Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Růžovo Fialové Třpytivé Líčení Očí / Purple Pink Sparkling Eyes Makeup Tutorial

purple_pink_tut_01purple_pink_tut_02

Taky občas máte den, kdy nechcete na sebe házet bláznivé barvy, které září už kilometry daleko, ale přitom se vám nechce ven jen se světle hnědýma kouřovkama? Mně se tohle stává docela často a tenhle look je podle mě ideálním kompromisem. Co říkáte? :)

POUŽITÉ PRODUKTY:

Maybelline Color Tatto 24 Hr (65 Pink Gold) [Francie]

Esteé Laduer Pure Color Eyeshadow (Pink Flash, Purple Passion, Amazing Grey, Sandbar Beige) [Esteé Lauder]

Chanel Illusion D’Ombre (83 Illusiore) [Douglas, 840,-]

Essence Metal Glam Eyeliner (06 pinkadelic) [DM, 29,-]

Bobbi Brown Long-wear Eye pencil (Black Navy) [Douglas]

Essence Get Big Lashes Waterproog [Shlecker, 65,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 900,-]

Rimmel Lasting Finish Lipstick (077 Asia) [DM, 99,-]

 

ŠTĚTCE:

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

Bílorůžové: Rakouská Bipa

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

KAČENKA JAKO OZDOBIČKA NA STROMEČEK: Dárek

NA NEHTECH MÁM: China Glaze – Admire

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MOJE KADEŘNICE:

Anna Drašnarová

Kadeřnictví Blue Orange

http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 31 )

