Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Leden 2013

nan_leden_2013

Tohle video začíná sérii vámi velmi oblíbených Nákupů a Novinek i pro tento rok. Už jich bylo více než dvanáct za minulý rok! Až tolik jsem nakupovala :D Šílené! Letos to chci držet v menším měřítku :) A rozhodně nezapomínat na novinky. Informovat především o novinkách ze světa, protože to je můj šálek kávy a doufám, že to ve vás probudí trošku touhy, kterou případně převedete do boje za nové produkty v ČR, protože toho tady máme zoufale málo! :( Tak doufám, že do toho jdete se mnou!?

PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:

Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum) [DM, 129,-]

NARS Blush (Sin) [Sephora, 890,-]

OPI – Goldeneye [Sephora, 260,-]

Catrice Gel Liner (010 Black Jack with Jack Black) [Tesco My‘, 104,-]

Toni & Guy – Shampoo for fine hair

Toni & Guy – Conditioner for fine hair

Toni & Guy – Deep Conditioning mask for blond hair

Toni & Guy – Sea Salt Texturising Spray

Toni & Guy –  Extreme hold hair spray

 

MÁM NA SOBĚ:

KABÁT: Pull And Bear

TRIČKO: H&M

LAK NA NEHTECH: Zoya – Marley, kamínky – ebay.com

Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum) [DM, 129,-]

NARS Blush (Sin) [Sephora, 890,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 106 )

