Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

QaA: Odpovídám (Část 4.)

Prosím všechno berte trošku s nadhledem, prokousat se více než 170 otázkami několikátý večer za sebou, dá docela zabrat. Navíc nad každou otázkou přemýšlet tak, bych opravdu odpověděla tou nejpřesnější odpovědí, to bych se musela zbláznit. A navíc není tohle i tom, že se nad tím zas moc přemýšlet nemá? :)

Doufám tedy, že vás tenhle díl bavil, ten minulý najdete zde, a pokud se zde neobjevila vaše otázka, nezoufejte, určitě přijde ;)

NA SOBĚ MÁM:

BOTY + KALHOTY: Tally Wejl

NÁHRDELNÍK: Adéla Pečlová (http://www.adelapeclova.cz/)

ČERNÉ TRIČKO: Anne Christine

NÁUŠNICE: H&M

BÍLÉ TRIČKO: Mango

ŠÁTEK: http://www.newlook.com/shop/womens/accessories/pink-cosmic-print-lightweight-scarf_260584109

 

SVĚTLÝ LAK, KTERÝ MÁM NA NEHTECH: She bílý lak, Essence 50’Girl Reloaded Collection – 01 Ahoy!

TMAVÝ LAK, KTERÝ MÁM NA NEHTECH: Diamond Cosmetics – Cherry Tobacco

Comments ( 44 )

