Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Prague Makeup Weekend?

Nějak jsem vám zapomněla povědět o mém sloupku hodnotící Pražský Týden Módy z hlediska líčení. Už dávno víte, že jsem hodně kritický člověk, a tahle akce to bohužel na některých frontách trošku schytala. Nebo spíš my Češi obecně…!? Takže co vy na to?

SLOUPEK ČTĚTE ZDE! 

Comments ( 11 )

  1. / ReplyUpNikol
    Ach ty kriticko!;-) Hezky, bohuzel pravdivy clanek. Budes delat preslapy a nakupy za rijen a zari v jednom videu, nebo uz si od tehle videi opustila?
    • / ReplyGetTheLouk
      Nééé, budou, plánuju to jako příští video ;)
      • / UpNikol
        Super, už jsem se bála. Už se těšim!
  2. / ReplyŽanet
    To obočí se mi líbí.. Ale zbytek je podle mě jen klasika, ta co vídáme v ulicích každý den :) Mám na přehlídkách ráda experimenty, barvičky, úlety atd. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak!
      • / Sandra
        Přesně souhlasím s Žanet! Mohli to udělat více extravagantní :) A to obočí Chanelu bylo i v Elle, jako jediné z těch čtyř ostatních bylo extravagantní :) A to jsem měla pocit, že na přehlídkách oblečení i makeupu jde o tohle :)..
      • / GetTheLouk
        Ne vzdy. Ale jim o to jit melo, si myslim.
  3. / ReplyAnonymka
    Ahoj,chtěla jsem se tě zaptat jestli budeš dělat to video o černé tužce na oči od UD? A jestli ne,tak..Drží dobře,jako vnitřní linka? Klidně celej den? A kolik tak stála? Sháním totiž nějakou doost dobrou tužku,která by držela (a taky chci zkusit něco od UD :D) A..nebo nevíš o nějaké,která by se dala sehnat tady v Čr? ;) Děkuju strašně moc ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Video o ní dělat nebudu. Na víčku vydrží krásně, ale na vnitřní lince se za celý den nemůžu zaručit. Celý večer, to ano. Ale den nevím. nevím, jestli vůbec něco by to umělo. Prostě to není část oka, která byla stvořená na celoddnní makeup. Vlastně ja jakýkoli makeup. Ale kdybych měla něco zkusit, asi UD, pokud ta nevydrží nejdýl, tak pak nevím co :)
      • / Anonymka
        Děkuju moc ;) A ty seš sní doufám spokojená? :D
      • / GetTheLouk
        Jj, podle me nej cerna tuzka. Ale casto se riká, ze jije podobna liquify od millani, nyx slide on pencil, ale ty budu zkouset, az kolem vanoc :-) a uprimne, moc tomu neverim, ze budou tak dobre :-D

Leave a reply

Your email address will not be published.