Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Q&A: Ptejte se! (Uzavřeno!) + UPDATE

 

Budu moc ráda, když se budete ptát tak, aby výsledné video bylo zábavné, ale o to tak nějak nemám strach :D Ještě prosím, zkuste neopakovat otázky, ať nám to pak odsejpá a můžu toho zodpovědět co nejvíce. Chápu, že díky moderování komentářů se někdy tohle může stát, protože komentáře nejsou do mého schválení vidět (musí to tak zkrátka být kvůli spamům, na mé stránce se jim velmi líbí), ale pokud to nějak půjde udržet na uzdě, budu vám moc a moc vděčná! ;)

Vím, že někomu se můj pohled na giveaway může příčit, ale já to tak mám. Snad tenhle způsob bude tak nějak „spravedlivější“, i když bude vyžadovat hodně času z mé strany. Vím, že spousta z vás jen kouká a nekomentuje. Ano, není to úplně fér, ale víc fér už to asi udělat neumím :-( Pokud vás ale napadne způsob, tak určitě řeknětě. Mám ještě jeden záložní, tak uvidíme, jak se bude dařit tomuhle.

Nicméně mi přišlo nesmyslné si nechávat doma tolik laků, když vím, že je nepoužiju, tak snad někomu z vás udělají radost.

Samozřejmě se můžete ptát i jen tak, absolutně bez jakékoli návaznosti na rozdávání nějakých laků :)

PRAVIDLA:

1) Připojit ke své otázce nick, pod kterým komentujete má videa ať už kdekoli, a kde nejčastěji pod tímto nickem komentujete. (stačí mi jeden nick a jedno místo, kde sděluejte vaše názory :))

2) Platí pouze pro ČR a SK :)

Nemusíte nic lajkovat, nic sledovat ani nic podobného ;)
Výherce vyberu já.
Pokud se otázky budou shodovat, vyberu tu, která byla uveřejněna jako první.
Napíšu vám e-mail, takže se ujistěte, že vyplníte při psaní komentáře platný email.
Pokud se výherce neozve do 14ti dnů, vyberu jiného. (Pokud se otázka bude dublovat, vyberu tu, kretá byla uveřejněna jako druhá)

No, snad je to srozumitelné, doufám, že výsledné odpověďové video bude sranda :)

LAK NA NEHTECH: Diamonds Cosmetics – Cherry Tobacco

 

Comments ( 220 )

  1. / ReplyAhoj
    Zníš úžasně,jako vždy a takhle Ti ty vlasy moc sluší :) A opět něco nechápu...(jako u videa s Nicki Minaj).Jakto že vypadáš i po nemoci tak úžasně? :O :) <--to je moje otázka.AndreW :)
  2. / ReplySvetr/triko/top
    Ahooj, máš krásný top nebo svetr nebo co to je:) odkud je??
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to mikina a je z Manga ;)
  3. / ReplyOtazka
    Ahooj... Prvni ti chci říct ze se na tvá videa dívám, ale nekomentuju.. Tudíz se nejspis ani nezapojuji do giveway!:) ale mám otazku a to: co bylo tvé první slovo? :) Měj se hezky Leniiin
  4. / ReplyHanka
    Ahoj Lou :) Když jsem se dneska na to tvoje video dívala, tak mě napadla jedna jasná otázka. Ty občas mluvíš o klukách a tak mě napadlo, kdy jsi dostala svoji první pusu a při jaký příležitosti :D Já totiž tu svou dostala ve školce za chaloupkou a zajímalo by mě, jestli má i někdo jinej takovou zkušenost a nebo si vsadila na nějákou tu zábavovou klasiku :D Jinak spíš pro info, na youtube jsou jako Bublinka2011, občas ti tam něco okomentuju,ale já spíš koukám než píšu :D Pokračuj takhle dál, ze všech blogerek tě mám nejraději, máš takové osobní kouzlo a něuvěřitelnou energii, která z tebe vyzařuje, takže hodně štěstí dál a znovu chválím vlasy, i ta přehozená ofina udělala divy a fakt ti to sekne. Kočka! :) Hanka
  5. / Reply:)
    ahoj, máme komentovat u videí nebo tady ?
    • / ReplyGetTheLouk
      Tady ;)
  6. / ReplyEdinka
    Obľúbené ročné obdobie? :) Aký lak je tvoj obľúbený? Nosíš vintage style :)
  7. / ReplyMíša
    Ahoj, Já sice žádnou otázku nemám, ale jenom bych ti chtěla říct, že jsem to nevydržela a ve čtvrtek jsem si podle tvého videa poprvé dala umělé nehty a jsem z nich naprosto nadšená! Vždycky jsem měla svoje přírodní nehty malé a široké a teď se na ty svoje nové jenom zálibně dívám. :) Takže díky za super videa. :) Míša
    • / ReplyGetTheLouk
      Jsem ráda, že ti vyhovují :) Je fakt, že pro mě ženské nehty nebo v mém případě jakékoli nehty aspoň ěnco, co se nehet dá nazvat :D je obrovským zdvihem sebevědomí :) Vážně! Takže chápu to nadšení :)
      • / Míša
        To není nadšení, ale přímo posedlost! :D Pořád si prohlížím ruce a nemůžu se vynadívat. :) Sice mi po třech dnech upadly dva nehty, ale hned jsem je přilepila zpátky. Ale dost se bojím až si půjdu umýt vlasy, abych je všechny nepoztrácela. ;)
      • / GetTheLouk
        ne, to by měly přežít... Ono časem člověk vychytá všechny mušky a nehty budou držet i 14 dní bez odloupnutí ;)
  8. / Reply:)
    Lou, jak si měla Best friend Tag s Marťou, co si s ní prožila nejbláááznějšího? ;) Ať už ve zmiňovaných Kožlanech neb oněkde jinde ;) Jinak nick na YT: majdalenka123 :)
  9. / Reply:)
    Co byl prvním krokem pro natáčení videí? Adelájn.