  1. / Replyáhoj
    Krásné video ale zajimalo by me a to uz douhoi kde a jako co pracuješ ......?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dlouho, doma a jako něco, co s kosmetikou nemá co společného. :)
  2. / ReplyDominika
    Ahoj Lou, vím že řasenky jsou dost individuální záležitost. Ale miluju Maybelline One by One a tahle nová The Rocket? Nic moc, čekala jsem mnohem víc, ona totiž vůbec neprodlužuje, prostě V-Ů-B-E-C!! Verdikt - zůstávám věrná One by One. ;) Hezký den D.
    • / ReplyGetTheLouk
      No právě mi přijde, že to je taková jiná One by One... Ale furt ji doma nemám a mám pocit, že ani nepotřebuju. Ale hodlám psát Maybelline, jestli asi po třech letech není čas zařadit MagePlush na český trh. Zjistila jsem, že chci tu :D
  3. / Replyáhoj
    Otázka: Nechtěla by si natočit prosíím videoopruvodce po tvem bytě .....moooc bych to chtelůa videt .....???
    • / ReplyGetTheLouk
      Takové video bohužel neplánuji :(
  4. / ReplyMáni
    Mám tu novou Rocket řasenku, a sedí mi nejlíp ze všech Maybellinek co sem kdy vyzkoušela. Mám teda uplně ubohoučký krátký jemný řasičky :-) Prostě plastový kartáčky s krátkejma štětinkama jsou moje, viz. např. Miss Sporty Studio Lash růžová za 70 Kč, na kterou nedám dopustit :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      To já právě ne-e. já spíš dloooouhý normální štětináče :D Ale i tak me ta Rocket zaujala docela...
  5. / ReplyBarca.Nov
    Jasně že pujdu bojovat. Situace v Čr je zoufalá :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuji! Takových rekrutů jen více!
  6. / Reply:OO
    Zase se ti to povedlo..no já jsem chtěla fialovou tvářenku i když mi je 13:DD ale u nás ji nemájí :(( A jdu do toho stebou!!je toho tady strašně málo!! :´(( což mě hrozněmoc mrzí x3 Áďa Zbořilová
    • / ReplyGetTheLouk
      Já koukala i po stínech a nic :( Díra na trhu!
      • / odpo.
        No přesně!! :D díra na trhu :D :(( , ale fialové mají v tetě?? od esencce?ale mě moc nesedí :P sice stojí 40 kč :DD celkem levné .... a možná nekvalitní , ale měla jsem stříbrné a ty byly celkem kvalitní :D takže nevím jak téď
      • / GetTheLouk
        No jako od essence, nevím, nějak bych do nich prostě nešla :(
      • / odpo2
        aha..tak já taky nn..ale já ani stíny moc nepoužívám :DD
  7. / Reply... Si krásná lou
    Proč kupuješ tak drahý make - up? Není to zbytečné
    • / ReplyGetTheLouk
      Logicky pro mě není. Jinak bych si ho nekupovala :D
    • / ReplyBětka
      A proč by si tak drahý make-up neměla kupovat? Je to čistě jen a jen její věc. Prober se ty i ostatní co mají stejné názory...
  8. / ReplyWendy
    Já jsem psala už 2x Rimmelu jestli plánují zařadit i u nás matné rtěnky od Kate. Ani jednou mi neodepsali. Mě normálně naštvali.
    • / ReplyGetTheLouk
      Psát znova, psát znova... ;)
    • / Replytvářenky
      Tak ono ne vždy jde prozrazovat nová uvedení, aby se toho nechytla konkurence. A opravdu je lepší komunikovat třeba přes FB, který má na starosti jeden člověk, protože mailů těm lidem chodí tisíce denně a není možné na všechny odpovídat individuálně
      • / GetTheLouk
        Ale tohle není novinka :D Pokud to je v Americe, tak konkurence, jestli není tupá, o tom dávno ví :D
  9. / ReplyEll Jones
    Lou, moc povedené video. A jak jsi zmínila ty rtěnky od Rimmelu, hned jsem si vzpoměla na historku - jako ty říkáš ty svoje "pohádky". Jednou jsem s mamkou šla do drogerie a mamka si vybírala rtěnku. Vybrala si Kate Moss v odstínu 12 a já jí říkám: "Ty jo, to je fakt krásný, možná si ji taky koupím." A máma nevěděla až jak moc se mi ten odstit líbí a řekla, že rtěnka bude bydlet v koupelně na poliče a budeme ji používat obě. Tu rtěnku jsem používala snad každý den a někdy jsem si ji vzala třeba i do školy. Po nějaké době mi máma řekla: "Kde je ta rtěnka? Na poličce je jenom něco obalem a barvou jí podobné. Ale je to nějaké malé!" Z té rtěnky toho moc nebylo. Od té doby už si se mnou mamka odmítá chodit kupovat rtěnky. Teď si do DMka chodím kupovat dekorativku sama. Ale nedávno jsem na mamku ráda koukala a říkám si: Sakra, máme nějak stejně barevné rty. No a pak se ukázalo, že obě mám Dermacol v odstínu 5. Tak na tohle jsem si vzpoměla při zmínce o Rimmel Kate Moss.
