Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Jak jsem se dostala k líčení / My Makeup Story TAG

Téma, které vás všechny hrozně zajímalo – a to, jak jsem se dostala k líčení. Možná vás zklamu, ale vážně to není nic zajímavého. Můj příběh není podobný americkým pěveckým objevům, jejichž maminky nadšeně vypráví, jak jejich ratolest ani nechodila, ale přezpívala všechny CDčka, které měli doma, tam i zpět. Je to naprosto normální proces řekla bych, ale i tak vás snad bavil :)

 

YOUTUBERKY, TKERÉ ZMIŇUJU:

http://www.youtube.com/user/misschievous

http://www.youtube.com/user/michellephan

 

RTĚNKA, KTEROU MÁM NA SOBĚ: Make Up For Ever Natural Lipstick (N36) [Sephora, 600,-]

RTĚNKA NA OBRÁZKU: TOP SHOP Lipstick (Infrared) [TOP SHOP]

LAK NA NEHTY: Colorama

TRIČKO: Mango

Comments ( 33 )

  1. / Reply:)
    DÍKY! Super video!:) Hrozně ráda bych viděla Tvoji mamku:)
  2. / ReplyMalá :P
    Kdy bude MOTHER tag :))?
    • / ReplyGetTheLouk
      Bude, neboj.
  3. / ReplyBlondýna
    Super video! Hodne zajimavych veci jsme se o Tobe zase dozvedeli :-)) S tema znackama to mam stejne. Uprimne nechapu, ze nekdo jede jen jednu znacku na vsechno :-) Prijde mi, ze je to skoda...
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně... Za prvý statistická šance, že jedna značka bude mástr na všechno, je úplně marná! A navíc, jak můžeš vědět, že to je nej, když si vyzkoušela jen jednu značku? :D Vždycky nechápu, když američanky mají všechno do MACu. Nehledě na to, že to je MAC :D
      • / Blondýna
        jj, ja si prave poridila prvni vec od MACu (sahla jsem po stinech) - a teda sem zvedava jak obstoji mym testum :-)))
      • / GetTheLouk
        Určitě dej vědět! Jaké máš? Ono je to hooodně idividuální u těch jejich stínů :)
      • / Blondýna
        no... vzala jsem mono stiny: Nylon, Idol Eyes a Swiss chocolate... Nylon miluju... ale u tech dvou si nejsem jista. Idol Eyes ma trochu moc velke trpitky a Swiss Chocolate je do teplych podtonu :-(( Coz zrovna me moc neslusi. Asi jsem mela vzit radsi Esspresso. Jinak zatim je poznavam, takze jeste tezko rict. Ted kdybych mela rict nazor, tak mi prijdou srovnatelne s Too Faced - ktere mam. Neprijde mi, ze by byly nejak o hodne vys. No jeste se uvidi :-))
      • / GetTheLouk
        Ty by měly být fajn. zvlášť Nylon :) Idol Eyes neznám. Swiss chocolate je moc hezká barva! S pigmentací nevím, jak na tom je... Too Faced neznám :-/ Bohužel... Ale přesně, uvidí se. Ale určitě keep me updated! ;)
      • / Blondýna
        dle rozkazu :-) tady je muj soucasny nazor: http://www.blondatejsvet.cz/2012/11/mac-mono-stiny.html pokud mas chut... je to trochu delsi no :-))
      • / GetTheLouk
        Juj! Super! Diky!
  4. / ReplyMonika
    Bavilo moc, spousta věcí byla skvěle řečena (např. kvalita věcí z drogerií oproti high značkám), těším se u dalšího videa :)
  5. / ReplyKačka
    Zase ti to strašně sluší! :)
  6. / ReplySandra
    Skvělé video :-) Moc se těším na další tagy! Já si dodnes schovávám svoji první už úplně vyschlou řasenku, můj první kosmetický produkt :-D A musím uznat- byl to krám, ale já ji zbožňovala :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      To je krásný! Škoda, že mě to tehdy nenapadlo :(
  7. / ReplyWendy
