Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Vínovozlatý podzim / Maroon & Golden Fall Makeup Tutorial

 Nevím, jak pro vás, ale pro mě je podzim utrpením. Jak jsem říkala v jednom z posledních sloupků, zahrnuje několik paradoxů, které se na první pohled zdají roztomilé, ale přitom mě ve finále ničí do morku kostí. Ale na druhou stranu je příjemné tančit spadlým listím, rozzářit mlhu metalickými zlatými stíny a vidět otisky rudé rtěnky na horkém hrníčku od čaje. No zkrátka bez zlatých očí nemůžu žít. A tmavé vínové odstíny skvěle sedí jak tvářím, tak i rtům. A pokud nemáte vínovou tvářenku, použijte klidně stíny a naopak! ;)


POUŽITÉ PRODUKTY:

Dermacol Satin Makeup Base [DM]

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Rimmel Stay Matte (01 Translucent) [DM]

Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]

Urban Decay Primer Potion  [http://hqhair.com]

Esteé Laduer Pure Color Eyeshadow (Tranquil Moon) [Esteé Lauder]

Inglot Freedom System Eyeshadow (Světlá hnědá se třpytem – DS463) [Inglot, 150,-]

Inglot Freedom System Eyeshadow (Tmavě hnědé Trio – 117R) [Inglot, 170,-]

Karl Lagerfeld Eyeshadow Palette [Sephora]

Inglot AMC Eyeliner Gel Matte (77) [Inglot, 260,-]

MAYBELLINE Colosal Volum‘ Express Smokey Eyes Mascara [DM, 299,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

MAC Pro Longwear Lipcreame (Perpetual Flame) [MAC, 570,-]

 

ŠTĚTCE:

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

NA NEHTECH MÁM: Topshop – Hidden Treasure [Topshop, 200,-]

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MOJE KADEŘNICE:

Anna Drašnarová

Kadeřnictví Blue Orange

http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

Comments ( 46 )