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D to mě dostalo! Jo to s mámou to máme podobně... Domů jezdím se seznamem kosmetiky, protože máma si koupila něco podobné Albatrossovi a teď to musí porovnat :D A pak že s kosmetikou není sranda! :)
  10. / ReplyBarůů♥♥
    Ahoj, Maybelline jsem psala již před 14-ti dny s prosbou kdy u nás budou ,,bronzové color tatto". Včera mi odepsali že koncem května 2013 by k nám měli začít posílat 2 odstíny.. Nevím přesně jaký, ale prý takovou zlatobéžovou a nějakou hnědobronzovou... :D Tak doufám že to k nám příjde brzo :-))) Jinak super video!! Pesně tu samou tvářenku od NARSu mám doma :-)) Jsem s ní moc spokojená :D Jinak díky za tipy! Jestli se šampóny dostanou do Dm tak je určo vyzkouším :-))) Díky!♥
    • / ReplyGetTheLouk
      XDDDDDDDDDDDDD To je dobrá ubohost :D Ale aspoň neco. Za prvé oceňuju, že jdeš do nich. Já jim teď hodlám psát taky. Ale logika maybelline je opravdu dost ubohá. Jinak ta NARSí tvářenka je dokonalá. nemůžu se jí nabažit :) Staršnej chameleon ten odstín .)
  11. / Replynelly
    Lucinka super video velmi ti pristane ten ruz ja sa tiez chystam na ruze od maybellinu ale chcem vyskusat shocking coral , ten vyzera bozsky :) som proste maniak do ruzov na pery ale vsimla som si ze aj ty :) vela stastia pri toceni dalsich videi ....
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju! Shocking Coral je asi druhá, kteoru bych si koupila, vypadá vážně božsky!
  12. / ReplyLucy Enne
    Upřímně, úplně tě chápu! :D Taky mě štve, že spousta věcí se k nám ani nedostane. Mimochodem, dneska jsem mamce ukazovala tvoje video "Jak skladuji kosmetiku" a chtěla jsem jí ukázat, že já toho vůbec nemám tolik, jak říká :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D
  13. / ReplyVeronika
    wow, kéž by se k nám dostaly ty color tattoo, zejména odstín "barely branded" taková nádherná světlá tělová barva, color tattoo mám ve stříbrné a jejich výdrž je neuvěřitelná, i po sprše jsou pořád tam kde mají být, mít tak tu "barely branded" tak ráno jedním tahem namaluju oči a můžu vyrazit do školy :D nezbývá než doufat že se tu dostanou :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Prudit Maybelline! Psát jim! Jinak se tomu určitě nepřiblížíme :) Já za ně kopu taky! :D
  14. / ReplyKatka
    Ta rtěnka od Maybelline co máš na sobě, ti moc sekne:) Ten šampón od Tony & Guy vypadá slibně, pak dej vědět až pořádně vyzkoušíš, jak si spokojená:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :) Dám ;)
  15. / ReplyMonika
    Nemůžu se dočkat té nové řasenky od Rimmelu, i když se mi jich doma teda taky válí docela mraky :D ale pšt! Jinak super video, teď jen doufat, že se k nám většina zmiňovaných věcí dostane, jak říkáš, nabídka tady docela dost stagnuje :-/ si vždycky v zahraničních drogerkách připadám jak Alenka v říši divů :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale to stačí vyjet do dobře zásobeného DMka nebo spíš Rossmana, DMko je děs poslední dobou :-/ No ne, je potřeba je prudit no..
  16. / Replyanetsfoto
    Svatá pravda to to je normálně krize tady u nás nedá se tu sehnat nic nového co bych dala za tu tužku na oči :D* achjoooo to je ale nouze :DD
  17. / ReplyCruelaaa
    Moc ti to sluší :))
  18. / Replytvářenky