  1. / Replyanetsfoto
    Krasny tutorial :D
  2. / ReplySigma štetce
    Ahoj, vidím že používaš sigma štetce. Zvažujem ich kúpu, doporučila by si mi ich, alebo by som sa mala ohliadnuť skôr po inej značke. Diki za odpoveď :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jsou fajn, ale osobně bych asi sáhla po Sedona Lace, už je budu mít rok, Sigmy dva, ale přijde mi, že po tom roce vůbec nesešly, to ty Sigmy víc. je možné, že vím víc, jak se o štětce starat, i když se o ně starám prakticky furt stejně :D Ale je to možné... Já sama za sebe můžu říct, že více sahám po SL, ale ty moje SL mají jiné tvary než Sigmy, takže to bude hodně i tím! Úplně je nedoporučit nemůžu a s klidem říct, že SL jsou výrazně lepší taky ne. Podle mě se moc nespálíš ani s jedním :)
      • / Sigma štetce
        Oki, diki ešte raz za radu :) Asi naozaj siahnem po Sedona Lace štetcoch, keďže sú aj lacnejšie ako Sigma a čo som čítala na nete, tak sú naozaj skoro totožné.
  3. / ReplyInEll
    Super tutoriál :) Niekedy ho určite skusím :))
  4. / ReplyInEll
    Inak Lou, ty nejako spolupracuješ s Bobbi Brown alebo nieoč také? Lebo s ami zdá, že máš docela dosť vecí od BB :) bronzer, ceruzky, gélovú linku, tiene, riasneku..... :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nespolupracuji :) Mám od nich hafec věcí, ale nespolupracuji. Něco mám z přehlídky, kterou sponzoroval BB, ale některé věci jsem si koupila sama. :) Musím říct, že od BB mám několik svých svatých grálů a vidím ji jako jednu z nejkvalitnějších kosmetických značek :)
      • / stasonka
        a asi i nejdražších ne? :-)
      • / GetTheLouk
        Tak to už je na posouzení každého. :D Ne, tak není to Essence, ale tak to prostě je.
  5. / Replystetce SL
    ahoj Lou,:)) pls za jak dlouho cca ti dosly ty stetce SL z USA a jestli jsi musela platit clo, mam je teda uz objednane, stale info, ze je maji na sklade a jeste je neposlali, nicmene uvadeji cekacku az dva mesice.. tak jen tva zkusenost Dikas Tereza
    • / ReplyGetTheLouk
      Už netuším. Clo jsem neplatila. Ale zas tak dlouho to nebylo. Max. měsíc, ale to asi ani ne.. Nevím, ale asi nijak zvláštní to nebylo :D
      • / stetce SL
        dikas :-))))
  6. / Replyovi
    Sluší :) něco takového ráda nosím i já, ale pro mě líčení není hotové bez trošku výraznější horní linky :) Je těžké pokaždé vymyslet něco nového? A konečně už mám doma tu bázi Too Faced!! :D Ale byl to několikatýdenní boj a přijde mi, že mám lepší přehled o produktech než celá Sephora.. No neva:) Zatím mi moc vyhovuje a je to asi nejlepší oční báze, co jsem kdy měla, a to jsem jich zkoušela už hodně.
    • / ReplyGetTheLouk
      Je i není. Něco nového - pokud je to spojení dvou konkrétních produktů, tkeré spolu nikdo řped tebou nepoužil, tak ne, ale celkově je to nemožné. Protože určitě někdo už něco podobného udělal. Tím jsem si jistá. Všechno je podobné, jen jiné barvy a produkty. Ale většinou je tutrial líčení, které si někam chci vzít nebo jsem si vzala :) A s tou Sephorou - to není těžké mít větší přehled než oni :D Já jí chci koupit mamce a pak sobě, až dodělám UD PP :) Tak díky za doporučení :)
  7. / ReplyNelly Tinker
    Zase nádherný Tutorial!! Budu muset vyzkoušet ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! :)
  8. / ReplyLuxyLady
    Luci, musim rict ze me cim dal tim vic lakas na ty stiny od Chanelu! Proc mi to jen delas?:(:D Jinak jsem te jeste chtela poprosit o radu - koukam ze casto nosis tmave nebo vyrazne rtenky, taky se mi moc libi ale problem u me je ten, ze mam hlavne ted v zime dost rozpraskane vysusene rty, na kterych vyrazna rtenka nevypada nic moc. Tak jsem se chtela zeptat jestli nemas s necim na rty zkusenost, aby to opravdu fungovalo? Slysela jsem o Carmexu, ale z Asosu se mi nevyplati objednavat jen on, kvuli postovnemu:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Asos ale nemá poštovné :D Nebo teda neměl nikdy. Ale mají ho snad i někde v čr na webu. Ale Carmex je prostě nejlepší. Nic podobného jsem nezažila. A pak je to tom neustále mazat něčím, čímkoli :) Aby prostě bylo namazáno. Večer si pak můžu vzít rtěnku a když to odlíčím, tak ulevím rtům Carmexem :)
      • / Balea s ureou
        Mám taky v zimě naprosto totálně rozpraskané rty (obden do krve - ble). Carmex jsem ještě nezkoušela, ale teď už týden testuju Balea balzám "s ureou" a je to zatím to jediné, co mi pomáhá. (mám jejich verzi na nohy - je suprová a i když mi to zezačátku přišlo divné, tak po vyzkoušení balzámu už ho nedám z ruky). Mažu dvakrát denně (ráno, večer) a přes den občas přejedu Koressem (hutnější - mám ten červený (lehce barví) a je to nesrovnatelně lepší.
  9. / ReplyŽaneta
    Zase povedené líčení :) A kachnička? No ta nemá chybu :)
  10. / Replybaruuu
    Krasny tutorial a moc ti to slusi!!! Mohla bych mit otazku? Na tvoje doporuceni hodne koukam po stinech od chanelu... Zajimalo by me jestli ty zlate maji nejaky berevny zaklad jako ty sede nebo jsou to ciste jenom trpytky... Dekuji moc
    • / ReplyGetTheLouk
      Čistě jen třpytky. Mám s nim několik tutoriálů a ukazuju je v několika videích :) Tak tam to bude snad vidět :) Když se hodně navrstvěj, tak to má pak na tmaších stínech nebo i pleťových zlatou barvu, logicky, ale když je dáš jen přes nahé víčko, tak se bude božsky třpytit jakoby z ničeho :)
  11. / ReplyAdéla
    Krásné líčení:)pořád se snažím odolat těm stínům Chanel:)ale už se mi to po tvých tutorialech asi moc nepodaří:)
  12. / ReplyLaky na nehty od chine glaze
    Ahoj,já vím že se tahle otázka nehodí vůbec sem,ale odkud kupuješ laky od Chine glaze? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Už roky nikde. Ale dřív jsem chodila na nailsetc.com či tak nějak.
  13. / Replyotázka & velika pochvala
    Ahoj chtěla bych se tě zeptat jestli by jsi neudělala video kde ukazuješ šperky? ... Mimochodem úžasné video. Děkuju M.
    • / ReplyGetTheLouk
      Video neplánuji, moc šperků nemám. Ukázané jsou prakticky v projektu Skříní na CCF. A díky!
  14. / ReplySimona
    Ahoj, prosím jaké štětce používáš nejčastěji na tvářenku? Moc se mi líbí ten co má ve videu, dala bys sem přesný název?
    • / ReplyGetTheLouk
      Sigma F40, ale používám ráda i tulipánový štětec :)
  15. / Reply...
    Ahoj Lou, mohu se zeptat kde kupuješ kosmetiku Catrice? Jde mi hlavně o limitky. Já chodím do OC Máj ( MY ) na Národní třídě, ale tam limitky nevedou, je tam pouze stojan se stálými produkty. Byla jsem i v Rosmannu na Budějovické, ale také nic. Jelikož nejsem z Prahy, neorientuji se, kde všude nabízejí i limitky této značky. Mohla by jsi tedy napsat konkrétní místo kam chodíš? děkuji moc :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Různě, moc do Rossmanů nechodím. Ale poslední limitku jsem kupovala tuším za horníma počerkama směrem na běchovice, ale to je trošku asi mimo :D

Leave a reply

Your email address will not be published.