Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: 2012

oap_2012

Po vzoru minulého roku jsem i letos probrala všechny objevy a přešlapy a nechala pár kousků postoupit do dalšího kola. Dostali se tam jen ti nejobjevovější a nejpřešlapovější kousky. Zkrátka a dobře ta největší zklamání letošních nákupů spolu s těmi produkty, které se na mě tak nějak přilepily a já je nosila nonstop.

Určitě řekněte, kteří miláčci přirostli k srdci v roce 2012 vám!?

PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:

Rimmel Stay Matte (01 Translucent) [DM]

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Bobbi Brown Bronzing Powder (1 Natural) [Dougas]

MAC Blush (Divine Desire – Paramour Pink Kit) [MAC]

Essence Marble Mania Blush (01 Swirl Pool) [DM, 90,-]

MAC Mineralize Skinfinish (Light Year – Heavely Creatures Collection) [MAC, 790,-]

MAC Extra Dimension Skinfinish (Superb – Glamour Daze Collection) [MAC, 790,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Chanel Illusion D’Ombre (89 Vision) [Douglas, 840,-]

Chanel Illusion D’Ombre (83 Illusoire) [Douglas, 840,-]

Lancome Hypnôse Doll Eyes Mascara [Douglas, 890,-]

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color (11 Razzberry) [Douglas, 600,-]

MAC Viva Glam Nicki [MAC, 500,-]

Štětce: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

Ubrousky Douglas

 

Rimmel Sexy Curves Mascara

Inglot Young Skin Makeup Pressed Powder [Inglot, 250,-]

Ziaja krém

MAC Pro Longwear Lipcreame (Perpetual Flame) [MAC, 570,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

NAUŠNICE: H&M
KOŠILE: H&M
NA NEHTECH MÁM: H&M – Gold Glam
RTĚNKA: Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color (11 Razzberry) [Douglas, 600,-]

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 53 )