  1. / ReplySim
    Tak tento tutoriál je nádherný! :) Úplne, úplne vydarený! :) A odtian rúžu je naozaj krásny, hneď by som si ho vedela predstaviť medzi svojou zbierkou :D
    • / ReplySim
      *odtieň :D
  2. / ReplyMonika
    Krásné. I když jde o podzimní líčení, úplně mi to evokuje Vánoce nebo nějaký vánoční večírek, díky za inspiraci :)
  3. / ReplyLenča
    Jako vždy Lou,super video,pěkné líčení a opět jsi kráááásnááá :)) Zlaté stíny teď používám nejvice a nejraději ty od Chanelu-mas je taky ;) takze zase se těším na další videa a snad se dostanu na ten sraz s tebou a ostatnima holkama :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky se moc těším an sraz! :)
  4. / ReplyAmy
    super video!krásné líčení!musím se po nějakých zlatých stínech podívat :))
  5. / ReplyAdéla
    To je krása:)přesně takhle si představuju podzimní líčení:)
  6. / ReplyDejnicka
    Mě se moc líbí jak si vyhraješ s detaily, ty šminky v podzimním listí, i to zátiší se svíčkami v listí, paráda. No a že ti to opět sluší už ani nemusím dodávat... Podzim je pro mě fajn, jen nemusím, když je moc deštivý, ale třeba tu zlatou a vínovou jak píšeš si v jiném období tolik neužiju, takže podzim je prostě potřeba;-) Jdu nahodit vínové nehty!
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, vínové nehty! ty už jsem docela dlouho neměla.. Já se snažím podzim prorazit bílými, ale asi příjde pak na řadu vínová. Jinak já podzim taky nesnáším!
  7. / Replysrpovaa
    jo byl fakt super:DDD.. ale na konci jsem se bála aby ti ty tvý krásnýá vlassy od těch svíček nechytly a nebo jak si za sebe zahodila ten list a on nespadl do tý svíčky anepodpálil by ti byt :DDDD :))) :**
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky jsem měla ty obavy :D
  8. / ReplyTeres
    V tomhle videu ti to vážně moc sluší :)) Ať už na začátku nebo na konci když už jsi namalovaná :)
  9. / Replyprostě Bára
    Tyhle barvy Ti moc sluší. Musím sehnat takové krásné zlaté, jasné stíny :) Jinak svíčky byly super nápad, ale pozor s nima, myslím, že by nás dost mrzelo, kdyby Ti něco chytnulo :D
  10. / ReplyMiška
    Strašně moc krásné video, opět mi nahodilo takovou tu krásnou, podzimní atmosféru. Moc mě bavilo a těším se na další tutorialy! :) P.S. - v tvém případě spíše obtisklou rtěnku na hrníčku od kafe.:)
  11. / ReplyM.
    Lou, nemáš nové obočí? Sluší Ti to strašně :) perfektní tutorial:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nové :D Ne, jen ho teď nosím takhle, ale to už dlouho :)
  12. / ReplyLili
    Tohle ti neskutečně sluší.. vypadáš jak sněhurka : )
  13. / Replyrtěnky
    Lou, prosím prosím udělej video o tvých rtěnkách. Jsem rtěnkový maniak, mám jich fakt moc, ale blíží se Vánoce, tak mi třeba nějaký pěkný odstín unikl :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám to v plánu :)
  14. / ReplyKačka
    Lou,chtěla bych ti strašně moc poděkovat za o,co děláš...!!Díky tobě,jsem se začala víc zajímat o líčení..prostě o kosmetiku celkově ;).Miluju tvoje videa,a když neni zrovna nový video,dívam se pořád dokola na ty starý. :) Dokonce se mi o tobě už dvakrát zdálo :D Jednou o tom,že ty,já a Bárb jsme šly spolu nakupovat..a že to byl prostě skvělej den,a já ti na konci toho dne řekla,že bych t chtěla mít jako kamarádku,že tě prostě tak beru,i jenom přes ty videa,ale že je škoda že ty mě ne a že se spolu nikdy kamarádit nebudem,a že mi ani nechceš dát tvůj osobní fejs atak..Že mi to je líto,ale že ten den byl prostě super :D Tak si mi potom řekla,že se spolu můžem normálně kamarádit,že v tom nevidíš problém,že u mě uděláš vyjímku a dáš mi teda svuj osobní fb..A já pak byla celá šťatsná :D A pak podruhý,to bylo že jsem byla ještě s jednou kamarádkou u tebe doma,a sedla jsem si prostě k tomu tvému stolu,kde máš makeup..A pořád že bych něco zkusila,a tak,ale že nevim a ta kámoška mi pak řekla,že ty tam stejně nejseš a že až přijdeš,tak nepoznáš že jsem něco zkoušela..:D Tak jsem prostě vytáhla ten první šuplík,vzala NAKED a už jsem jela :D A pak jsem dloouo přemýšlela nad tím,jakou si vyberu rtěnku :D Prostě vážně moc děkuju! ;) Tohle líčení (ostatně jako každé jiné) je vážně krásný! Miluju všechny tvoje videa!! Díky,Lou...;) ♥
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc za milej komentář a za podporu mých videí :) Svůj facebook ti nechci dát z jednoho prostého důvodu, dám ho jednomu a budou chtít všichni, ale se spoustou lidí si pravidelně píšu přes stránku, takže v tom nevidím problém :) A pokud si z Prahy nebo okolí, tak sropro přijď na sraz :) A pokud ne, tak mě to mrzí, ale třeba se někdy potkáme, až budu někde tam u vás :) Ještě jednou moc děkuju :)
