Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Golden Eye… and Lips!

dm_goldeneye_01Dneska to bdue mít kolem sebe trošku té omáčky. Možná vás totiž už nudím Sleek Acid Paletkou. Ale! Je tu několik „ale“. Ale k tomu se dostaneme. Stejně jako vás můžu nudit tímhle tričkem. Ale v oblečení nemám to „nic si nevezmu dvakrát přesně tak, jako včera“. Na to nemám ani neervy ani dostatek oblečení :D

dm_goldeneye_02Ale abychom se vrátili k tomu „ale“ :) Za prvé – tahle rubrika má odrážet to, co běžně nebo příležitostně nosím. A po té prokleté neonové paletce stejně jako po bílém tílku sahám skoto dennodenně. Takže to není nahraný, je to krutá neonová pravda.

dm_goldeneye_06Za druhé – mám ráda, když věci u mých oblíbených blogerek poznávám. Vidím, jak pracuje s málem a stačí to. Svého času to bývalo poměrně diskutované téma, hlavně ve světě módy, kde minimalismus  a opakování oceňuji. O čem mluvím? Sama nemám tunu oblečení. A tak mi tolik nepřinese blogerka, která má na každé outfitové fotce jiné oblečení. Více mi dá někdo, kdo ukáže, že tyhle kalhoty se dají nosit s tím tričkem z minula a dokonce i s tím jarním kabátkem přes tu mikinu! Všechny věci, které znám. Skoro jako můj šatník. Který následně můžu obohatit podobnými kombinacemi jako slečna na fotkách! I s málem se dá. Proto se ráda držím nějakou dobu jedné paletky a ždímám ji, seč to jde. V tom vidím umění!

dm_goldeneye_03A tohle je tak trošku analogie. Stejný / velmi podobný outfit, ale absolutně jiné líčení. Modrá byla hodně tvrdá a zářivá, upoutá na sebe všechnu pozornost. Tohle zlaté nebe je sice na první pohled nenápadné, ale lesknoucí se tváře i celá víčka umí urvat kousek pozornosti. Věřte mi!

dm_goldeneye_07I hloupá jedna zlatá barva jako je Halfbaked přes celé víčko umí zkrátka zázraky. Nemusíte kadžý den strávit 15 minut stínováním očí, stačí jedna promyšlená barva přes celé víčko a je to! ;)

dm_goldeneye_04To, že jsem doplnila rty o zlatý lesk, se ukázalo jako poměrně chytrý nápad. Nenapadlo to jen mě, ale i vizážisty Shooting Fashion Stars 2013, kde měly modelky zrcadlové bronzové rty jako dominantu líčení.

dm_goldeneye_08Já zvolila tu přístupnější variantu a vzala zlatý lesk, který božsky voní, a lehce mu přidala třpytky pomocí stínů. Nezvyk na mě, co? Nevýrazné oči, nevýrazné rty, které se třpytí a lesknou. No občasná změna je život.

dm_goldeneye_05Navíc jsem vám chtěla ukázat, že k jednomu outfitu můžete být jednou za funky ledovou královnu a po druhé za vílu trousící za sebou zlatý prášek. Koho byste si vybrali?

POUŽITÉ PRODUKTY:

Urban Decay Naked Palette (Halfbaked) [http://www.hqhair.com]

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

Maybelline Il Ciglia Finte Mascara [Eurospar Itálie, € 12,45]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Esteé Lauder Pure Color Lipgloss (Electric Ginger) [Esteé Lauder]

ŠTĚTEC: Sedona Lace

TRIČKO: New Yorker

SVETR: H&M

Comments ( 28 )