  10. / Replycruella-de-vill
    Ahoj, je mi moc sympatický tvůj postoj ke qiveaways. Osobně sleduji všechna tvoje videa, ale zatím jsem nekomentovala nikdy nic. Důvod je ten, že většinou odpověď na to, co mě zajímá jsem našla buď pod videem nebo jinde a komentáře jako "hezký video" a blabla mi přijdou zbytečné. Tvoje odměna pro čtenáře je krásná a určitě udělá radost. Vzhledem k tomu že, jak jsem psala výše, jinak nekomentuji, o odměnu mi nejde, přesto mám jednu otázku do pranice :) Zajímalo by mě, jestli se ti stal nějaký úraz např. při líčení nebo při úpravě vlasů apod. Já jsem si totiž při sledování tvého videa zrovna vzpomněla, jak jsem si jednou při žehlení vlasů ve spěchu parádně skřípla ucho do žehličky a totálně si ho spálila :D Měj se moc hezky a už se moc těším na další videa :)
  11. / ReplyMrsKlarinecka
    Kolik čtverečků toaletního papíru používáš?a skládáš ho po čtvrečkách nebo ho smuchláš? haha jenom pro pabavení. :Maluješ se rozdílně podle ročních období, počasí, nálady?:) Na youtube jsem pod MrsKlarinecka
  12. / ReplyNavrátilová Eliška
    Sděluju na fb :-) pod jménem Eliška Navrátilová Chci si zeptat jestli kosmetiku veškerou si kupuješ sama za své nebo máš nějaké sponzory? :-) Upřímně, bez nebo se sponzorama(to je fuk) jsi nejlepší youtuberka v ČR!
  13. / ReplyOtazka
    Páni. Takovejhle způsob giveaway by mě v životě nenapadl! :) Strasne zvlastni je, ze chodis presne do obchodu, kam ja, bydlis cca 500 m ode me. Prijdu si jako strasnej stalker, ale vzdycky v macu na flore se rozhlizim, jestli te tam nepotkam. Otázka: Jake jsou tvoje nejoblibenejsi youtuberky? Zvlast zahranicni. I kdyz moc casto nekomentuju pripojim svoje nicky. Fcb-Marta Batíková Youtube-baticka22 Instagram-Marticka2205
  14. / ReplyMarkÉt
    Ahoj moje otazka by byla jestli si nepřemýšlela o nějakém srazu.. Tvích obdivovatelek :)) Dekuju moc za odpověď ( rada bych tě viděla na živo :) ) P.S.: tvá videa sou boží opravdu moc :) jinak komentuji pod..: MarkÉt a na Youtube.: Veronika Meškanová :)))
  15. / ReplyTheKamushee
    Ahoj Lou, nevím jak bych začala, snad jen tak, že si moc krásná holčina!:) Na každém videu vypadáš krásně, ať už jsi nemocná, nebo ne.:) Tvoje videa sleduju pravidelně, ať už komentuju, nebo ne, všechno se mi moc líbí!:) Když sdílím tvá videa, mnoho lidí mi říká, že su kráva a i horší věci, mě je to jedno, mám tě ráda.:) I tvůj hlas, prostě všechno!:) A tady je teda moje otázka: Odličuješ se pravidelně večer? Nebo se na to někdy vykašleš? A jestli můžou být i dvě, tak tady je druhá: Čistíš si pleť nějakým tonikem nebo něčím? S pozdravem a nickem na YTB, TheKamushee :)
  16. / ReplyOtázka :)
    Ahoj Lou :)) Na video odpovědí se moc těším a tak zapojuji i mou asi divnou otázku :D Jak se ti nejlépe spí ( myšleno na břichu, na zádech, na boku ) a na které straně postele usínáš ? :)
  17. / Replykaja
    Dobre si to udelala na givewax mam podobny nazor no a otazka zni :2 prvni veci ktere te na klukovi zaujmou + kolik si mela vztahu neco vazneho myslim pokud ti to pride nejak osobni tak se omlouvam :D
  18. / ReplyDejnicka
    Tak nejdřív jsem se chtěla zeptat co to máš za krásný lak na nehtech, ale tys mě inteligentně předběhla a máš to tu napsaný:-D Tak potom by mě zajímalo co schováváš v té taštičce s vánočním stromečkem za tebou? Že by už příprava na Vánoce? Já Vánoce miluju, takže už nakupuju dárky a dneska už jsem pálila vánoční svíčku:-D Jinak přeju ať se brzo uzdravíš a myslím, že se fakt nemusíš ospravedlňovat za to, že točíš až, když máš čas nebo jaký máš názor na giveaway, ale chápu, že jestli ti chodí hodně mejlů, tak že to štve. Na druhou stranu nechápu lidi co ti to můžou psát..ale tak já lidi často nechápu:-D Mmch, ty laky už jsem obdivovala v tom videu, tak je to od tebe hezké, že je dáváš;-) Nejčastěji komentuju tady a to pod tímto nickem. (P.S. Zajímalo by mě jestli si zrovna ten můj nick pamatuješ, ale moc šamcí si nedávám, přece jenom poslední dobou máš komentů čím dál víc...)
    • / ReplyGetTheLouk
      Si pis, ze pamatuju :-) Ale vic ve videu ;-)
      • / Dejnicka
        Tak to mě moc mile překvapilo, děkuju! A už se na to video fakt těším, co jsem četla komenty, narozdíl ode mě máš jinak kreativní a nápadité čtenářky:-D
  19. / ReplyPlastika?
    Podstúpila by si v budúcnosti zákrok plastickej chirurgie (či už na tele alebo tvári)? Karsten
  20. / ReplyAny Štefánková
    Ahoj Lou :-) Mou otázkou je: Jak je to dlouho, co jsi propadla kosmetice a líčení? Zajímá mě to, protože já během roku jí propadla díky YT docela dost. Jsem na sledování videí prakticky závislá. A popravdě ty jsi mou nej! I když komentuji jen občas, tak každé tvé video jsem viděla min. dvakrát a tvé Instagram album na FB mi také slouží jako inspirace (když nevím, co na sebe a tak). Nepíšu to teď proto, že nabízíš laky na nehty, ale řekla jsem si, že je vhodná chvíle se ti přiznat s mou závislostí. :-) Máš něco do sebe, co mi děsně vyhovuje. A díky za to, že máš výbornou fantazii a dělíš se s námi o ní. :-) Anet.