    Ahoj. Moc ráda sleduju tvoje videa a už jsem se mnohokrát nechala inspirovat. Tentokrát mám tip pro tebe - jak jsi říkala, že chceš fialovou tvářenku, tak mě Ježíšek letos naježil tuhle Chanel v odstínu Plum attraction a je boží http://www.micheleista.com/2012/03/chanel-joues-contraste-blushes-new.html. Když jsem jí rozbalila, tak mi padla brada, protože normálně takhle drahou kosmetiku nemám a nikdy by mě nenapadlo koupit si fialovou. Ale maminka byla odvážná a v pražské Sephoře objevila tuhle. Jako bonus úúúúúúžasně voní :-) A z levnějších mám tuhle krasavici v Pink sprint http://www.sleekmakeup.com/face/blusher/blush-by-3 Jsou to krásný neonky, ale dají se zapracovat tak, že nevypadáš jako Marfuša. Skvěle drží a dělají pěkný efekt.
    • / ReplyGetTheLouk
      Upřímně nemám pocit, že bych ji viděla, když jsem byla v Spehoře. Navíc tahle je spíš tmavě fuchsiová. Já bych ještě studenější... Ale je krásná z těch obrázků! Co se Sleeku týče - dělá jedny z nejhezčích mi přijde. Mně se moc líbí Pumpkin a moc jsem ho chtěla, ale nakonec nějak jsem se na to vyprdla, že trio, že to na prd a že chci spíš samostatný tvářenky... Ale Sleek má jedny z nejhezčích, řekla bych :)
  19. / Replyfialová tvářenka
    Ahoj, jestli touzis po fialovych tvarenkach, tak par jich ma Sleek na shopu a vypadaji nadherne! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, to jo, ale nebudu to mít doma do druhýho dne :( Ale Sleek má vůbec náááádherný barvy tvářenek :)
      • / fialová tvářenka
        ale budes! staci zajit na bestmakeup.cz ;)
      • / GetTheLouk
        Já to znám, posílali mi odtamtud Daniela Sandlera.. Ale není to ono, jako si to koupit v obchodě :) jinak bych vůbec v spehoře nanakupovala, kdybych to nechtěla mít HNED doma a hrát si s tim jak malá :D
  20. / ReplyMarky
    Ahojky, ty bys určitě měla začít točit videa i o módě! Prosím tě, odkud máš ten svetr/kabát, co máš na sobě ve videu? Je úžasný, něco takového sháním!
    • / ReplyGetTheLouk
      O módě jako takové točit rozhodně nebudu. To se neboj. Místo původu je VYPSANÉ POD VIDEEM!!! Jak vždy a všechno ;) Ale už ho nekoupíš :(
      • / Marky
        ah, jako vždy, promiň!
  21. / ReplyMaybelline
    I já se chystám psát s prominutím "nasraný" mail do Maybelline..už mě to vážně nebaví...to je takový problém dovézt více odstínů od color tattoo? V ČR je to vážně na prd, např. nechápu proč se po celé Evropě prodávají Chanel stíny zapečené - nekreslící, prášící a v Americe mají stíny klasické, skvěle pigmentované? Vážně je to všechno na hlavu :-/
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně. Jako kdybych po nich chtěla něco, co nedělají, ale tohle? Fakt hloupost. Jinak k těm Chanelkám, jak mám doma tu paletku z té zimní kolekce - tak snad lepší stíny jsem nezažila! Jsou vážně famózní. Nevěřím, že to je Chanel :D Ale to je z kolekce, která se do čr nedostane, takže to se asi nepočítá :D
  22. / ReplyprostěBára
    Ta rtěnka je boží :) na videu to tak nevypadá, ale na fotce krásně září :) Jinak připojuju se k žadatelkám :) Možná natočim výhružný video nebo tak něco, když nezaberou e-maily :D
  23. / ReplyŽaneta
    Řasenku Rocket mám v plánu vyzkoušet a uvidím jestli je lepší než moje colosalka.. A jsem za bojovat o více Color Tattoo, protože jsou úúúžasný :) Hot plum mám taky :) Ta vestička je fajná :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Já si tu Rocket asi nechám ujít :( Nějak čím víc na ní koukám, tím míň mě bere :(
  24. / ReplyZdenda
    Ahoj. Takže jsem už také napsala Maybelline, protože už mě to vážně štve... A když jsem měla takovou náladu, tak jsem napsala rovnou i Sephoře :D. Až mi napíšou (nebo jestli vůbec... :), tak ti dám vědět... :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě! :D Díky! jen do nich ;)
      • / Zdenda
        Tak tedy teď mi odpověděla na fb Sephora a jsem tedy dost překvapená. Nevím jestli to je možné, ale napsli mi, že zimní kolekce od Chanelu u nás byla, někdy v listopadu... Ale zase musím říct, že odpověděli skoro hned a navíc slušně :)).
      • / GetTheLouk
        XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak jim asi začnu vážně emialy psát já :D A to slušný nebude :D
      • / GetTheLouk