    Tenhle makeup ti moc sluší. Dneska jsem měla podobnou rtěnku jako ty, ale víc do oranžova. Souhlasím, že každá značka má něco a rtěnky o Kate jsou suprový. Já obecně miluju rtěnky, na ty jsem maniak, bohatě mi stačí řasenka a výrazná rtěnka. Což se ovšem moc nelíbí ostatním. Tohle mi strašně vadí a zároveň mrzí na českých holkách - bojí se výrazných a červených rtů, zato černé linky a černé kouřovky jsou naprosto v pořádku. Na druhou stranu můžu být ráda, protože trošku vybočuju. Ale ať si každý nosí co chce. Tím se dotávám k makeup trendům. Podle mě je jen jedný makeup trend a to ten, najít si své a cítit se s makeupem dobře.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já teda tenhle styl / trend podporuju! Je to rychlý a vážně efektní! Já když vidím slečnu s krásnou rtěnkou - tak se zeširoka usmívám a obdivně kývám. Možná to vypadá divně, ale prostě mi to nedá. Akorát jsem dneska posílala rozhovor pro Check Czech Fashion a právě tohle jsem tam velebila :D Tak se tam poznáš :) A s tím tvým trendem - bože kéž by takhle uvažovali všichni :D
  8. / ReplyŽanet
    To je super, že tak s mamkou nakupujete a povídáte si o kosmetice. Moje mamka používá celý život jen tužku na oči a řasenku, jednou si koupila make-up ale ten byl jak na pomeranč :D Mamina je hrozná bledule takže měla šílenou masku :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Ale tak jestli jí to sedí, tak není o čem :) Až na ten makeup no :)
  9. / ReplyJája =)
    Ježiš, Luci...Ty jsi taková super baba tyo! =))) uplně bych s Tebou zašla na kafe, jak jsi sympatická =)) totálně zbožňuju Tvojí práci! =)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak přijď 30. na sraz ;)
  10. / ReplyUpNikol
    Miluji tvoje TAGovky (asi to zní divně, co?) to je jedno. Jsem ráda, že i pokud máš na dražší produkty, takže nezavrhuješ ty drogérkové. Jinak krásná rtěnka ty maniaku :D. Ta oranžová je krásná, asi jí koupím kamarádce, ulítává na oranžových rtěnkách a určitě by jí sedla. A ještě mohla by si mi poradit nějakou dobrou bázi pod hutný make up? Chtěla bych mamce nějaký koupit a nenapadlo mě nic lepšího, než se zeptat make up guru Lou :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! :) No napadá mě jen Benefit POREfessional nebo pak Dermacol dělá nějaké báze :) Tak omrkni tyhle :)
  11. / ReplyPetra Svarinská
    Práve som strávila 23 min nad týmto videom (čo sa u mňa nevidí často) a musím povedať, že mi je veľmi sympatický tvoj prejav a názor. Si prirodzená a pôsobíš nenútene. Páči sa mi ako si hovorila o tom, že líčenie je len a len tvoj moment, ktorý si vychutnávaš.. si len sama so sebou a svojou kreativitou. Pekné, len tak ďalej. Len jediná malinká výtka.. keď budeš nabudúce robiť video, skús si vopred premyslieť časové alebo vecné fakty, aby si potom netápala (ako teraz pri časoch, triedach a veku). Síce je to na jednej strane sympatické tie tvoje odmlky a rozmýšľania, utvrdzuje to človeka o tvojej prirodzenosti. Ale keď je toho už veľa a 5 min beží video s analýzami kedy si asi začínala s tým makeupom to už nie je dobré. Video stráca na dynamike a možno to mnoho ľudí kvôli tomu ani nedopozerá. To je len môj malinký skromný názor. Ale inak, si fakt super a držím palce v ďalšom videovaní!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děuju moc! :) Videa si matně připravuji, ale nemůžu je do detailu připravovat, protože by to ztratilo tu šťávu. Kdybych to měla předepsané, tak už by to nebylo ono. Bylo by to mco strojené. Takže proto si videa nerada takhle do detailu připravuji. Ale chápu, že to může být zdlouhavé. I když podle mě to zas tak dlouho nebylo :) Ale moc díky za připomínku ;)