  21. / ReplyZdeenka
    Ahoj Lou, zase jako obvykle super video, i když je povídací :) Vůbec nevadí, že je trošku delší, čím delší, tím rychleji mi ten čas, co se na tvé video dívám uteče :) A má otázka na tebe je: "Kdyby sis mohla vybrat, ve kterém státě, případně městě bys mohla bydlet, kde by to bylo a proč?? :)" A jestli můžu ještě jednu: "Je ve tvém životě situace, kterou bys opravdu chtěla změnit, kdyby to šlo?? :)" Jinak občas napíšu komentář, když mě něco napadne k videu nickem Zdeenka, pod kterým občas napíšu i ten nějaký komentář na fb nebo blog Plum Foolery :) A jinak ti chci tímhle komentářem vzkázat, že jsi skvělá v tom, co děláš a pokračuj, ať už si říká kdo chce a co chce :)
  22. / ReplySlečna fotografka
    Miluju tvůj hlas, tvůj styl videií, tvoje vlasy, tvůj styl oblékání a nejradši bych ti to psala pod každé video, ale připadala bych si jako uchylná stalkerka :D Píšu pod nickem Slečna fotografka :) Skoro každé tvoje líčení hnedka doma zkouším, zapisuju si objevy a přešlapy, dokonce se ke mě připojila i mamka, takže koukáme ve dvou :D A protože mě občas nějaké to malování nejde, chtěla jsem se zeptat, kdy jsi poprvé tak nějak začala víc malovat a jaké byly tvoje začátky, nebo jestli si vzala do ruky štětec a stal a hned se z tebe bohém jako jsi teď?? s.pakostova@seznam.cz
  23. / ReplyIvana Drapová
    Ahojky Luci, jsi moc sympatická slečna a sleduju všechna tvá videa hlavně teda na youtube pod jménem Ivana Drapova Jako otázka by mě zajímalo jaké nejšílenější líčení jsi kdy dělala? Jinak dál pokračuj v tom co děláš jsi fakt bezva =)
  24. / ReplySunny Tear
    Ahoj, ja som tak premýšľala, či ťa niekedy nenapadlo nalíčiť tvojho priateľa? My sme totiž nedávno s bratrancom uzavreli stávku, ktorú som samozrejme vyhrala a za trest sme ho s jeho sestrou ,,prerobili" na Barbie- ružové šatičky, parochňa a pravdaže make-up. Na to,ako sa hrozne zdráhal a mne to pripadalo detinské, dopadlo to skvele :D Sunny Tear
  25. / ReplyAlliceDom
    Ahoj Lou, tvoje videá sledujem už dlhšiu dobu a mám veľmi rada tie "pohádkové" a jaska, že aj líčenia, ktoré sú také tebe vlastné a svojské... Moja prezývka je tu na blogu a na Instagrame: AlliceDom. Moja otázka: Spomenieš si ešte na svoje líčiace začiatky? Ktorý pokus si dnes povieš, že uuups, tak takto by som dnes nevyliezla ani vyniesť smeti? :D Ďakujem, AlliceDom.
  26. / ReplyÁďa
    už vím :) mám otázku pokud mužu :) město je plný zombie a ty je zabiješ věcí co máš na levý straně nejblíž k tobě... co to je? :DD
  27. / ReplyÁďa
    umíš tančit gagnam style?? :D
  28. / ReplySunny Tear
    Ahoj, už som síce poslala otázku, ale ešte by ma zaujímalo, aký je podľa teba najväčší trapas u českých a slovenských žien, čo sa líčenia týka- stalo sa ti už, že si pri pohľade na nejakú nalíčenú babu vybuchla smiechom? Vďaka Sunny Tear
  29. / ReplyDěkuju ti :)
    Ahoj Lou , mám tě moc ráda (vážně moc!) protože jsi mě naučila skoro všechno co dneska umím ! Moje otázka zní : Jaký je tvůj absolutně nejoblíbenější stín z NAKED paletky ? Já naprosto zbožňuju "sin" :D Na Youtube komentuji a odebírám jako katka10101 :) Děkuju za všechno ! Měj krásný týden :)
  30. / ReplyTeres
    Drahá Lou.Šíleně ráda se na tvé videa koukám. Jsi mi hrozně moc sympatická a hrozně se u tvých videí bavím. Už několik produktů,které jsi doporučovala jsem si koupila a taky jsi mě inspirovala ke koupi NAKED paletky( jak jsme bez ní předtím mohla žít ? muhahá:D) Doufám,že bude nadále ve své tvorbě pokračovat, protože Ty a tvé videa mě pokaždé dostanete ze špatné nálady.! Je nějaký americký svátek,který by si chtěla i u nás? nějaký tvoje vážně oblíbenná zahraniční Youtuberka? (za mě doporučuju Macbarbie07) Co ti pokaždé zvedne náladu,když ti není 2x do smíchu? Jsi "závislá" na Instagramu? :D (klidně se přiznej-já jsem :D) Zahraniční obchod, který v Čr není a ty bys ho tady moc chtěla? Který make-up kousek by jsi zachránila,kdyby tvůj dům hořel? -//- kousek oblečení -//- Tvoje oblíbená aplikace/hra na Iphone/Ipadu? Máš nějaký oblíbený kryt na mobil? Co by sis v životě na obličej nedala?(druh kosmetiky nebo značka) Jak jsi přišla k takové lásce k Make-upu a všeho kolem? :) Tvůj oblíbený seriál,když jsi byla malá? :D :) Nějaké místo v zahraničí,kde by ses moc chtěla kouknout? to je asi vše :DD Jinak můj nick na YT:laskonka 180/FB: Teres Vicherková/Dubai+paletka NAKED-jo to jsem já :D PS: Jsi naprosto báječně střelená(je to divné spojení slov :D) Nikdy nepřestaň videa točit! Xx :*
  31. / Reply:)
    Ta mikča je vážně pěkná !
