Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Designblok Premiere Fashion Week: Sobota – Chatty

Vlastně celou sobotu jsem strávila na Designblok Premier Fashion Week, náš poslední týden módy pro tento rok. Ze všech přehlídek mě ale zaujala jedna. A asi možná nejvíc ze všech těch módních týdnů, které jsme tu měli. Tou přehlídkou byla přehlídka Chatty! A tu jsem si vybrala jako tu, ze které vám ukážu fotky.

Potřebuju asi půlku kolekce, která se hemží různými zajímavými materiály. Což mě konečně přimělo se po roce opravdu donutit jít se na ně podívat, protože to mám nakázáno už od minulých Vánoc a furt jsem si ten dárek nevybrala :D

Co se líčení týče, dominantou byly tmavé rty, čistá pleť. Někdy bohužel se špatně rozmazaným makeupem pod čelistí. Trošku bychpřidala na řasence. Ale u Chatty chápu, že měly vyniknout kšilty s prostřihy, které házely krásné světlené ornamenty modelkám na tvář. Zbytek přehlídek byl ve znamení zářivých neonových rtů, které ne vždy ladily s kolekcemi. Opět bych řekla nic nového. Je na to takové krásné „rčení“: „Vyčistí, ale nepoškrábe“ :)

Co se mě týče, já byla ještě-trošku-nachcípaná/po-nemoci, takže hlavní pro mě bylo se cítit pohodlně, takže jsem nic extra nevymýšelela. Nakonec jsem v tomhle outfitu v klidu přežila celý den plný přehlídek, nákupů a mrkvového krému v Nostress :)

Comments ( 11 )

  1. / ReplyŽanet
    Hezký :) Líbí se mi to ?triko? až po zem :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jó, kéž bych měla kam to nosit :D
  2. / ReplySandra
    Je to zajímavý, ale já nejsem moc extravagantní typ :) Na fotkách ti to moc sluší ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      To já zase jo :D Díky moc! :)
  3. / ReplyMiška
    Ta kolekce je velmi zajímavá, ale zdaleka naní tak super a krásná jako tvůj outfit. Miluju tvůj styl!!! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Děuju moc :)
  4. / ReplyCruelaaa
    Ty "průsvity" (nevím, jak to nazvat :D) se mi teda moc líbí :)
  5. / ReplyAnonymka
    Ahoj,chtěla jsem se zeptat kolik halowenských tutorialu mas jeste v plánu? A Q&A bude až po tech tutorialech,nebo to zamichas? Diky moc za odpovd ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      QaA by melo zacit snad uz pristi tyden. Tutoraily planuju jeste dva. Ale chtela bych natocit vic, ale nemyslim si, ze to stihnu. :-/
  6. / ReplyNýna
    Tady ti to moc sluší!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :)

Leave a reply

Your email address will not be published.