  1. / ReplyIlka
    Ten konec byl nejlepší! ;-) A nabyla jsem přesvědčení, že nutně potřebuju aspoň jeden stín od Chanelu, protože zvlášť ten Vision je prostě nádhernej. Peněženko, třes se! :-D http://denik-fotografky.blogspot.cz/
    • / Replystasonka
      vidím to bohužel stejně s těma stínama....nebo bohu dík? :-)
  2. / ReplyMíša
    omluva peněžence se nepřijímá! :D máš jediné štěstí, že se mi povedlo najít si lepší práci, ve které musím vypadat trošku více reprezentativně a mám tudíž skvělý důvod, kterým si můžu obhajovat každý nový příliv kosmetiky :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Ale to je velmi geniální výmluva :D
  3. / ReplyAnne
    Prosím je tohle ten lak co máš ty? http://www.hm.com/at/product/97779?article=97779-F#article=97779-F
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne, tamto je nějaká limitka či co... Nevím, dostala jsem to k váncům a byly tam dva laky :)
      • / Anne
        Aha :( tak to bych musela sehnat tu limitku, protože takovýto lak hledám už dlouho.
  4. / ReplyNelly Tinker
    Dokonalé video :-) Jinak moji oblíbenci.. hmm.. :-)) Miss Sporty: So Perfect Stay Korektor Řasenka SexyCurves (Rimmel) ;-))) Tender Care Lip Balm - balzám na rty Oriflame a pak ještě colortrend rtěnka od Avonu Tekuté oční stíny od Avonu.. prostě bylo by toho asi víc, ale nechce se mi rozepisovat :D
  5. / ReplySobi
    Konec je perfektni!! Za me jednoznacne rasenka od Collistar Mascara Infinito, rozjasnovac od Collistar Creatore di Luce z limitky Milano, rtenka L'absolu Rouge odstin 357 od Lancome, makeup jak jinak nez tvuj milovany Chanel, stiny od Shiseido Ombre creme satinee, odstin VI 305. (nasla bych toho urcite vic :) ) Naopak preslap, tve oblibene stiny Illusion D'Ombre v odstinu 88 Abstractio, barva krasna, ale konzistence neni stejna a mam pocit, ze uz jsem je koupila tak nejak vyschle :( zmolkuji se, spatne se s nima pracuje.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ááá to Shiseido :D už jsme u něj zas :D Musím se na to mrknout :D Aha :( Z hlavy si nevybavuju odstín, ale určitě ty moje dovje stíny nežmolkují ani trošku je to takové gelové hedvábí :) To mě mrzí, že to tvoje je na prd :(
      • / Sobi
        Lou, to je jen tenhle odstin. Mam i ty zlate a potom takove krasne zeleno..neco a ty jsou uplne v pohode!! Nechapu...
      • / GetTheLouk
        Trdla :( Asi je tam někajá ta složka toho pigmentu, díky který to nejde :(
  6. / Replyovi
    Kéž bych si učivo ke zkouškám pamatovala tak jako tvoje zkušenosti s kosmetikou... :D :( možná bych i dala dohromady, který měsíc jsi o těch věcech už mluvila. Ale dobré shrnutí :) p.s. kauza Shadow insurance od Too Faced - pořád jí nemám a už to řeší i Sephorácký obchodní oddělení :D měj se hezky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak určitě dej vědět, jak to dopadne :) No jako kdyby učení šlo tak, jako kosmetika :D Tak Einsteina strčím do kapsy :D
  7. / Reply...
    Lou, opět skvělé video :-) Moje objevy pro tento rok: 1) rozjaňující báze Kanebo sensai - je skvělá, ale ta cena 1530 Kč za 30 ml :-//, asi jsem blázen tolik dát a to jsem ji koupila přes net, v Douglasu stojí přes 1700 Kč..hrůza... 2) stejně jako ty gel na obočí od Alverde, ale ten tmavší pro brunetky 3) pudr tlerlerc v odstínu parme - fialový :-) 4) make-up Chanel 5) rtěnka MAC - Viva glam Nicki 6) z pečující kosmetiky se pro mě stala top kosmetika Korres PS: Akorát mám na nehtech stejný lak jako ty, pro ostatní slečny je vážně z HM a ještě dnes jsem ho viděla v OC Černý most...myslím poslední tři kusy, ale je tam...na nehtech navíc vypadá fakt luxusně, doporučuji :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Korres chválá hafec lidí. Nějak jsem si k němu nenašla cestu zatím... Ale jinak tvým objevům velmi rozumím :D
  8. / Replyfsdg
    V živote som nevidela krajší rúž ako máš teraz na sebe :) Och tá farba :D Po skúškovom sa odmením :) Ak bude začo :D
  9. / ReplyŽaneta
    Všechny produkty si pamatuju, takže jsem dobrá :D Na gel od alverde jsem se tento víkend koukala, ale měly jen dva tmavé odstíny a ten nejsvětlejší ne, takže budu muset chodit nakukovat.. Ale vzala jsem jejich tvářenku 02-desert rose a je super :) A ty ubrousky Douglas nutně potřebuju už vyzkoušet!! :))
  10. / ReplyLéňa
    Ahoj Lů :) Musim říct, že když jsem začala sledovat tvůj blog, přišla jsi mi taková trošku afektovaná, že se "předvádíš" a tak... ALE! Jedním dechem dodávám, že s každým článkem, videem, čímkoliv tě mám radši a radši :)) Obdivuju tvůj um se krásně nalíčit a "jít proti proudu" např. výraznými rtěnkami, které (podle mého) na ulicích tak často nevídáme (a přitom je to škoda)... Jsem ráda, že můj první dojem z tebe je tatam! ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      To je přesně to, co chci, aby konečně lidé pochopili, že se tak líčit můžou :) Děkuju moc :) Jinak k té afektovanosti. Já mluvím prostě nahlas, máchám rukama, taková prostě jsem :) Není to nic nepřirozeného ;) Naopak se na videa často musím trošku zklidnit uvnitř, spousta lidí to prostě nechápe. :)
      • / Léňa
        Fandim ti! ;)
  11. / ReplyDokonalé
    Ahoj..prosímtě lou..nebudeme si psát e-maily? :) že by jsme si posílaly různé novinky atd. =´) fotky co jsem si koupila - poradila bys mi =** kdyžtak napiš sem - ada4.good@seznam.cz
    • / ReplyGetTheLouk
      Napiš mi co potřebuješ, nebo piš sem, to je jedno :)
  12. / Replynelly