    • / ReplyGetTheLouk
      Obě dvě děkujeme :)
  32. / ReplyEllaina
    Ahojky Lou :) Přeji ti brzké uzdravení, přeci jen je znát, že už jsou chladnější dny.. pryč jsou doby kdy jsme trajdali po venku v krátkých sukních a tílkách... Já dnes dokonce měla na rukou rukavice, taková mi byla zima :) Ale k věci, otázku ti nepoložím.. spíše naopak, byla bych ráda, kdyby si nám řekla na kameru nějaký senza vtipný vtip :) Měj se krásně. El. (ellaina@seznam.cz)
  33. / ReplyŽanet
    Ahoj, přijde mi, že většina lidí chodí na blogy jen kvůli giveaway, ale taky mi přijde zvláštní, že holky je pořádají když mají třeba jen 20 sledovatelů :) A lajkování právé a levé boty mě pobavilo :) Moje otázka - Máš již vybranou nějakou kosmetiku, kterou by jsi chtěla dostat na Vánoce? A je nějaký produkt, který by jsi moc chtěla, víš že by za to stál, ale odoláváš, protože je příliš drahý? :)
  34. / Replyt
    Epiluješ nebo depiluješ chloupky? Jaká metoda odstraňování chloupků ti nejvíc vyhovuje?
  35. / ReplyPatricie Vymazalová
    Ahoj Luci, tvoje videa sleduji ale skoro vůbec nekomentuji, takže se mě nejspíše giveaway netýká. Ale chtěla bych se tě zeptat na pár otázek, jsou to takové podivné otázky, ale snad se ti budou líbit. -Kdyby si mohla mít nějakou nadpřirozenou schopnost, jaká by to byla? -Myslím že tě sleduje dost holek v náctiletém věku (jako já ;) ) a tak by mě zajímala nějaká tvá rada jak na kluky, život, rodiče, jak se vypořádat s dospíváním, protože každý si tím prošel a každý to měl nějak těžké. -Nějaká tvá perlička z mládí? Jako nějaký trapas, nějaká blbůstka kterou jsi natropila? (Krom toho že jsi byla jako kluk :D) NICK:Pattule, Teď jsem si to změnila na Patricie Vymazalová
  36. / ReplyTea
    Když by sis mohla vybrat dobu a zem, ve které by jsi žila. Kdy, kde by to bylo a proč?:)
  37. / Replyluciana
    Ahoj Lou:) já souhlasím s tím že psát na email blbé komenty , joo to jsem fakt já atd. s tím máš velikou pravdu :) předem bych ti ještě chtěla říct že ti to strašně sluší ve všech videích :) máš krásný úsměv a jedou chci docílit k tomu aby jsem byla Jako ty!! jsi fakt krásná. máš krásnýho přítele a až se mi jednou zaštěstí a budu to co ty a nebo budu něco podobného co ty :), tak určitě jako první jsi vzpomenu na tebe!! (tod' vše co mi leželo na srdci) moje otázka? máš ráda veverky nebo krysy? :D:D trošku přiblbá otázka ale napadlo mě to jak jsem si přečetla přezdívku na tvojím starším channelu:)
  38. / Replydemented.dreams
    Nazdárek Lou :P Takže předem bych ti chtěla říct, že giveway se nezúčastním (ikdyž ty laky jsou k sežrání).. Ač jsem tvá věrná "sledovatelka", tak nekomentuji - jsem totiž vždy tak ohromená těma videama, že si je pouštím pořád dokola a pak při pohledu na hodiny s hrůzou zjistím, že za 4 hodiny vstávám do práce :D:D ..Takže mě snad chápeš :D.. Nechci aby to teď vypadalo, že komentuji jen proto, že chci získat laky nebo kdoví co!! Jen jsem nemohla propásnout tu šanci položit ti nějakou otázku a tím se aspoň trošičku podílet na vzniku dalšího báječného videa :) A protože se chceme bavit a smát se, zajímalo by mě, jaký nejhorší trapas se ti kdy stal? Doufám, že při vzpomínání na tvé trapasy se pobavíš i ty sama :D ..A myslím, že my si to taky náležitě užijem, jelikož tvoje vyprávění historek je báječné (to zase bude historka a v ní vnořených 10 dalších co?) .. A ještě jedna věc by mě zajímala - jaký nejoriginálnější dárek si kdy dostala případně jaký nejoriginálnější dárek si darovala ty někomu?? (doufám, že je ta otázka srozumitelná).. Táák a to už by mělo být snad vše, co jsem měla na srdci :) Už se strašně moc těším na to video a v hloubi duše doufám, že se tam moje otázka objeví.. Měj se krásně Terka
  39. / ReplyOtázka
    Ahoj kočko, ,moc jsem se těšila na nové video :D Když vidím na FB, že Lou má nový příspěvek sem celá štastná a nedočkavá :D Mám na tebe pár záludných otázek. Tvá oblíbená barva? Jaké máš domací zvíře...včetně přítele :D Tvůj neoblíbenějši produkt za měsíc září. Jak si dlouho se svým přítelem? Jsem na FB jako Kyrkys F. Na youtube jako pldola. Ráda tě sleduji. Měj se krásně Kyrkys.
