Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Hostování: Youtube začátky: Jak na to, Adsense, spolupráce, okolí a další od PlumFoolery

Už dlouho jsem chtěla sepsat alespoň článek na téma, jak začít s Youtubem, ale ruku na srdce, je toho hodně co říct. A proto jsem tenhle úkol oddalovala, seč jsem mohla. Až najednou někdo řekl přesně to, co bych řekla já. A přijde mi hloupé točit či psát něco, co přede mnou někdo tak krásně a rozumně řekl. Takže tedy přivítejte Karolínino video na toto téma.

Kája byla tak hodná, že svolila, abych toto video ukázala těm, kteří ho náhodou ještě neviděli. I mně chodí spousta dotazů na toto téma, takže pokud máte stejný dotaz, berte téma za zodpovězené zde ve videu Kájou.

Za prvé mám Káju ráda pro její náhled na život. Je mi tím velmi blízká. Navíc to, co ve videu o youtubových začátcích řekla mi brala z úst. Souhlasím do poslední tečičky. Jsem tedy moc ráda, že se na ní můžu takhle odkázat a moc za to Karolíně ještě jednou děkuji!

Ti z vás, kterým Karolína, její styl komunikace, náhled na život a svět či náhodou její vizáž nesedne, si to nechte pro sebe. Chápu, že ne každý musí s každým souhlasit či každý každého musí mít rád. Ale za prvé ona toto téma pojala velmi hezky, informativně a pokryla ho v podstatě celé, tudíž její výstup považuji za přínosný. A za druhé mně sedí a moc by mě mrzelo, kdyby se tento článek zvrhl v nějaké závistné místo plné anonymních urážek. Pokud se zkrátka chcete o tomto tématu dovědět víc, určitě se na video podívejte. Máte čistě a jen svobodnou volbu kliku „PLAY“.

Ještě jednou bych chtěla poděkovat Karolíně (i za to, že video vlastně natočila :D) a ještě vypíchnu, že napsala i několik podobných článků, třeba jak začít s blogem, což by mohlo některé z vás také zajímat. Nemusím snad dodávat, že i toto téma pokryla velmi hezky a znovu musím souhlasit.

Comments ( 19 )

  1. / ReplyBlondýna
    Kaju i jeji video znam. Je stejne jako ona - otevrene a uprimne.
  2. / ReplyPatie
    Karolína je skvělá! Tvé a její videa jsou pro mě nejkoukatelnější a pokaždé je shlédnu až do konce :-)
  3. / ReplyKačka
    ANo,Plum je taky dobrá česká blogerka,ale mam asi nejradši Tebe Lou ;) Jinak ti chci stráááášně moc popřát k tvému včerejšímu svátku.Bohužel pozdě,ale včera mi pořád vypadával net (jako naschvál :D). Tak ještě jednou vše nejlepší a hlavně hodně štětstí! ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jee dekuju moc jak za prani, tak za podporu mych videi.
      • / Kačka
        Nemáš ůbec zač! ;)
  4. / Replyt
    Karolína je fajn, rozumná, pohodová holka, ráda jí sleduju.
  5. / ReplyKlára
    Tohle video už jsem taky viděla a tvoje i Káji videa mě moooc baví!! :))
  6. / ReplyKlér
    Opožděně všechno nejlepší k svátku :)). Káji video je skvělé, díky za jeho připomenutí.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  7. / Reply:)
    vy dvě a peťa lovely hair jste mé nejoblíbenější :)))
  8. / ReplyPlumFoolery
    Dekuji Luci, jsem rada ze se video libilo a hlavne ze se shodnem a ja tak mam potvrzeno, ze nejsem divna :D Preju vse nej (opozdene) k svatku:-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Divná vážně nejsi :D Díky strašně moc!
  9. / ReplyMartin
    No tak ale Karolína mě nezajímá, já sem jdu kvůli tobě, ne kvůli ní. Sorry, ale udělám se jen u tvých videí. Zvlášť teď často vystavuješ prsíčka. Je to fajn.
  10. / ReplyLuxyLady
    Luci ja teda musim rict, ze tohle video jsem uz videla driv, ale rada jsem se na nej podivala znovu, takze dekuju za pripomenuti :) Myslim si, ze ty i Kaja mate osobity styl a proto Vas mam rada a rada na Vas koukam :) A k tomu videu bych rada rekl, ze se mi ted opravdu hodi, protoze bych prave s youtube chtela v nejblizsi dobe zacit :) Tak snad se to povede a nebudu srabik:D
  11. / ReplyŽaneta
    Káju sleduju a video jsem viděla :) Její blog mám ráda právě kvůli té její prostosti ( nevím jestli je to vhodné slovo)...prostě jako s kámoškou u kafe .)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně! Je taková jaká je :)
  12. / ReplySyrion
    Plum je suprová, mám ji ráda :-) Na tvůj blog jsem se dostala teď poprvé, přes nějakou diskuzi na lide.cz, tak se jdu porozhlédnout :-)
  13. / ReplyVerča
    Ahoj, hledám zrovna video nebo článek na toto téma a Karolína ho asi smazala, nepsala jsi o tom ještě něco / nechtělo by se ti? ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nepsala, neplánuju zatím. :(

Leave a reply

Your email address will not be published.