  1. / ReplyUpNikol
    Miluji Tvá videa! Jdu jen tak zkouknout YT a video 4. část, takže se fyzika odkládá, drž mi palce ať to dám tedy alepoň na dvojku :D. Jinak nejlepší ten úvod "v pořádí už asi milon..." :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Držím ;)
  2. / ReplyBriny
    Super video, já bych teda linky za jízdy v autě nezvládla :D A co takhle seriál Přátelé? ;D
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak to je další klasika :D
  3. / Replysrpovaa
    super opět konec byl prostě nej flashback s seriálama divoký anděl to myslim ted davali na barandovu nebo na primě love ani nevim ale amerika hledá topmodelku taky miluju obzvlášt focenííí:DDD
  4. / ReplyKačka
    To s těma seriálama máme stejný :D Já když si vzpomenu na nějakej seriál,musim ho prostě zkouknout úplně clej..:D A ještě jsem se chtěla zeptat,co simpsnovi,futurama a nebo třeba jak jsem poznal vaši matku.-.? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      HIMYM taky sleduju, to jsem myslím řikala... Simpsnovi a Futuramu musím kvůi příteli :D
      • / Kačka
        Jo asi řikala :D Aha :D A líbí se ti to aspoň? :D
      • / GetTheLouk
        Simpsnovi jsou klasika, ty jsou fajn, hlavně ty uplně nový. Futurama... nevím, nějak jsem se "naučila" jí mít ráda.
      • / Kačka
        Tak to je fajn! :)
  5. / ReplyMiška
    Strašně moc jsem se pobavila hlavně u těch historek. Další super díl a půl hodina, kterou jsem strávila příjemně na youtube u tvého videa. Těším se na další díííl...:)
  6. / ReplyKatka
    Ahoj, mám jednu otázku, kt. je úplně mimo mísu a nemá co dočinění s videem, i když musím říct, že smekám předtím, že odpovídáš na všechny otázky. Prosím Tě vím, že máš skušenosti i s olejíčkem na vlasy od Kerastase a od Loreal Mythic oil. Zdají se Ti skoro totožné, nebo mezi nimi předse jen vidíš rozdíl tak velký, že se oplatí spíš investovat do Kerastase ? Děkuju za odpověd.
    • / ReplyGetTheLouk
      Mythic oil jsem zatím nepoužívala. Používám Kultime. Moje kadeřnice řekla, že složení by mělo být v Kultime lepší. Takže těžko říct. Záleží asi na tvých prefencích. Já jsem s Kultime spokojená. Voní stejně, na omak jsou stejné. Na vlasech to nemůžu posoudit.
  7. / Replymickimouse
    Nicki zúívá starships ... :D ne friendship to mě pobavilo jiank parádní video jako vždy :) Jinak seriály jsou parádní Nikita, Vampire Diaries a American horror story :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, to je ono :) Ani jedno neznám :D:D:D
  8. / ReplyNatálie
    schválně se podívej na všechny tvá videa odpovědí a spočítej si kolikrát sis prohodila s vlasy nebo spravila náhrdelník. Tvá videa jsou (dovoluji si říct) nejlepší v české republice, ale už víc krát se na žádné nepodívám, protože se mi zvyšuje adrenalin, skřípu zuby a lámu si klouby! Promiň tvá videa jsou dokonalá, ale vzhledem k mému zdraví se na ně nemůžu dívat.
    • / ReplyGetTheLouk
      No, když mi lochtá nos, tak se mi spoušít alergie, takže si ji pryč dávat musím. Vzhledem k tomu, že jsem ěmla čerstvě umyté vlasy, tak prostě padaj. Normálně nosím jeden den sponku, ale tím bych asi neoslnila na videu :) Holt to je život, kdybych musela tuhle sérii točit asi 20 dní. Takže doporučuju, shodit na lištu a poslouchat a nebo vážně nekoukat vůbec. ;)
  9. / ReplyKačka
    A ještě jsem ti chtěla říct,že ti strašně přeju,aby ti to vyšlo! A jestli pak vážněbudeš mít značku,tak budu kupovat vše jen od tebe :D Ne,vážně ať ti to vyjde ;) A moje nej město je taky Praha! Miluju to tam ;) ♥
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc!
      • / blondyna
        No tak to ja taky. hlavne pak dej vedet at ji muzem hned vykoupit :))
      • / Kačka
        Nemáš vůbec zač ;) Zasloužíš si to! :)
  10. / ReplyKomentař
    Serialovy flashback mam ted ja s Přáteli ;DD ale fakt jsi mě rozesmala s Divokým andělam :D miluju tvá videa
    • / ReplyGetTheLouk
      Přátelé, to je celoživotní klasika! Doteďka s kamarádama, když jsme na chatě nebo na horách, tak na to po večerech koukáme a furt se řepíme, jako kdyby jsme to viděli poprvý :D
  11. / ReplyMonika
    Videa jsou vazne pecka, hlavne zboznuju tvoji spontaneitu, nema chybu ;) no a nany z ANTM jsou nekdy vazne k uskrceni, i presto na to taky hlavne kvuli inspiraci koukam ;) Hezky zbytek vecera Lou
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně!
  12. / ReplySmiles 98
    jo seš frajerka já taky koukám na ANTM (Amerika hledá topmodelku) A vždycky ten jejich vyzážista Jay Manuel nebo jak se to jmenoval tak ten musim uznat že je borec na ty jejich focení, mimochodem nechceš udělat videjko s nějakým líčením z ANTM třeba jak byli ty superhrdinky, zvířata či něco takového :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Chtěla jsem těď jít s 19 řadou. Že bych dělala ty jejich focení, ale je to hodně časově náročné :( Ale snad jednou na to bdue čas :)
  13. / ReplyAny.
    greys anatomy miluju :D a dokonce mi připomínáš Izzie když tak na tebe koukám! :D já sem hodně seriálozávislej člověk, a taky jak říkáš se vždycky kouknu tak na 3 díly za sebou minimálně.
    • / ReplyGetTheLouk
      Izzie? :D Nééé, já byla vždycky Mer :D Dark and Twisted :D
  14. / ReplyLucka
    Taky je zvláštní, že nejen jak každý bere jinak peníze a utrácení bere každý jinak i to ,,co už je moc osobní" :-) Nějak nechápu, že zrovna tvoje práce je tak osobní téma pro tebe...? Mnohem osobnější mi příjde třeba to jak jste spolu dlouho s přítelem, kde jsi se opila, atd. :-) Lucka
    • / ReplyGetTheLouk
      No, každý to máme jinak. Nechápu, proč je moje práce tak důležitá. Jakoby se ty peníze lišily, když budu rovant věci v regále nebo komandovat půlku firmy. Pět vydělaných korun je stále pět vydělaných korun, ne?
      • / Lucka
        Tak o to třeba mě vůbec nejde ;) Mě je jedno jestli rovnáš nebo vedeš, ale nevím zajímá mě to prostě jen tak. Třeba i proto když jsi takový fanatik do kosmetiky, tak jestli děláš něco tomu podobného... Např. to líčení apod. nebo je tvoje práce třeba právnička a takhlese jen chodíš ,,vyblbnout". A ano, 500 je 500... jen se pro ně někdo víc namůže a někdo ne, ale tak to je a bude... :-)
      • / GetTheLouk
        Ne, moje práce není ani trošku blízká kosmetice. Jj, je a bude. Ale lidi se tomu stále strašně diví.
  15. / Replyblondyna
    ahoj. moc dekuji za zodpovezeni mojinotazky. chtela jsem te jen poprosit... ale neber to prosim jako prudu... asi se to nejak ustrihlo. moje otazky byly presne na zlomi konec loznice a preun ke kachnickam. jen jestli tedy budoi jeste prastene patky. tahle dodatecna otazka z videa nejak vypadla. prastene patky totiz miliju :)) a ja tvoje prastene patky taky normalne nosim :)) diky a paaaa :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Nebudou. Ty dávno skočily. To už bylo řečeno. :) Alespoň ne pro zatím :)
      • / blondyna
        Skoda. miluju tvoje bsrevne kreace. no neva. budu se tesit na jine rubriky ;) diky za odpoved
  16. / ReplyJane
    Nejlepší! Lehnout si do postele s horkym čajdou, kafem nebo tak, něco dobrýho na zakousnutí a poslouchat půl hoďky můj oblíbenej sympatickej hlas! No na jedno se ale netěšim, až budeš mít tu kosmetickou značku, neboť má peněženka silně zapláče :D. Jinak jak se tady poznamenává to s těmi vlasy a s tim náhrdelníkem, tak na to s vlasy sem si zvykla, ostatně taky to tak mám a vím, že hodně lidí tím rozčiluju :D a to s tim háhrdelníkem, už sem ti kolikrát chtěla napsat, aby jsi si to k sobě nějak uvázala průhlednym vlascem nebo co já vím, aby ti to drželo :D Ale né že by mi to vadilo, spíš ti ho tiše zavidím a už si chci podobný koupit neboť prostě miluju tvůj styl oblíkání! :) Achjo Lou doufám, že takových videích máš v rukávů aspoň ještě 6! :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Děkuju moc. No už příjde poslední část :-/ Ale bdue zase pekelně dlouhá :)
  17. / Replyšátek
    Ve videu máš nádherný šátek! :) Odkaď ho máš? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to napsané v článku ;)
  18. / ReplyDejnicka
    Hangout je takový to video a odpovídání na otázky živě;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo tak. No to byhc musela zkoumat, jak to provest. To se mi moc nechce :-/
      • / Smiles 98
        Přes Google+ se to dělá ;)
      • / GetTheLouk
        Já vím.

Leave a reply

Your email address will not be published.