  40. / ReplyPeťa
    Ahoj! Mockrát sice tvé články a videa nekomentuju, ale na youtube jsem viděla všechny tvoje videa - můj nick je Petulkaaa01. Chodila jsem na tvůj blog už dříve, když jsi psala o životu na gymplu, chodila ve volných džínách a o kosmetice se vůbec nezmínila... zato o Kožlanech ses zmiňovala pořád:D K mému dotazu: Mám několik oblíbených vlogerů, jestli se to tak říká:-) Mezi ně patříš i ty. Obdivuju vás za to, že si chcete "ukousnout" kus soukromí a taky to, že máte odvahu prezentovat se s beauty videama před světem. Například můj přítel si o těchto videích, myslí, že je natáčí hloupé nanynky, co tráví život jenom nakupováním kosmetiky a lakováním nehtů. Nevyčítám mu to. Jen by mě zajímalo, jak na tebe a tvá videa reagují lidi ve škole nebo jinde, kde se vyskytuješ. Jestli jsi se setkala jen s pozitivními nebo i negativními názory. Máš hodně odběratelů, a tak myslím, že tě zná dost lidí a navíc vím, že dnes se všechno rychle rozkřikne:-) Dřív jsem taky mívala blog, ale hlídala jsem si, aby nebylo poznat, že ho píšu právě já, protože pro mě byla hrozná představa, že si o mých zážitcích a zájmech bude číst například někdo ze třídy (když jsem byla ještě na gymplu). Dokonce jsem ho tajila i před přítelem, protože jsem nechtěla, aby se mi smál, že se vypisuju na internet! Obecně si myslím, že se pořád ještě u nás blogování nebere za normální věc a dost lidí to bere za "kravinu" a odsuzuje. I když se možná mýlím - jsem z Moravy a nevím, jaká je situace v Praze:D Moje otázka je možná trošku obsáhlá, ale snad jsi z toho pochopila, o co mi šlo:-) Měj se a přeji ti hodně úspěchů v životě, ve škole a v neposlední řadě samozřejmě s blogem a youtube channelem:-) Jinak ještě jedna věc, kterou jsem ti chtěla napsat - jsi pro mě jedinečná v tom, že tvoje videa jsou na profesionální úrovni. Opravdu oceňuji, že věnuješ činnosti, která ti víceméně nepřináší žádné peníze, tolik času. A stále se tvoje tutorialy a i ostatní videa zlepšují. Opravdu poklona!
  41. / Replycarrie
    Lou! Do gifevej se nezapojuju, abychom nebyly nařčeny ze střetu zájmů.. :DD ale přesto by mě zajímalo, jaký byl tvůj nejhorší zážitek při líčení (doufám, že už se na to někdo neptal.. snažila jsem se číst ostatní komentáře, ale už tak napůl spím :D)
  42. / ReplyVer146
    Ahoj, komentuju tu snad uplně poprvé ...:-) Teď mi nejde vůbec o soutěž i když si ji vymyslela parádně ...!!....no mé otazky jsou takové: kafe nebo kakao? A přemýšlela jsi nekdy o tom jaký to bude až se budeš koukat na svůj blog a videa třeba v 50- ti letech?? Jinak jsi má nejoblíbenější blogerka a brzy se uzdrav:-) S pozdravem Ver.
  43. / Reply22trs22
    Lou ♥ ty si vážně úžasná!!! úžasnej hlas:) a ty vlásky ti takle strašně moc sluší:)) a mám otázku a obávám se že už tu byla:D ale odkaď máš tu úžasnou mikču?:))
    • / ReplyGetTheLouk
      Z Manga ;)
  44. / Replyaiwisabelle
    Já viděla všechna tvá videa, některá i vícekrát, ale taky moc často nekomentuju. A s Tvým názorem na giveaways naprosto souhlasím. Nicméně mám na Tebe dvě otázky. Možná nejsou úplně zábavné a vtipné, ale potěšilo by mě, kdybys na ně odpověděla. 1) Kam by ses ráda podívala (nějaká země nebo místo, kam Tě to láká)? 2) Jaká je tvá nejoblíbenější barva na nehtech? (kdybys musela vybrat opravdu jen jednu - a nemusí to být konkrétní lak, stačí prostě odstín) (aiwisabelle)
  45. / ReplyChristine (MrsCzechGirl na youtube)
    Docela jsi mě dostala, tato giveway je jedinečná. No vlastně stejně jako všechny tvoje komentáře k určitým věcem, názorům apod.. Na tohle video jsem se dívala dokonce dvakrát po sobě :D Né, že by jsem sledovala tvou jemně sametovou tvářičku a ne, že jsem se do tebe zamilovala :D Ale, psala jsem si smsky s mým přítelem, tak jsem jedním okem koukala na tebe a na telefon. :D (Na líčení je dvakrát dívat musím, abych si kroky zarvala do paměti :)) Ale co jsem chtěla, ptát se tě na školu nebudu, ani na přítele a ani na velikost tvé podprsenky, ale zajímá mě jedna věc.. "Jaký byl první impulz, kdy sis řekla, že budeš mít blog a točit videa?" Já se třeba asi pět let chystám na blog, konečně jsem si to splnila :D Ačtyři roky se přemlouvám na to, abych natáčela videa na YT, tak za rok asi možná uvidíš mé první video :D BTW, já už své nové oblíbené seriály viděla, heč :D (Ano, teď mám ještě stále volný čas.. Zatím :)) Jinak se měj hezky a toč! Jsi nejlepší blogerka čr. Měj se hezky
  46. / ReplyPetush Petushik
    Ahoooj.. Tvôj blog a videá sledujem všade možne, kde sa dá a už dlhoooo...:) A bavia ma úplne najviac...:D Vždy si ich púšťam do pozadia popri učení...:D Ale občas si ich pozrieme s priateľom aj spolu:D Na poslednej hodine webdizajnu v škole:D som si vybrala Tvoju stránku ako ukážkovú, na ktorú chodím často a páči sa mi...:D Profesorovi sa dizajnovo páčila, len by pozmenil kontakt...dal by tam ešte tvoje logo alebo posielací formulár...:D Toto je trošku odveci, ale musela som ti to napísať...:D Komentujem poslednú dobu pomenej, ale like na fotos čo máš na FB dávam často:) moje meno na fb Petra Máliková... A nasledujú otázky... Už si niekedy skúšala nejaké kozmetické rituály na Adamovi? masky a podobne...?:D Nejak nemám nadanie na kreatívne otázky....:D tak ešte jedna... Kupuješ si aj ty niekedy výrobky,len kvôli tomu, že majú dobré recenzie? (mne sa často stáva, že niečo dobré vidím na nete:D a hneď to musím vyskúšať)
    • / ReplyGetTheLouk
      :-D zrovna predevcirem jsem si kreslila do diare, jak chci kontakty zmenit. :-D Sice ne uplne, jak radis. Formular stopro nebude. Tech spamu pak, to si podle me ani pan profesor neumi predstavit :-D Ale te se k tomu jeste dokopat :-D jiank me moc tesi a je to pro me pcota, ze sis moji stranku takhle vybrala :-) diky moc?