    Lou zase bomba video , tvoje videa su profi a je to vidiet aj na tom make upe ze pouzívas kvalitnu kozmetiku.....posielam nieco co sa ti urcite bude pacit pozriii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=548364891840912&set=a.175770369100368.43734.168244953186243&type=1&theater a vraj sa tu da kupit krasna farba presne si ju viem predstavit na tebee. http://www.limecrimemakeup.com/
    • / ReplyGetTheLouk
      Znám je. Ještě jsem se ale k LimeCrime nějak nedostala... Ale chci zkusit i jejich stíny :)
  13. / ReplyDouglas
    Aoj Luci, tak jsem dneska vlítla do Douglasu, abych si konečně koupila odličovací ubrousky (na který prostě pokaždý zapomenu :D), a nejen že měli akci 2+1 výrobek Douglas zdarma (platí až do 27.1.), takže jsem vzala rovnou troje - ale normálně kolem nich odteď posvátně chodím a mám chuť se pořád líčit a odličovat, abych se mohla přesvědčit, jak velká je to bomba! =))) moc díky za doporučení! přestávám hledat nejlepší odličovač, protože odmítám používat něco jinýho než Douglas ubrousky =))) (jo a ještě tam byl na Chodově ten nejlepší pán, kterýho bych si vzala domů a vystavila na poličku, jak byl úžasně milej =)))
    • / ReplyGetTheLouk
      Akci mají už asi půl roku :D Nebo teda vždycky, když je kupuju :D Jsem moc ráda, že ubrousky sedí :) na Chodově jsem ěmla tak milou paní, že jsem si chtěla nechat zavolat šéfovou, abych jí pochválila! :) Ale paní tam prý nebyla. Ale na chodově obecně jsouv Douglasu vždycky milí. neuvěřitelně. Mám to tam moc ráda :)
  14. / Replyáhoj
    Ahoj já jsem se dívala na tvoje starší videa a zajímalobymě proč děláš takový to BLEE a následovně FUUJ ??? A taky by mě zajímalo jestli si u těch TAGUU píšeš otázky sama nebo proště kam na ně chodíš díky ......
    • / Replyáhoj
      joo a není to nic ve zlým ale připadá mi to vtipný .......aby si to nepochopila špatně :D :D :D
    • / ReplyGetTheLouk
      TAGy sama nevymýšlím. Jsou na ně daný otázky. Proč dělám blé a fůj? Já tam mluvím prostě. Navíc to možná umí lépe vyjádřit můj postoj k dané věci než jenom "není to ono". ;)
  15. / ReplyKatka
    Bože ty me vzdycky u každeho videa tak navnadíš na utrácení až je to hrůza:)) Ty ubrousky z Douglasu asi taky vyzkouším, nemám ráda dlouhé odličování, lepší je fik fik a je hotovo:) Díky za tip:)
    • / ReplySandra
      Taky jsem to nějak pochytila :-D!!
  16. / Replyprostě Bára
    Už jsem pochytila tvůj výraz. Milujeme se. Tak jako se ty miluješ s make- upem, tak já se miluju s kytarou. Mám teď novou a moc lidí mě nechápe. "Mám novou, ale už se hrozně milujeme " :D Mám tě moc ráda Lou :)
  17. / ReplyDejnicka
    No dobře, já už si fakt pro ty ubrousky do Douglasu zajdu, ale běda ti jak neporazí mou milovanou Biodermu:-D A tomu Alverde gelu už taky asi nedokážu déle odolávat...
  18. / Replyáhoj
    a kde ty otázky teda bereš na ty tagy ???
    • / ReplyGetTheLouk
      No na internetu. Lidi je dělají, tak si je přeložím.
      • / áhoj
        aha dík
  19. / ReplyKačka
    Ahoj Lou.Všimla jsem si,že prostě..máš skvělý kámoše...že s tebou točili i tutorial a tak...prostě mi přijde,že se všema máte skvělej vztah.A tak jsem se chtěla zeptat,jestli jste se někdy hádali,prostě fakt že to byla vyloženě hádka a pak se spolu třeba i nebavili? Nebo máte pořád tak skvělej vztah? Jestli jo,tak by mě zajímalo jak to prostě děláte :D Protože já a moji "kámoši"....no,škoda mluvit ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      No že bysme se nebavili, to ne. Ale hádali jsme se, to je jasný. Ale že bysme se nebavili, to ne.. Bavíme se už skoro deset let :D
      • / Kačka
        Bože,jak ti závidim! Taky bych chtěla takovej pohodovej vztah...!! ;) :D
  20. / Replyanetsfoto
    Wow naprosto bozi video bylo fakt super koukala Sem se na nej v postely a furt Sem se smala
  21. / ReplyTVB
    Sluší ti to. Krásně koukatelné i pro kluky celou dobu ;)
  22. / ReplyJe dobrý .?...
    Proč v skoro každém videu opakuješ tvářenku od essence
    • / ReplyGetTheLouk
      Protože se mi líbí :D Ale upřímně si nepamatuju, kdy jsem o ní mluvila naposledy :D
  23. / ReplyAvvnue
    Musím Ti poděkovat, že jsi mě navedla na make-up match perfection - koupila jsem si ho někdy v létě spolu s highligtrem v akci a nesedělo mi, jak je mastný, hodila jsem ho do kouta a nepoužívala, díky Tobě dostal druhou šanci a nemusím si kupovat další make-up na zimu. Dále děkuji za další skvělé video :).
  24. / Reply
    Zase skvělé video! :) Na ten make-up od Rimmelu sem koukala,ale odolávám. Ten gel na obočí sem si na tvé a Plum doporučení koupila a dneska mi přišla NAKED 2 tak si pro ní zítra jedu a těším se na ní. A jen díky tobě sem se rozhoupala. :) Budu se těšit na další video! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Týjo, tak teď se uplně máš! naked 2, gel na obočí! Panečku, závist! :)
  25. / Replymiluju tvoje videa
    ahoj lou, miluju tvoje videa každý den se na tebe koukám a vždycky ti to sluší.
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc :-)
  26. / Replyxx
    Docela mi vadilo se na tebe dívat, jak neustále mneš rty o sebe.
  27. / Replyblush
    Ahoj Lou:) chtěla bych se zeptat jestli nevíš o nějakém místě kde mají tu tvářenku marble mania od essence..byla jsem ve třech rossmanech, ve shleckeru a v dm (v dm ve vodičkové ani značku essence neměli) a prostě nikde jí neměli. Jinak jsi fakt skvělá:) a máš úžasná videa na která se strašně ráda dívám:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to limitka z léta, dávno už není :( A děkuju moc :)
  28. / ReplyEl
    Ty si tak roztomila, ja se mazlis s tema stetcema :D

Leave a reply

Your email address will not be published.