  1. / ReplyLucinka je Nej!
    Ahoj Lou,je to pěkné opravdu moc pěkné! A chtěla bych se tě zeptat kdy bude Boyfriend tag? Nebo tag s tvým přítelem? Nevím jak se to jmenuje:) Díky:D
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky :) Až přítel bude chtít :)
  2. / ReplyBravoman
    Ahoj Lou, opravdu skvělé líčení. To jemné a dokonalé stínování a žádné ostré přechody jsou zkrátka třečničkou na dortu tohoto skvělého líčení. Hned jak jsem se na to podíval, okamžitě mi ti připomělo jednu bronzovou sošku v Louvru. Sestře zrovna přišly obě paletky Naked a je z nich naprosto unešená. Za ty peníze to fakt stálo. A navíc stíny urban decay ti vydrží strašně dlouho. jak množstvím tak výdrží na víčku. Ono stačí trašně málo a ne žádné vrstvy stínů. Jsou skvělě pigmentované a ty úžasný barvy. Na stínech Urban Decay je jedna zvláštní věc. Nemají typickou stínovou, práškovou texturu ale spíše takovou krémovou. A poslední věc. volám kamarádce protože u nás ve škole v Lysé nad Labem bude natáčet česká televie a ona bude moderátorku a kameramana provádět po škole a za boha nevěděla, jak se nalíčit. To je takové nenásilné, jemné a andělské líčení s nádechem vznešenosti pro všechny věkové kategorie. Aspon já myslím. :-) Opravdu moc krásné Luci. :) Všichni moji známí ženského rodu dávají na tvé rady a recenze produktů a pokaždé se jim to nesmírně vyplatilo. Nidky neudělali špatnou investici. Jako právě Naked. Akorát by tam nemuseli dávat ten štípavej lesk na rty nebo co. Opravdu skvělá práce.
    • / ReplyGetTheLouk
      No štípavej lesk na rty je divnej. Ale někdo to rád. :D Nevím, my s mámou ho nepoužíváme, já ho rovnou podarovala :D UD stíny jsou skvělé. Jsou vážně jako máslíčko a přitom jsou neskutečně pigmentované. Umí to holt no. Navíc obě dvě nakedky mají takové stíny, které člověk prdne přes víčko a nemusí řešit co kde bude strácet a s čím to bude párovat. Každá barva je krásná sama o sobě. Podle mě je to vážně ivestice na celej život :D:D:D Staré sošky mi připomíná Chopper z Naked dvojky. Takový ten červený ohamatný bronz. Hmm, teším se, až jí zejtra mámě ukradnu :D
  3. / ReplyKatka
    Je fajn vidět u své oblíbené blogerky líčení, které poznávám, protože tohle jsem nahodila na oči včera, s trochou "smog" do vnějšího koutku, ale opravdu jen co by motýl ... rychlé, snadné a efektní :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo se Smogem jsou krásná dvojka! ;) Tomu rozumím!!! :)
  4. / ReplyTerka
    OOO :D Poslední dobou jsem uplně podlehla zlatým očním stínům. No stým oblečením. Mě vadí , když si jedno tričko vezmu 2x v jednom týdnu, ale žebych nějak řešila , že už jsem ho někdy měla na sobe to ne... Vzdy to stejnak vypadá jinkak . jiné doplnky , džíny , svetr .....
  5. / ReplyMaláMacanda
    Přijde mi to trochu moc žluté a rtům něco chybí, možná trochu toho bronzu jako má modelka. Ale není to špatné :)
  6. / ReplyMaki
    Já bych volila ledovou královnu :-) Ale to je jen proto, že mi prostě zlatá barva za mák nesluší... A paletka Sleek Acid mě neomrzí :-P mám v plánu si ji co nejdříve pořídit ať přes léto můžu blbnout :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Se nvyblbneš až do zimy! To ti garantuju ;)
  7. / Replystasonka
    moc krásné za mě určitě víla trousící zlatý prášek :-) a já osobně bych oko orámovala ještě hnědou tužkou :-) ale to je jen můj názor ;-)
  8. / ReplyBarbora Dr.
    S Naked je všechno líčení nádhera !
  9. / ReplyBarůů♥
    Ahoj, já vím že můj dotaz nebudu zrovna k tématu, ale co říkáš na tohle video? http://www.stream.cz/fasada/807281-fasada-vyplati-se-draha-rtenka Podle mě paní/slečna vůbec neví o čem mluví... Chtěla bych znát tvůj názor, už dlouho tě sleduji a fakt jsem si tě moc oblíbila! Děkuju moc :-))♥
    • / ReplyGetTheLouk
      No slečna mluví o rejhách, který na videu u detailu vůbec nejsou vidět :D Ne, že by zrovan stará rouge allurka byla fajn. Mám jí doma a není to nic moc. Výdrž není super, ale je to právě proto, že JE hydratační :D Je na rtech strašně příjemná. To ta Maybellinka je daleko sušší. A proto i vydrží víc a proro je i víc pigmentovaná :D:D:D Prostě to tak je. Jde to všechno ruku v ruce. Prostě buď výdrž nebo hydratace. Extistují různé kobinace a každý má ideál tohohle poměru někde jinde. Ale to co říkala mi přišlo jako trošku zmatené a nesmyslné... No třeba to bylo jen tentokrát :) A já moc děkuju :)
  10. / ReplyLenka
