-eye.aspx 3. Mně tahle značka prostě nebere, ale z fotky je ten rozjasňovač takový zlatíčko, že byhc ho adoptovala hnedka :D Vypadá vážně dokonale! 4. Tubičku už jsem někde asi viděla, ale podle názvu mi to vůůůůbec nic neříká. Carmex je moje stálice a asi možná bude dostupnější než tenhle... Ale popřemýšlím nad ním, kdybych na něj náhodou někde narazila :) 5. Kamarádka umí, koukám!!! ;) Tak to smekám! Musím říct, že to je přesně to, co používám. Používám teda tužku od Catrice a Alerde gel - ale přesně bych ptořebovala, aby to bylo v jednom produktu jakoby :D Já to mám ve dvou. Pravda, na tu tužku nedám dopustit, to jako ne. Ale po tomhle se určitě mrknu! To mě moc zajímá. Jen to nesmí mít moc teplné tóny :( To já mco nemám ráda, mám radši ty popelavé :) Ale moc děkuju za komentář! A poděkuj za mě i kamarádce, že takhle objevím i něco nového :) A myslím, že teda vybrala na jedničku s hvězdičkou!!!
      • / InEll
        Páni, docela si ma nalákala na tie Milani ceruzky :) To teda áno, kamarátka mi poslala skvelé veci, som veľmi spokojná :) Som veľmi rada, že ťa tieto moje komentáre bavia, som rada, ked viem aký máš o veciach názor :))
      • / GetTheLouk
        Od tebe dostanu vždycky dávku takové té nemainstreamové kosmetiky, které je tuna a kterou chci zkusit,a le nějak vždycky mám rozum a držím se :D Teď se chystám na Illamasqu. Asi po 3 letech :D:D:D Tak snad si jednou odškrtnu i Milani :)
  20. / ReplyMíša LadyTwig
    ten korektor od Catrise vypadá dobře, kouknu po něm...jinak s tím, jak říkáš, že když na to koukáš tak je ti zle, to moc dobře znám...jednou jsem si řekla, že si budu psát i s cenama pěkně, co si za celý měsíc koupím, no a od té doby to raději nedělám..:D
    • / ReplyGetTheLouk
      No, to moc nejde no :D Je to fakt hnus! Ten korektor je upřímně zaítm super!
  21. / ReplyChanel
    Ahoj, velmi ladne rozstrikujes bodyspray :) Jinak Chanel pudr je fakt bozi. Akorat ja ho jako barbar pouzivam odprostredka, takze uz nemam relief tak patrny. Jsem rada, ze ho mam. A to jsem statecne bojovala se svym svedomim, malem jsem si koupila rozjasnovac Sephora (limitka), ale na posledni chvili jsem vzala Chanel. Martina
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Díky :) Já právě holbuju z boku, aby mi tam něco z toho krásnýho reliefu zbylo :D Chanel byla dobrá volba, ale ;)
  22. / Replyada
    Super videjko. Tie lietajúce pomaranče ma zabili. :) Špirály by som veľmi chcela vyskúšať a asi si tu catrice kúpim. Uvidíme. Možno som divná ale mňa ten rozjasňovač nejako extra nechytil. Momentálne chcem gule od guerlain :) :D
    • / ReplyGetTheLouk
      A ty mě třeba vůbec neberou :D A řasenka je supr, musím říct! .)
      • / ada
        NEviem prečo mne sa páči ten obal a nejako tie guličky vypoužívam :D Chcem ich :D Máš niekedy taký pocit že niečo chceš a nevieš prečo?