      • / Kačka
        Nemáš vůbec zač! ;) Jo,já vim právě z toho důvodu jsem ti to říkala i v tom snu :D A v tomhle tě naprosto chápu ;) Jenom že to bylo takový pěkný,že já (i jenom v tom snu :D) Jsem byla vyjímka ;D No,já bohužel bydlim daleko :/ Asi tak dvě hodiny cesty do Prahy,což je šílený,protože to tam miluju!Každý prázdniny tam jedem s mamkou na několik dní ;). A ten sraz mě taky štve...sice bych možná nemusela do školy a jela bych na ten sraz,ale na odpoledne už mam domluveno,že budu prodávat věci na vánočním trhu :/ Což je jak naschvál! :D Strašně ráda bych tě viděla! A u nás asi vážně nikdy nebudeš..:D Zapadákov no :D A vážně,ještě jednou díky ;)
      • / GetTheLouk
        Neboj, třeba se to někdy podaří ;)
      • / Kačka
        Snad :)
  15. / ReplyRomča
    Myslela jsem, že to bude vypadam divně, ale opravdu moc pěkná kombinace :)
  16. / ReplyNiky
    Ahojda Lou, už dlouho koukám na tvoje videa, jsou to ty nejsuprovější :-) tohle líčení je moc zdařilé, bohužel ještě nemám tak šikovné ruce, ale to se snad časem zlepší :-) jinak jsem se chtěla zeptat, jestli neplánuješ nějaký video, do kterého shrneš nějaký kosmetický vychytávky a triky :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě se to zlepší ;) Já právě asi žádné triky nemám :D
  17. / ReplyElitie
    Zda Lou! Zase perfektní nápad, který byl perfektně zpracovanej!♥ Závidím ti tu tvou originalitu a nápady! :) Já si teď dala za cíl míň kupovat levnou kosmetiku a jít za tou dražší :) už na mě některé věcii čekají :):D
  18. / Replymickimouse
    Ta rtěnka je dokonalá a strašně moc ti sluší :) jinak moc povedené video :)
  19. / ReplyJohana-Hana
    Krásné líčení jako vždy. Ale i to pozadí! Svíčky, listí... Nádhera!!!!
  20. / ReplyLadly-love
    Lou, Všimla jsem si Že se jmenujeme stejně, Máme stejnou barvu vlasů, Líbí se mi kluk jménem Adam.. Neni to celkem velká shoda náhod? :) :D
    • / ReplyGetTheLouk
      To jo no :)
  21. / ReplyVájá
    Krásné:)
  22. / ReplyPhere
    Juuuuu, skvělý podzimní video! :-))
  23. / ReplyMarkét
    Strašně pěkný líčení, který je výraznější, ale přesto elegantní a jednoduchý. Přesně můj šálek čaje ;-)
  24. / ReplyBloBlondýnaB
    Video jako vzdy krasne. Libi se mi ty listy mezi svickama - to je krasny detail, na kterem je zase videt, jak moc sis na videu dala zalezet! Myslis, ze by se dal na tu zlatou pouzit gelove stiny Color Tattoo? Ja asi jiny takhle krasne zlaty nemam.... vinova je fakt krasna.. tu ja muzu! A pak samozrejme rtenka, to je hreb vecera.... teda looku samozrejme :-))
    • / ReplyBlondýnaBBlondýna
      tyjo ja jsem fakt blondyna :-)) jakko dobre jsem se podepsala v pr edchozim komentari:-))) Nejak mi blbne Mozilla - promin!
    • / ReplyGetTheLouk
      Daly ;) Určitě. Jsou trošku studenější, ale půjdou skvěle ;)
      • / Blondýna
        aha, to je pravda. no me stejne moc teple odstiny nejdou .-( takze to snad bude ok. Kazdopadne diky za tip... :-)
      • / GetTheLouk
        Určitě to půjde! Furt je to pravá zlatá, ne stříbrno-bílo-zlatá. Já bych to toho šla naprosto bez obav ;)
  25. / ReplyŽanet
    Moc se mi líbí, že rtěnka je matná.. Jak sis nakonci vytáhla ten list z vlasů a hodila ho někam dozadu tak jsem se vyděsila, že se trefíš do svíček a bude oheň :D
  26. / ReplyLacey
    Vždy sa chcem spýtať a vždy zabudnem... :D tak sa spýtam teraz... :) Vrchnú peru máš prirodzene tak krásne vykrojenú, alebo je to zázrak kontúrky a rúžu? Pretože ja napríklad, to musím spraviť... ale kamarátka to tak má prirodzene. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám to přirozeně vykrojené. Samozřejmě se to dá podpořit vykreslením pomocí rtěnky. Rty nepřekresluju. Nebo jak to říct :D Jen si můžu hrát s tím, jak moc po stranách to chci do kulata a nebo "do výšky", aby vyniklo to horní srdíčko. Mohla bych to vykreslit kulatěji po stranách horního rtu, ale to už bych trošku kreslila přes rty. Je to otázkou setin milimentrů řekla bych. Ale rty mám přirozeně takhle vykrojené. Řekla bych, že tady v tom videu odpovídají mé rty opravdu skutečnosti :)
      • / GetTheLouk
        Jestli teda tenhle zmatenej popis je srozumitelnej aspoň trošku :D Nevím, jak to popsat pořádně :D
      • / Lacey
        Pochopila som. :) Ak by som to tak chcela ja, musela by som prekreslovať... lebo mám úzke a rovné pery...
      • / GetTheLouk
        Kdyz jde o opravdu ani ne milimetry, tak to nikdo nepozna. Da se pak hezky nenapadne podvadet. Ale rty a la angelina jolie si nenamalujeme no :-/

Leave a reply

Your email address will not be published.