    mne sa líčenie páči ale príde mi že vyzeráš nejak choro či aj si ? :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nejsem :D
  11. / ReplyJanča
    Sice vážně nezvyk .. ale moc ti to sluší :) a ten lesk je super .. ty třpytky z těch stínů jsou super a zároveň k tomu celému ladí :) Působí to tak, elegantně :) :D
  12. / ReplyKa Ča Ba
    Moc krásné líčení! Náhoda! Zrovna takové líčení jsem dnes zkoušela.. Sice mám stíny za pár korun, ale dá se s nimi vykouzlit také něco pěkného jako je toto líčení... Moc tě obdivuji !
  13. / ReplyPhere
    Tenhle makeup mi hrozně připomíná Scarlett Johansson! :-)) Líbí!!
  14. / ReplyDiamondKatty
    Neskutečně ti to sluší :)) Seš prostě dokonalá :D Chtěla bych tě poprosit, jestli bys nenavštívila moje strínky http://diamond-katty.blogspot.cz/ asi na něj chodím jen já :) Vůbec by mi nevadilo, kdybys o něm říkala i dalším :D Děkuju předem :))
  15. / ReplyNikol
    Nechápu jak někdo s takovým ksichtem má odvahu dělat tutoriály.Jako jěště jsem neviděla od tebe video nebo fotku kde by jsi vypadala dobře. Tvoje líčení je pořád to samý dokola jen jiný barvy a promiň, ale to je tak primitivní, že to zvládne i malý dítě. Necpi se do něčeho na co opravdu nemáš. Hezká a čistá práce to rozhodně neni. Plus ty trapný ksichty co vždycky děláš, tvůj zjev i projev ... no katastrofa :/
    • / ReplyGetTheLouk
      Líčení je primitivní, to je to, co se snažím vysvětlit. JSem ráda, že to aspoň někdo chápe! A co se mého obličeje týče, nevím, co bych měla dělat. Nechápu, kam svým komentářem míříš :D Obličej si nepředělám. Prostě ho tak mám a nemůžu za to, že se ti nelíbí. Ale ani to po tobě nechci ;) Proto jsme všichni jiní. A i proto se všichni nemůžou líbit všem. Ale tvůj komentář mi přijde poněkud nevhodný. Za svůj obličej ani za to, že se ti nelíbí nemůžu, tvůj výlev je tedy naprosto zbytečný. Jen prostě á la rejpnu si, že jo. Přes internet můžu. Zajímalo by mě, zda bys toho byla schopná tváří v tvář. V můj obličej, se kterým jsem já scpokojená :)
      • / Nikol
        Ano to bych teda schopná byla nevim co si jako myslíš
      • / GetTheLouk
        Myslím si, že to je jen nějaký hloupý výlev bůh ví čeho. Vlastní nejistoty, možná jen nějakého chvilkového hněvu. Zkrátka potřeba si ulevit. Nevidím smysl té kritiky. Není konstruktivní. Tudíž je pro mne zbytečná.
      • / Nikol
        nevim proč mi nejde odpovědět na tvůj poslední komentář, ale myslim, že by jsi měla přijímat i kritiku, ale to je pro tebe zbytečný ... no asi moc chytrá nebudeš ... a myslim, že jediný co je tady zbytečný jsi ty a tvůj blog protože líčení je stejně hnusný a k ničemu plus ten tvůj zjev mám pocit že jsi nejošklivější blgerka ze všech našich blogerek :D
      • / GetTheLouk
        Nevím proč ti na něj nejde odpovědět. Já žádné komentáře nemažu. Asi už je tam moc vláken. Tuším, že mám nastavené jen dvě úrovně ;) Navíc nechápu to rozčílení, když ten komentář teda stejně píšeš :D Proboha, klidně mi tu piš třeba dvěstěkrát denně, že ti přijdu hnusná. Mně je to jedno :D:D:D Já se ti nemusím líbit, ani moje líčení :D Já vážně nevím, jeslti si myslíš, že se mi po komentáři nějakého cizího člověka, kterému se zrovinka nelíbím, zhroutí svět a já přestanu blogovat. To, že se někdo někomu nelíbí, je běžné. Proto jsme všichni jiní. Takže prosím, klidně si dej tu práci a ten čas s tím, že mi to sem budeš psát. Mé komentáře byly vždy veřejné ;) Ale možná by bylo vhodné si přečíst můj článek jak zvládnout kritiku a třeba ti dojde, že mě vážně nějaký takovýhle komentář, kdo to má evidentně jen jako sport a prdel, nemůže rozházet ;) Takže sbohem nebo nashledanou. Pro mě za mě. Jestli na to máš čas, tak si hraj ;) A pak, že kdo si hraje, nezlobí...
  16. / ReplyJanča
    Zlatou na očích přímo miluju, vlastně na očích miluju všechny takové ty třpytivky ztracené trochou matného stínu, a proto furt tak moc přemýšlím o NAKED nebo NAKED2... asi vážně začnu šetřit když vidím tuhle krásku, uděláš na nějakou zlatou barvu na očích tutorial? A můžu se jen zeptat když už jsme u toho proč si prodávala (na facebooku) ty zlaté Color Tattoo (05 Eternal gold), já jen jestli ti nějakým způsobem nevyhovovali či tak nějak :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Různé zlaté tutorialy už mám. Takže zatím nic zlatého neplánuju. Jak jsem psala na FB - jen tu barvu nepoužívám. Mám doma zlaté, které jsou oblíbenější ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.