      • / GetTheLouk
        Ten pocit mívám bohužel až moc často :D:D:D
  23. / ReplyKačka
    Sluší ti to!! Jinak,mi přijde ža na začátku mluvíš strašně rychle,což chápu že necheš aby to video mělo 40 minut,ale neni to moc pekny :/ Ovšem kvuli tyhle bblosti te sledovat neprestanu :D. Já mam dlouhy videa rada prave! :) Jinak z tvých nákupů mě zaujala ta tužka od Rimmelu.Musim se podívat aspon po nečem podobnnym!! A chtěla jsem se zeptat,planujes si zase nekdy koupit senzabox? Vim,ze si rikala ze uz je kupovat nebudes,ale nerozmyslela sis to,nebo tak nejak? :D Posledni dobou mi prijde,ze se uroven senzaboxu vazne zlepsila! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mluvím rychle :D Jakože i normálně :D Boxy neplánuju žádné. Není to zkrátka věc pro mě... :)
      • / Kačka
        Jasný no,jenom tady mi to přijde trošku moc :D
  24. / ReplyKačka
    Lou,a ještě taková (blbá :D) otázka,kterou už asi vědět nebudeš,ale tady http://www.youtube.com/watch?v=-RHKvAK5edQ nevíš,co to máš na rtech? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      makeup ;) :D
      • / Kačka
        Myslela jsem si to! :D A díkymoc! ;)
  25. / Replybarůů♥♥
    Ahoj :-) Tyhle nákupy a noviky jsou prostě nejlepší z nejlepších :DD Nejvíc mě pobavilo: ,,tak mě tady lítaj pomeranče" :DD To bylo fakt za moc :D No, ale... Asi předevčírem jsem si ráno jako vždy zapla óčko pro lepší probuzení :DD Celkem mě zarazila jedna slečna, která si myslí že všemu rozumí a tímhle videem radí lidem jak být správným vlogerem popř. youtuberem... Ve videu skrytizovala úplně všechny co se dali a nakonec i tebe... To mě trochu dostalo :-/ Nevím, jestli o tom víš :D Rozhodně jsem ti chtěla říct že tě mám moc ráda a stojím na tvé straně... Nevím jak to mám napsat, ale video, o kterém slečna konkrétně mluví jsem viděla a dost mi pomohlo v mé organizaci věcí :DD Proto prosímtě neber si to osobně! Dost mě to rozčílilo i za tebe :DD Díky žes mě tady nechala tak trochu vykecat :DD Odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?v=CLYPgL-uIxs Co si o tom myslíš? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já to viděla no. Já moc nechápu ten smysl toho pořadu. A navíc nekontruktivní kritika člověka nikdy nikoho neposunulo dál, takže je mi to jedno. Žít z ukazování na druhé je jednoduché, vždycky tu bylo a vždycky bude ;) Nijak mě to netrápí, naopak :) A moc moc díky za podporu! Je to od tebe vážně moc milé! ;)
  26. / ReplySherylis
    Tak tohle bylo jedno z tvých nejlepších videí. Líbí se mi, jak se dokážeš radovat z "maličkostí" :) Ovšem nejvíc si mě pobavila s tim francouzskym názvem:D Těším se na další videa:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky :) No já bych to asi přečetla, ale pochybuju, že by to mělo nějaký efekt navíc, kdybych se fakt snažila :D
  27. / ReplyRendy
    Taky miluju ten rozjasňovač Chanel! je naprosto boží, ale u nás už se sehnat nedá, protože do Prahy dorazilo jen pár kusů a byly hned vyprodané :(
    • / ReplyGetTheLouk
      A já ho viděla na chodově tak týden zpět... A na Arkádách v Douglasu měli taky ;) Tam zkus možná brnknout. Navíc Douglas je i levnější než sephora :)
  28. / ReplyBebe
    Zase krásné video :). Je toho teda...no požehnaně. Strašně ti závidím ten Esteé Lauder výprodej! Takové drahé věci za tak úžasné ceny, wau. Strašně mě začíná štvát, jak je v ČR všechno tak drahé, jednou se z toho asi zbláznim. A ještě se k nám půlka věcí nedostane. Škoda, že ani v jednom z našech asi 4 Rossmannů neni Catrice, ta řasenka vypadá fakt dobře. No a ten Chanel rozjasňovač♥.Jo a ty body spreje nebo splashe nebo jak se tomu říká používám taky na provonění domu :D, úplně tě chápu. Jinak Lou, chtěla jsem se zeptat, neplánuješ Draw my life? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      To si asi první od koho to taky slyším. Já právě neznám jiné s prominutím trdlo, které by to stříkalo po baráku :D:D:D Ale já to právě miluju! :) tak jsem ráda, že nejsem sama :) To s Catrice mě mrzí - přijde mi, že není moc dostupná u nás :( Nehcápu proč. Je to náhodou super značka!