        Škoda, že jsem nevyfotila ty obličeje asi tří slečen, tkerých jsem na tu kolekci ptala. Opravu nevypadaly, že by o něčem jako zimní kolekce, která se netýká Diora, v životě slyšely :D
      • / Zdenda
        :DDD No prý ji měli v listopadu, ale velice rychle se jim vyprodala... :D Ale zase napsat, že jí neměli, protože jsem prostě v ČR by bylo pod jejich úrověň :D. A jinak na fotky bych se ráda koukla! :D
      • / GetTheLouk
        No jako proč o tom nikdo nevěděl? Proč teda vedení Sephory mně řeklo, že se to sem nedostalo...:D Proč jsem jí nikde neviděla? :D Proč byla ve Francii, když já to tu řikala a výjimečně tu byla jako dřív? :D Nebo co se to snažej namluvit :D
  25. / ReplyInEll
    Presne ten istý rúž hot plum mám tiež a je fakt parádny :) som spokojná :) Fialovú lícenku teda nemám, ale asi si kúpim od Sleek :) Pridávam ti pár typov z kozmetiky a myslím, že dlho asi posledných, lebo už mi dochádzajú zásoby :D :// a dala som si záväzok, že 2 mesiace si nič okrem balzámu nekúpim :D 1.YSL glossy stain - http://www.sephora.com/rouge-pur-couturevernis-a-levres-glossy-stain-P304003 Najlepšia vec na pery čo som vyskúšala! Ja viem, YSL je maximálne predražená značka, od ktorej ja sama okrem tohto nič nemám, ale tento stain je bezkonkurenčný! Nevysušuje, vydrží mi 7 hodín, je príjemne lesklý, ale vôbec nelepí + čo si budeme hovoriť, ten obal :D Ja mám odtieň 12 Coril Fauve 2. Tarte amazonian 12-hour lícenka - http://www.sephora.com/amazonian-clay-12-hour-blush-P278610?skuId=1306836 Mám ju už rok a stále neubúda a to ju používam skoro každý deň! :D Samozrejme Tarte v čechách neni, čo je dosť veľká škoda, pretože je to kvalitná značka so širokým spektrom produktov a farieb :) No, ale už k tej lícenke :) :D Ja mám odtieň Adored čo je neutrálna ružová, ktorá je ale na líčkach veľmi pekná. Mám doma jednu lícenku od Nars, MAC-u, ale táto ich pekonala s výdržou :) Skutočne ako sa píše vydrží veľmi dlho, farba je sýta, akurát pigmentovaná 3. Lorac pro paleta očných tieňov - http://www.sephora.com/pro-palette-P374709?skuId=1432384 Som jedna z mála báb, ktorá nemá Naked od UD. Myslím, že táto od Lorac je za ňu úplna náhrada. Má 16 tieňov, čo je o štyri tuším viac ako Naked, vrchná rada tieňov je matná a spodná so shimmerom. Tiene sú veľmi pigmentované, máslové, neprášia, sú jemne namleté a + tie farby! No krása :) K tejto paletke je aj mini primer, ktorý je tiež super :) škoda, že táto paletka, ale aj celkovo značka u nás neni známa. 4. Lancôme rouge in love rúž - http://www.lancome-usa.com/on/demandware.store/Sites-lancome_us-Site/default/Product-Show?pid=100021&bookmark=158071 Zbožňujem tento rúž! Vybrala som si odtieň Corail in love, ktorý mi krásne ladí s korálovou blúzkou :D :) Tento rúž som si zamilovala pretože dlho vydrží, nevysušuje, je na perách príjemný vôbec nezalieza do vrások a ten obal, čo si budeme hovoriť, ved Lancôme :D ♥ 5.Lush bubblegum skrub na pery - http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20720-bubblegum.html?katID=92 Tento skrub používam 3x do týždňa večer a veľmi mi teraz cez zimu pomáha a + krásne vonia a chutí :) Robila som si skrub na pery aj doma, ale to je ako ked si doma spravíš primer pod tiene, je to fajn, ale originál je predsa originál :) :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to chci vidět, jak to dopadne :D 1. YSL se zdatně vyhejbám. Jejich slavný rtěnky nesnášim, jsou příšerný :D A tomuhle docela odolávám, protože někdo říká 8 hod! Jiný 3... Nějak se mi prostě dař si to nekoupit :D Což teda teď už nevím :D Ale barvy mají krásné všechny, to se jim musí nechat! 