  12. / ReplyNiky
    opět super video :-) máš skvělej řečnickej styl...připomínáš mi tak trochu Lorelai Gilmorovou, nevim jestli znáš ten seriál, ale já jí božňuju, a ty seš úplně jak ona :D četla jsem si komentáře nade mnou o těch výrazných rtěnkách, právě včera jsem si jednu koupila rudě červenou, a celá nadšená jsem jí ukazovala kámoškám ze třídy...jejich reakce mě mrzela, reagovali docela negativně typu jako, to si jako vezmeš na sebe, nezbláznila ses....nojo nějaký lidi to nechápou, ale mě to neodradí :-) jinak je strašně hezký jak máš s maminkou tak pěknej vztah, já a mamka prožíváme něco podobnýho :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Lorelai? Jé, to je krásný :D Já jí miluju :) Lidi ví prd! Jsou hloupý, že žijou život jako myšky. Život máš jeden a bůhví, jak bude dlouhej! Takže šup s ní mezi lidi. A až budou lidi mít blbý komentáře, usmej se na ně. Jedna paní čuměla na mě a prohodila "Ježiši, jako smrtka!" (měla jsem temně filové rty :D) tak jsem se usmála a říkám: "Jééé, děkuju!" Paní totálně nechápala. Další komentář: "Vidělas to?", odpovídám "A o tom to je! ;)" Lidi jsou hloupí. Netolerantní. Ale to omezuje jen jejich život. Můj ne ;) A já i mamka děujeme. A gratuluju k takovému vztahu i u vás doma :) Je to děsně fajn :)
      • / Niky
        nojo lidi tady se neumí nad ničím povznést, když se někdo snaží být jinej a originální, tak je to špatně:-( ještě jsem se tě chtěla zeptat, jestli nemáš nějakej tip na studeně růžovou tvářenku? :-)
      • / GetTheLouk
        Přesně. Tahle rtěnka v tomto videu už dostala komentář, že to je už moc. A já jí považuju za každodenní rtěnku na běžné nošení :D Studeně růžovou tvářenku? Hmm.. Z mé kolekce mě napadá ze světlejších NARS Penny Lane krémová tvářenka, Alverde Pastel Rose, ELF Tickled Pink (ale ta nic moc pigmentace, spíš nic :D) a pak z výraznějších MAC Devine Desire z limitky těch psaníček, co byly. Upřímně pravé studeně růžové tvářenky v kolekci moc nemám. Aspoň ty středně až zářivě růžové. Spíš mám v tomto tónu světlejší. Krom té ELFí všechny najdeš v Objevech a přešlapech. Ta NARS někdy z února či kdy, ale na umělém světle se bude tvářit bohužel teplejší. Alverde bude někdy z léta ;)
  13. / Replysrpovaa
    je to super akorát jsem di všimla že máš budto předělanou stánku a nebo mi nějak blbne počítač mam to nějaký celý posunutý :DDD
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně vše funguje, jak má :)
  14. / ReplyMartina
    Tohle video je super. Moc ti to v nem slusi. Kdyz te tak posloucham, hned bych si nejradeji prebarvila vlasy, abych mohla dal pokracovat v experimentovani se sminkama. Ono je to totiz tak: v srpnu jsem se ze zrzky stala blondynou a razem mi prestala sluset cela ma sbirka kosmetiky- fuchsiovy lesk na rty, oranzova rtenka a o hromade fialovych a zelenych stinu nemluve. Prijde mi, ze jako blondyne mi nic krom nenapadnych barev neslusi. Jsi velmi inspirativni :)
    • / ReplyGetTheLouk
      To já mám pocit, že jako blondýně mi konečně sluší všechno. Když jsem byla zrz, tak jsem trošku bojovala :D

Leave a reply

Your email address will not be published.