Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

GET THE SRAZ S LOU!

Vzhledem k tomu, že nadhození srazu ve videu Q&A: Opovídám (1. Část) vzbudilo docela ohlas, rozhodla jsem se ho vážně udělat. :)

Nadhazuju termín 30. 11. 2012, chápu, že se nepůjde zavděčit všem, ale to je holt osud.

Jako místo zatím navrhuji Kávovarnu v pasáži Lucerny. Je to pro mě docela nostalgické místo, protože od té doby, co jsem tam poprvé ve čtrnácti přišla, trávila jsem tam hodiny a hodiny u kávy následujících aspoň 5 let :D
Pravda, od té doby jsem tam dlouho nebyla. Ale snad pro naše účely postačí. Pokud vás ale napadně jiné pěkné místo v centru Prahy, ráda se o něm dozvím!
Chtěla jsem se držet cenově poměrně nízko, ideálně co nejníž vzhledem k lokalitě. Starbucks tedy nepovažuji za ideální variantu. Ani nemluvím o kvalitě kávy :D (Teď mě napadá, ne že by Kávovarna nějak vynikala :D)

Centrum Prahy jako lokalita je snad evidentní. Vzhledem k tomu, že Praha je mé rodné město a místo bydliště, je to poměrně na místě. Ostatním se omlouvám, snad jednou tohle uspořádáme i mimo Phu. Centrum beru jako místo, kam to budou mít všichni nebo většina stejně daleko. A samozřejmě dopravně je zlatý :) Tak snad aspoň tohle bude všem / většině vyhovovat.

Zkuste zodpovědně zaškrtnout vaši účast, ať nesedím u rezervace pro deset lidí sama. :)

Moc se těším, až vás všechny uvidím a budeme moct normálně pokecat, ne přes kameru nebo komentáře :)

Lucie Lou D.

Comments ( 15 )

  1. / ReplyŽanet
    Škoda, že nejsme z Prahy, určitě bych přišla :) 270km je přece jen moc :) Jestli se to uskuteční, doufám že bude nějaký report.. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Urcite :-)
  2. / ReplyMiška
    Moc mě mrzí, že v Praze nebydlím a bydlím někde úplně v zapadákově na jihu Čech. I tak doufám, že si to moc užijete a dejte si jedna z vás kafe za mě, ať tam aspoň nějaká ta má účast je a ať je vidět, že já bych 100% ráda přišla.:)
  3. / ReplyVájá
    Můžu se zeptat,to je na hlavním náměstí v Praze? uvažujem s kamarádkou že přijedem,i když to máme skoro 400 km,kvůli tobě kamkoliv:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to u Václaváku. Jak je Vodičková tak, tam je pasáž Lucerna a v ní je tahle kavárna :) Buď tramvají na zastávku Vodičkova a nebo třeba metrem (zelený, červený) na zastávku Muzeum a pak asi dvě, tři, ulice Václavákem dolů a po levé straně ulice Vodičkova ;) Oni vás kdyžtak lidi nanavigujou :D Ale je to strašně milý holky, že byste přijely takovou dálku :)
  4. / Replyt
    jůůů, tleskám za odvahu a závidím těm, co tam budou a budu se těšit na nějaké fotky nebo report :)
  5. / ReplyKÁVOVARNA
    Kávovarna je jedno z nejlepších míst,co znám.. káva tam není ni extra ale horké čokolády (moje milovaná je twiggy) a magická stranka 13 s limonádama je pro mě ssrdečni záležitost!
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Já jsem to tak kdysi milovala, tak jsem zvědavá, jak se to tam změnilo. Už tam aspoň konečně opravili ty záchody tragický :D
  6. / Reply:)
    škoda, že praha, ale stejně bych neměla odvahu dorazit:D
    • / ReplyGetTheLouk
      Prčo odvahu? :)
  7. / Replynaty
    hrozně moc bych se s tebou chtěla sejít je mi jedenáct let a strašně se ráda dívám na tvoje videa .. škoda že nebydlím v praze je mi to hrozně líto ..
  8. / ReplyBiky
    Ráda bych dorazila, protože bych tě opravdu chtěla vidět :) ale mamka by mi skoro 3 hodiny, samotnou jet nenechala, škoda :( snad někdy jindy! :)
  9. / ReplyŠárka
    Ahoj, ráda bych přišla, ale v pátek něco mám, pokud by se změnil termín (třeba na sobotu, neděli, nebo prostě na jindy) ráda dorazím. Šárka
    • / ReplyGetTheLouk
      Bohužel se zřejmě měnit nebude :(
  10. / ReplyEllaina
    Lou, užij si sraz :) Doufám, že budou na tebe děvčata milé :D hihi... Já bych ráda přišla, ale 400km je nyní pro mě celkem nepřekonatelná vzdálenost... :) El.

Leave a reply

Your email address will not be published.