2. jó ty chci už od tý doby, co vyšly, ale nějak se snažím vyhýbat nakupování těhlech značek absolutně mimo evropu. Navíc bych tam musela přhodit jejich bronzer s názvem pink park ave myslím? Nebo tak nějak.. No prostě by to byl konec :-/ Navíc od Tarte mám subscriblej newsletter, takže trpím jednou měsíčně nad reklamou :D 3. Tak tahle paletka mě totálně nechává chladnou. Všichni po ní šíleně šílej, že už mě to nebaví, navíc, já tu Naked doma mám, takže ji absolutěn nepotřebuju... Ale třeba jejich třpytky v kapkách - na ty si brousim drápky už roky! :D 4. Já právě nějak ty jejich rtěnky nemusím. Jak které, to určitě, ale je fakt, že nejvíc mě vždycky brala tahle řada. Akorát se po tomhle odtínu budu muset mrknout v reálu, takhle je na mě moc mrtvolnej, podle obrázku... Jaj, to zas bude útrata :D 5. Co se scrubu týče - já to moc často nepoužívám a když, tak prostě vemu cukr. Lush mě absolutně netankuje :D Takže tohle asi přenechám jak tip pro někoho dalšího :) No zas strašně moc díky za tipy! Moc mě to baví vždycky číst. Líbí se mi, že máš takovej hezkej celosvětovej přehled. Ne jenom to, co se omýlá u nás. :) Já teď právě umírám, protože jsem našla stránku, kde mají od Sugarpillu až po OCC, takže ja jsem ztracená v barvičkách :D Konec! :D
      • / InEll
        Neni zač, som veľmi rada, že ťa to baví čítať :) Kozmetiku väčišnou nakupujem zahranicami, pretože na Slovensku neni absoutlne nič - ešte horšie ako u vás, vy aspoň máte sephoru a mac (síce 2x drahšiu ako inde v zahraničí + občas nejaký blbý personal :D) Tak to je super! Snád si toho dosť vyberieš a potom nám to ukážeš! :)
  26. / ReplyLuxyLady
    Ahoj Lou, mam dotaz ohledne internetoveho obchodu www.hqhair.com , chtela jsem si tam objednat naked paletku, ale nevim jake zvolit postovne....jestli to standart nebo Tracked ? Ja jen aby se mi to po ceste neztratil o :D a nemas nahodou poneti do kdy balicky chodi? Diky moc
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím, teď mi jeden posílají už asi měsíc, ale jsou milí. Nidky se mi s věcmi od nich nic nestalo. Záleží na tobě, jak to chceš...
      • / LuxyLady
        A ty si vybiras jaky druh postovneho? Jde mi oto, jestli nahodou to standartni postovne, kdyz se balicek ztrati....tak jestli za to ruci?
      • / GetTheLouk
        Nevím, já to měla nějak zadarmo, takže ten :D
  27. / Replystasonka
    já si nedávno koupila taky rtěnku od Rimmelu v odstínu 262 burning desire (dřív jsem teda rtěnky vůbec nepoužívala, ale po sledování tvých videí si úplně změnila můj pohled na make-up :-) ) ještě bych si chtěla koupit nějakou teplou růžovou ale pořád nějak nemůžu chytit ten správný odstín :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Těch má Rimmel i Mabyelline několik, tak to snad nadješ. Ale jsem ráda, že moje videa mohla být nápomocná :)
      • / stasonka
        tak fajn nevzdám se a budu hledat dál :-)
  28. / ReplyElla
    Aaaaaaa!! Ta rtěnka na tobě vypadá výborně...!!! Musím přestat koukat na videa,protože v nich vždycky najdu něco,co fakt nutně potřebuju...a nebo bych mohla zaškrtit segru,která mě na tebe a další blogy přivedla... :D Super video!! :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Zaškrť ségru ;) Nebo! Ať ti jako náhradu koupí tu rtěnku ;) To je fér ne? :D
      • / Ella
        Navrhnu jí to :D Třeba mi jí zpětně proplatí,protože jsem se včera neudržela :D
  29. / ReplyveruKitty
    výborné video :D a ofina dělá jenom takhle ... :D výborné :D
  30. / Reply
    Zase skvělé video! :) Jinak na vlasovou kosmetiku od Toni&Guy sem koukal a moc mě lákal lak na vlasy,tužidlo a suchý šampón. :D Ach jo to budou zas pálky určitě pak dej vědět zda ta kosmetika stojí za koupi. Budu se těšit na objevy a přešlapy! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No v lednových ještě nebudou... Přeci jen to nechci cpát do videa po dvou použitích s tím, že jsem to otestovala a je to bomba. Ale zatím asi u čtvrtého použití jsem nadšená! Ale říkám, zatím jen čtvrté.. :)
  31. / Replybee457
    Ahoj, jak jsi mluvila o té tělové tužce od Rimmelu, tak mám pro Tebe tip ;-) Miluju tělové tužky a naposledy mne naprosto uchvátila od Oriflamu kajalová tužka v odstínu NUDE č. 23859. Dlouho jsem takovou tužku sháněla a jsem naprosto spokojená ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já Oriflame prostě nemůžu :( Mně vadí ten styl prodávání :(