  47. / Replyspicedchocolate
    Sice blbá otázka, ale mně by docela zajímalo, když by sis měla vybrat jeden kosmetický produkt, kterým bys chtěla být, tak jaký by to byl? :) spicedchocolate - moc nekomentuju, spíš se jen kochám a čtu a když už napíšu koment, tak tady.
    • / Replyspicedchocolate
      ještě jsem zapomněla ke své otázce napsat dodatek... a proč? :)
  48. / ReplyJanča
    Ahoj já moc nekomentuji ale občas něco jo pod přezdívkou Janča Drlíčková nebo Janča Otázky: 1) Kdyby sem přiletěli ufoni co by jsi jako prvního udělala ? 2) Chtěla by jsi mít nějakou nadpřirozenou schopnost ? Jakou ? 3) Jakou nejšílenější věc jsi v životě udělala ?
  49. / ReplyLacey
    Minulý týždeň som bola v Ríme a našli sme tam jednu vážne chutnú drogérku. Maličkú, nikde okolo nič, ale mali tam tak neskutočný výber lakov, tieňov... proste všetkého, že som si na teba spomenula. A k tomu sa vzťahuje aj moja otázka :) Kebyže máš neobmedzené konto na celý jeden deň, do akého mesta by si išla na nákup kozmetiky? :)
  50. / Replydenishenka
    Ahoj Lou, tvoje videa sleduju a miluju,ale nekomentuju,protože bych si připadala jak blázen kdybych ti ke všem měla psát že jsou vážně úžasný a neuvěřitelně inspirativní:)nicméně tenhle komentář nepíšu kvůli giveaway, sama mám laků že bych je mohla rozdávat, spíš jen abych ti dala najevo že si vážně skvělá a doufám že budeš ještě dlouho dlouho pokračovat:)a teď pár otázek, původně jsem se taky chtěla zeptat na tvoje make-up začátky, ale už to tu padlo tolikrát že zkusím něco jiného-co tvoje budoucnost?kde se vidíš třeba za 10 let-jak v osobním tak pracovním životě?napadlo tě živit se třeba jako vizážistka? a jedna bonusová spíš pro pobavení-jak by vypadal stát pod tvým vedením?nasadila by si třeba tvrdou diktaturu a uctívání Lou?:):) Díky Denisa
  51. / Replybambitka
    Ahojda, konečně se můžu zeptat a nepřipadat si blbě, že je to úplně mimo dané téma a článek :) Jaká je tvoje oblíbená/nejčastější výmluva, když přijdeš pozdě ? Dostala si nějakou vtipnou poznámku ve škole ? Jakej komentář tvé vizáže tě doopravdy rozesmál ? Bambitka
  52. / Replyjen a jen samá pochvala
    Ahoj koukám na tvoje videa už nějaký ten pátek a taky na blog ,ale teprve teď jsem se rozhodla dát věděti že to co děláš je super. Jde opravdu vidět že videa...články...atd děláš ne proto aby jé..teď je v modě blogovat tak budu taky ale proto že to baví a dlouho, což je dobře a jen tak dále. Takže otázka zní kdyby jsi si mohla vybrat člověka kterého by jsi mohla nalíčit kdo by to byl? Díky za odpověď a už se těším na další články a videa.... Mirka
  53. / ReplyVeris 4x7
    Ahoj máš skvělý vkus! Moc se mi líbí tvoje praštěný pátky! Už pro mě byly nejednou inspirací! Chtěla bych se tě zeptat, jak to děláš, že ti to tak sluší: D
  54. / ReplyVeronikaHohnová
    Ahoj Lou, mám strašně ráda tvá videa (vždycky mi rozradostní den!), vypadáš nádherně a já na tobě mohu oči nechat :D a teď tedy k nějaké té legrační otázce :) Od kdy si začala krást rotopedy v Lidlu, protože ty máš dokonalou postavu! (a nechápu jak to děláš :D) no a ještě nějaká normální otázka ať ti to není líto :) Je vidět, že se svojí maminkou máš opravdu nádherný vztah, tak se chci zeptat, jestli nemáš nějaké rady a nápady, jak si udržuješ ten krásný vztah s maminkou. (doufám, že tomu rozumíš... :D ) Jo a jak už tu několikrát zaznělo, já se na tvé videa pouze koukám ale nekomentuji je, takže mě nejspíš pod žádným nickem nebudeš znát ale tak se aspoň zapojím, třeba se jednou na mě štěstí obrátí :)
  55. / ReplyNýna
    Tak jsem pročetla všechny komentáře.. Je legrační, že podle položené otázky, je poznat, zda tě ta čtenářka opravdu sleduje. Každopádně není jednoduché vymyslet originální dotaz. Ohledně líčení bylo položeno už dost otázek. Tak mě napadá, stalo se ti, že bys z domova odešla v domácích pantoflích? Mně se to přihodilo nedávno, ale před domem jsem si toho naštěstí všimla:) Komentuji pouze na blogu jako Nýna
  56. / Replydoktor801
    Ahoj Luci,stráášně miluju tvoje vida i s mojí kámoškou s kterou chodim do třídy si povídáme:Kdy už Get the louk bude mít nový video.Už jsem si s tebou jedou psala na facebooku a ptala jsem se tě jestli natočíš video o své kosmetice Essence já ji totiž miluju. Takže otázka:V jaký částli Chorvatska a Bulharska jsi byla? A jinak já chodim do DM a chci se zeptat jestli normálně v Rossmanu prodávají kosmetiku:E.L.F.,Inglot,.... Jinak jaká je tvoje přirozená barva vlasů? Jsem na youtube:doktor801 Pa pa
    • / ReplyGetTheLouk