  29. / ReplyDiamondKatty
    Prostě super ;) http://diamond-katty.blogspot.com/
  30. / ReplyVýprodej Estee Lauder
    Ahoj, mám na tebe jeden dotaz. Jak jsi se prosim tě dostala na ten výprodej??? Prosím prosím dej tip. :) Děkuju!
    • / ReplyGetTheLouk
      No prostě musíš znát někoho z tý firmy :)
  31. / ReplyBlondies
    S tím Chanelem souhlasím, je to naprosto božská záležitost, od té doby, co vyšel, tak NARS Copacabana a Albatros leží někde na spodu košíčku. Jinak kdyby se ti chtělo investovat do korektoru, tak super je YSL Touche Éclat Radiant Touch. Měla jsem teďka stejný problém, nosím víc brýle než čočky poslední dva roky a kůže mi začala dělat to samé a toto jediný mi sedlo (můj benefiťáckej Erase paste přistál bráchovi na poličce na zakrývání akné). Navíc nepotřebuje ani pudr a je to i rozjasňovač, korektor, takže multifunkční :) Kdybych neměla Tvoje videa, tak u toho učení asi zcepenim :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně! Ten YSL - já nevím. Mně vůbec nenadchnul :( Vůbe cnedělá to, co bych chtěla. Přijde mi, že to je takovej přirozenej rozjasňvoač... :( Ale ten Catrice zatím vážně bomba kupodivu! :)
  32. / Replykorektor
    Ahoj Lou, nosím brýle a též mám pod očima drobné vrásky a suchou kůži. Dříve jsem používala Benefit, ale nyní je na mě hodně těžký - hutný a zvýrazňuje mi vrásky. Zainvestovala jsem a koupila si od YSL Touche Éclat Radiant Touch. Není špatný, to ne, vrásky tolik nezvýrazňuje, ale pokud se dostatečně nevyspím a mám kruhy opravdu výrazné (což je často) - nestačí. Tak jsem zainvestovala znovu, tentokrát do Clinique All About Eyes Concealer a nemohu si jej vynachválit. Udělá krásnou barvu, vrásky ani póry nezvýrazňuje a hlavně vydrží! Též nesnáším se přemalovávat, prostě jsem potvora, ale doufám, že jak ráno v 6,30 odcházím, tak pomalu i večer v 19 přijdu ;o) Pokud na něj někde narazíš (mají i v sephoře), zkus jej. Šárka
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně právě přijde, že je ten YSL takový... Nevím.. Spíš rozjasňovač. Ne korektor na kruhy prostě. No já musím říct, že od All About Eyes jsem chtěla ten eye cream, který by měl pomoct korektoru i lépe držet. Ale teď co mám ten roll on - tak je super. Ale zatím musím říct, že ten Catrice - klobouk dolů jako! Ale kdyby přestal poslouchat, mrknu na ten Clinique ;) Díky za tip!
  33. / ReplyPS: korektor
    Zapoměla jsem říci, že ten můj korektor clinique bude asi evidentně ze stejné řady, jako ta věc co zmiňuješ ty.
  34. / ReplyLucka
    Tenhle outfit ti strašně sedne!! :D Moc ti to sluší !!

Leave a reply

Your email address will not be published.