  32. / ReplyLéňa
    Ahoj Lů :) Mě by zajímalo, jestli jsi někdy ze zajímavosti počítala hodnotu, kterou mají všechny tvoje kosmetické věci, které doma momentálně máš...:) Dneska jsem se utvrdila v tom, jak nesnášim kupovat make-up. Používám jeden, vim, kterej odstín mi sedí, jdu a koupim... Ale už si řikam, že je čas na změnu a ty drogerkový umělý světla bych prostě zakázala... Nebyla jsem schopná se rozhodnout mezi dvěma odstínama :D.. Nemáš na to nějakej tip? :) Sice jsem si dala trochu na tvář a šla ven, ale stejně... ta nerozhodnost :D... No, nakonec jsem naštvaně odešla bez něj s tim, že se mi to doma rozleží v hlavě ... Hrůza, co?:D Léňa
    • / ReplyGetTheLouk
      Npočítala a nikdy to nehodlám ani dělat :D Přesně, jít ven, nic jinýho nezmůžeš. Mám kdyžtak sloupek pro CCF, kde píšu, jak nakupovat :) Ale S tím makeupem to moc líp nejde :(
  33. / ReplySlečna fotografka
    Opět báječné video díky za novinky! :) Nejvíc mě snad zaujaly věci od Tony&Gui, poslední dobou se mě taky hrozně mastí vlasy (určitě ten zas***Senzabox :D :D :D). Takže budu doufat, že se dostanou do DM :) Jinak mě nevadí, že říkáš spíš světový novinky, máš pravdu kdo nevidí Essence novinky je asi slepej :D
    • / ReplyKačka
      Včera jsemv Dm něco od Tony&Gui viděla,myslím že to byl šampon a ještě něco,nevím,nedívala jsem se na to tak podrobně,ale bylo to tam! ;)
  34. / ReplyNatka Šípková
    Lou,ty jsi tak ÚŽASNÁ! Nebojíš se..máš pravdu půjdu po chodbě a když někdo bude mít kecy řeknu jen...ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ TY JSI VÁŽNĚ ANDĚL :*♥!;)
  35. / ReplyMonča
    Když jsou to první Nákupy a novinky v roce 2013, tak doufám, že nebudou tak poslední, protože tyto videa já miluju snad ze všech nejvíc! :) http://zivotkosmetiky.blogspot.cz/
  36. / ReplyPeta
    Ahoj, taky mám problém s často mastícími se vlasy. Byla jsem teď u kadeřnice a ta mi poradila, ať používám Březovou vodu (dá se koupit v drogerii) nebo vymačkat citron a po umytí hlavy šamponem, nalít na vlasy citrónovou šťávu vmasírovat a opláchnout vodou (vlasy by měly být i lesklejší)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, taky jsem o techle tipech slysela. Uvidime, jestli zafungujou :-)
  37. / ReplyKačka
    Nesouhlasím s im,že Dm maj po ruce všichni...:D Ale Maybelline zkusím napsat ;).Jinak dneska jsem si koupila tu samou rtěnku co ty,je skvělá ;) Jinak jábych tady už chtěla ty odstíny Kate Moss,nemůžu se pořád rozhodnout jakej odstín si koupit.Můžu se zeptat jaké odstíny máš ty? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak asi víc než Sephoru :) Já zatím z té nadcházející žádné nemám. Ale z těch, co dosud jsou mám ymslím, 05,06,12,01,20 a 26 :)
      • / Kačka
        Tak to máš pravdu no :D Děkuju moc! ;)
  38. / Reply:)
    krásne video :) Tvárenka od NARS vyzerá super :) Čo sa týka produktov v Česku a na Slovensku, môžem povedať, že sme na tom ešte horšie =/..heh, ale tak čo už :) Pink pop som si chcela kúpiť, no odradilo ma, že tam akurát nebol tester. :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      To je vždycky nepříjemné. No všechny Slovenky si na situaci s dostupností produktů hodně stěžujou vždycky... Asi to tam nebude vážně med :(
  39. / ReplyAkce Toni and Guy
    Ahoj, prosím, kde jsi byla na té předvádějící akci Toni&Guy a jak jsi se o ní dozvěděla? Já už strašně dlouho toužím jít na nějakou takovou akci (především vlasové kosmetiky Alterna), ale na internetu jsem nic nenašla :( Neví někdo, jestli se nějaká podobná akce bude v Praze konat? Děkuju
    • / ReplyGetTheLouk
      Dozvěděla jsem se o ní přes holky z Check Czech Fashion, které tam pozvala sama ta značka. Bylo to jen takhle pro hosty, holky mě pak vzaly s sebou. :)
  40. / ReplySobi