      Na to DMko odpovím rovnou tady. ELF je v čr jen přes net a Inglot má vlastní obchod na Chodově ;)
  57. / ReplyNelisek
    Ahoj, tvá videa sleduji, ale nekomentuji. Objevila jsem tě sice nedávno, ale i tak jsem viděla všechny protože jsem je ve volných chvílích sledovala pozpátku! :) Moje otázka zní: Čím by jsi nahradila Chanel Illusion D’Ombre (89 Vision)? Tyhle stíny jsou opravdu kouzelné, ten efekt je prostě wow, ale jejich cena pro nás obyčejné studentky zase tak okouzlující není. :) Na youtube.com te sleduji pod nickem Nelisek
  58. / ReplySasennna
    Z videí vidno, že máš skvelých kamarátov a tak ma napadla otázka: Aký je tvoj absolútne najbláznivejší zážitok. Čo najbláznivejšie si spravila? :D
  59. / Replymekli
    Ahoj Lou, chtěla bych ti jen poděkovat za pěkná videa. Když mám čas a děti nezlobí či už spí ráda se koukám i třeba několikrát a vychytávám jak na to. Tvé videa jsou tak dobře natočené, že jsem líčení podlehla a snad ve svým 29 konečně pochopila základy :-) Nesmát se :-) dlouho jsem sportovala a pak mě pohltily děti. Vždy to byly stíny a řasenka, ale teď už vím, že není tak náročné se nálíčit jen vědět jak na to :-) Vysvětlíš vše tak, že se to skvěle chápe a už se vždy těším jak co odzkouším a jak mi to zase půjde o něco lépe. Taky se těším až ta moje drobotina odroste a já zase najdu mnohem více času jen na sebe. Řeknu ti je to hotoví adrenalin se namalovat, když ti u toho asistuje rok a půl starý prcek :-) Tak, že jen pro poznámku píšu poprvé jen koukám a otázku vlastně ani nemám. Jinak jsem ti chtěla poděkovat, že se na tebe dobře kouká a najdeš si čas pro nás. Měj se Jana
    • / ReplyGetTheLouk
      Jéé, moc děkuju! No moje mamka to měla dost podobně, když odmyslím ten sport :D Ale to bude zase v jiném videu, snad už brzy. :) Nedokážu si představit maminky, které to zvládají ještě s dítětem, které si žádá o pozornost. Mám občas dost, když musím spěchat a pozornost si žádá třeba přítel se slovy: "Dělej" :D Ale na druhou stranu, pokud to má člověk furt v hlavě tak, že těch těch 10 min budu mít na sebe jako relax a ještě se pak bduu cítit trošku sebevědoměji, je to podle mě jeden z nejlepších způsobů, jak se mít ráda a dopřát si "každý den" trošku té pohody :) Tak přeju hodně takovýchto nerušených chvílí a ať si to odrůstání oba dva užijete nebo spíš přežijete, ono to uteče jak voda :D
  60. / Replyotázka
    ahoj :) ty vlasy ti takhle strašně sluší, nech si to tak :) no otázka...plánuješ děti? jestli ano, kolik a jak by se jmenovaly?:D sleduju tě už přes rok a napsala jsem asi dva nebo tři komentáře, nebaví mě furt dokola psát jak jsi dokonalá :D každopádně na YT jsem Romushinkag :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jenom dva tři? Si tě náhodou fakt pamatuju! ;D
      • / otázka
        to mě strašně těší!:)
  61. / ReplyPrincess Lili ♥
    Je super strasne jsem se tesila az se te budu moct na neco zeptat tak ti konecne muzu dat nejake otazky a ty mi na ne zodpovis :) tak jdu na to :) 1.Kdy bude Boyfriend tag zaslechla jsem ze ho co nejdrive planujes a nemuzu se docat :). 2.Az budes mit cas udelas nejake podzimni liceni :) strasne bych chtela abys udelala tento tutorial abych vedela jak se mam licit na podzim :) protoze uz jsem docela dost tvych navodu na liceni pouzila vyzkousela :). 3.Neudelas treba Mom/mother tag ? :) nekdy ?. A abych nezapomnela dnes ti to moc slusi hlavne ten jiny styl cesani vlasu a ta mikca z Manga ti fakt moc moc slusi ;) a ty laky jsou uzasny strasne bych si prala azpon jeden lak od Orly vyzkouset strasne me tyto laky lakaji jelikoz jsem lakovy maniak mam doma docela dost laku neco kolem 100 laku ale o tychto lakach jsem se dozvedela az z tveho videa ani jsem nevedela ze takova znacka existuje a fakt bych si prala mit tu cest a aspon jeden lak si vyzkouset :) no jinak na Youtube.com jsem pod prezdivkou Moo3576 :) a jeste abych nezapomnela tak se tesim na Hallowenske video :) tak se zatim mej tvoje fanynka Princess Lili z www.blog-o-kosmetice.blog.cz ....
  62. / ReplyWendy
    Ahoj:) Už dlouho jsem se na to chtěla zeptat, promiň jestli jsi to už v nějakém videu říkala, ale nepamatuji si to. Napadlo tě někdy dělat videa nebo něco podobného stylem, že si někdo neví s líčením, pošle ti fotku a ty poradíš, buď videem (samozřejmě né jedno video pro jednoho člověka, ale v jednom videu pro více lidí ) nebo jen napsat? Nikde jsem tohle nijak moc neviděla, tak mě napadlo se zeptat, ale je mi jasné, že by to bylo hodně časově náročné to dělat pro každého jednotlivě, kdyby chtěla poradit vážně hodně lidí.