    Lou, Sin jsem si dnes poridila, je uzasnaaa!! A ted ji maji za 590 Kc, juhuuu! Rtenku co zminuje InEll, mam ji taky a musis rict, ze ta barva je vazne krasna, vydrz je slusna, ale na tom eshopu je uplne jina nez v realu...takhle bych si ji nikdy nekoupila. Stejne jako ted ta nova kolekce. Nafocene to bylo tak krasne a ja jsem se tesila na rtenky, ta ruzova barva, pecka. Prd...je to takovy jakoby balzam. Tvarenky pastelove, skoro nebarvi, stiny jsou hezke, ale klasicky sama trpytka a zase budou desne opadavat pod oci. Chanel je u nas jeden velky podvod :( tak to nejak citim...vsechny ty krasne barvy stinu co po chvili prestanou kreslit, ptz jsou zapecene a maji v sobe nejaky pitovy vosk. Nechapu to! Jo jo, jde to z kopce, asi zacnu kupovat Essence :)))
    • / ReplyGetTheLouk
      Já za posledních 14 dní koupila asi 4 NARSí tvářenky a oni je teď mají takhle levně. Se picnu! :-/ Já mám většinu svého Chanelího arzenálu z Francie... A nevím, jak dalece se ty věci liší. Ty moje stíny kreslí víc než božsky a už jsem skoro v půlce u některých :D Což je vlastně děsně smutný :D Štve mě ale ten přístup těch značek :( Že sem hodí prd :-/
      • / Sobi
        Lou, mela jsem stesti, ve sleve nejsou vsechny odstiny. Ale bylo jich tam celkem dost, ovsem nahazene na jedne hromade :) desne neprehledne! Jeste jsem brala Albatross a na ten jsem si ukecala alespon 20%.
      • / GetTheLouk
        Tak to vrcholně gratuluju! Mě posledně v Sephoře tak nakrkli, že vůbec nemám chuť jít v čr tam nakupovat :)
  41. / ReplyBlondýna
    Tyjo budes nastvana.... Color tattoo "metal" mam. Privezla jsem si je ted a je to stejny jako s tema normalnima.... Zalezi na barvch. Nektere jsou super a nektere jaou jako nase ceska fialova. Tmave modra je na prd. Tmave seda super!!!! Plus jsem si privezla ty normalni ruzove, ktere jsi doporucovala drive. Jinak extra metalicke nejsou.... Asi jako stribna co tu muzeme koupit. A s they are real a Tebou souhlasim. Je divna!!! :(((
    • / ReplyGetTheLouk
      Tmavě šedá <3 :D Se máš! Ty normální růžové jsou top podle mě!!! Ta stříbrná česká je docela dost :) No doufám, že i já o ně zakopnu :)
      • / Blondýna
        Souhlas, ty ruzove jsou nejlepsi z cele kolekce..... Tmave seda je taky super, ale nejlepsi je v kombinaci s ceskou svetle sedou... Doufam, ze tyhle snad budou mit i nekde pobliz nas v Evrope.... /Italie treba ;-) /
      • / GetTheLouk
        Tam je neměli :(
  42. / Replytutorial
    Díky za video nákupů a novinek - moje oblíbené (a taky se přidávám do armády - už jsem bombardovala Maybelline i DM). Taky jsem nevydržela a podlehla Maybelline rtěnkám (mám Vivid Rose - bavila mě víc než Shocking Coral). Je krásná, ale vzhledem k mojí nezkušenosti s nošením rtěnek, tě chci požádat, jestli bys natočila video jak na ně. Vím, že je toho po netu spoustu, ale ty to umíš tak hezky vysvětlit (viz.: jak na kouřovky) ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jak na rtěnky? Jo to bude ;) Snad časem :)
      • / tutorial
        Paráda, už se těším :-)
  43. / ReplyTheAdrianeXY
    S tými šamponmi máš uplnu pravdu. Ja som vždy, celý život používala drogérkové šampóny typu GlissCur(neviem ako sa to píše :D ) a po jednom z tvojich videí som sa rozhodla že vyskúšam L´oreal Paris Porfessional. POvedala som si že tých 10 eur za to dám a riskla som to. A ten risk sa mi vyplatil. Používame ho s mamkou obidve, je to 250ml fľaštička a trvá omnoho dlhšie pokiaľ ho celý vyprodukujeme v porovnaní so 400ml glisscurom. Vlasy sa mi po nom mastia po dvojnásobne dlhšej dobe a je tu ešte plno výhod ktoré by som mohla spomenúť :) ( prepáč za troška dlhší monolog ale chcela som sa podeliť o svoju skusenosť :)) )
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to jsem ráda, že se takhle zadařilo! Jako jednou to zkusit - no bóže, kdyžtak by ses přesvědčila, že jsi ten šťastlivec, komu dělají krásné vlasy i věci z drogérky :D

Leave a reply

Your email address will not be published.