  63. / ReplyPrincess Lili ♥
    A abych nezapomnela na tvoje videa se semnou zacala divat i ma mamka :) ona se moc nelicila a docela od tebe pobrala skrz liceni :) a mela by jednu otazku jestli nevis nejaky hodne kryci make-up levny svetly make-up pro mamku ona ma totiz dost velky problem si takovy make-up vybrat ? tak jestli bys neporadila kdyztak moc dekuje :) :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Asi to napíšu rovnou sem. Hodně bude záležet, jaký podtón mamka je. Jestli do růžova nebo do žluta? jestli do růžova, tak jí žluté drogérkové makeupy nesednou. Ono by sedly, být o pár odstínů světlejší. Bohužel jí poradím spíše dražší značky. Pokud si nevybere u Dermacolu nebo nenarazí na Bourjois Healthy Mix v odstínu 51 (který v čr není, nechápu proč), tak pak jí zbyde asi jen (nebo možná ne, ale nic jiného mě nenapadá) Bobbi Brown - tam si vybere moje mamka, ale naštěstí mco krytí nepotřebuje, BB má skvělé lehčí makeupy, co jsem zkoušela. Nebo MAC, tam já osobně naporadím, ale ať se určitě mamka nenchá jen "zlákat" tamníma vizážistkama a dá na svůj instinkt ;) Často světlo zkresluje a často neumí dobře proadit bohužel. Nejlepší MAC je na Chodově, dokonce mi to dnes poradila i jejich manažerka :D A nebo pak Spehora a třeba Make Up For Ever a Velvet Foundation, pokud jsem nezmatila nějak ten název :D Hlavně, zkoušet prostě! Nechat si dát vzorek a zkusit si ho aplikovat i sama. Dělá to moc! ;) Esteé Lauder a Dior jsou většinou spíš žluté a tmavé. (I na mě, takže to asi moc ne). Pak mě napadá už jen Chanel nebo Helena Rubinstein, ale to už je zas ještě větší investice. Ale paltí furt to samé, zkoušet, zkoušet! Ne jednou, ale klidně 3x ;) Bojím se jen, aby Chanel a HR měli její odstín no :( Ale u toho středu, co jsem tu jmenovala, by si měla vybrat. Třeba paní u Bobbiho je na Chodově naprosto skvělá! Je vidět, že tomu rozumí, není vlezlá a mně a mamku už si pamatuje a pamatuje si i co se nám líbilo a tak. Vážně milý nákup tam a člověk se necítí pod reklamní masáží a tlakem "Už si to kup" :) To jen, co mě z hlavy napadlo. Určtiě pozdravuj mamku, moc mě těší, že takhle koukáte na moje videa a určitě dej echo, co si vybrala a jak je spokojená ;)
      • / Princess Lili ♥
        Dekuji za odpoved :) a mamka ma spise plet do ruzova :) no reknu ji co jsi ji poradila za make-upy bude rada kazda rada dobra :) no my jsme prave byli v Brne v Douglasu a jedna pani z tama mamce dala vzorecek make-up od Clinique naky slusne kryci ale dala ji moc tmavy make-up a mamka si ho doma vyzkousela a byla nestastna protoze vypadala jak cernoch :D takze byla strasne nastvana ze ji vsude v Parfumeriich a drogeriich vybiraji strasne tmave odstiny make-upu a kdyz jim rekne ze ma svetlou plet tak ji tvrdi ze ma tmavou tak moc neduveruje panim ktere radi v parfumeriicch a jinak v Brne v Douglasu jsou strasne neprijemne pani porat za tebou stoji nenechaji te ani se na nic podivat porat ti neco ukazuji njn :) .. jinak mamku urcite budu pozdravovat ;) uz se tesime az natocis nove video :) no nic zatim se mej a preji krasny zbytek dne ;) Princess Lili z http://www.blog-o-kosmetice.blog.cz …. :)
      • / GetTheLouk
        To je smutný :( Určitě ať jde s makeupem ven! Denní světlo je děsně znát! ;) A Clinique - no já nevím, moc o té značce co se makeupu týče neslyším dobré ohlasy. A kamarádky mamka na to má šílené alergie a vůbec jí nevyhovuje :( Chápu, to se občas stane, ale nvím, nevzbuzuje to ve mě pocit důvěry prostě. Vážně bych doporučila mamce Bobbiho. Moje máma je z něj totálně na větvi! Ať už Luminous něco něco Foundation nebo Skin Finish Foundation? Má to v názvu Skin a spf 15 a kulatou lahvičku :D Ty jsou lehčí, ale moc příjemné. A určitě tam svou světlou barvu najde. Moje mamka má 2,5 a sedí jí. Bobbi má žluté odstíny, ale tím že má na výběr hodně světlé, tak to nevadí. Těžko se to vysvětluje. Třeba mamka by v ten samý makeup ajkože se stejným efektem v růžovém tónu měla třeba s označením tmavosti 3 nebo i 3,5, ale ve žlutém musí mít 2,5, aby jí seděl přesně a nevypadala jako pomeranč. Proto se makeupy v dorgérce zdají extra žluté, protože jsou většinou mco tmavé a to podpoří tu žlutost jakoby :) Jestli budete moct, tak si udělejte někdy před Vánocema výlet do Phy a jděte na Chodov, tam stopro vyberete. Akorát bude stát tak okolo 1000,- Kč :-/
  64. / ReplyTheAdrianeXY
    Mám jednú otázku, keby si si musela vybrať medzi produktom používaním iba produktov na oči alebo iba produktov na tvár čo by si si vybrala ? :)
  65. / ReplyOtázky:)
    Ahoj:)) Rozhodla jsem se že ti položím pár otázek!!:)) 1.-Olízneš si loket??Jestli ano,ukaž na kameru;):D 2.-Kolik si myslíš že váží všechen tvůj makeup??(Ten co není na spodu šuplíku zaprášený;) ) 3.-Ukážeš někdy aspon na fotce maminku??Vždy o ní mluvíš a ráda bych jí viděla:)) 4.-Jaké bylo tvé vysněné povolání z dětství??:)) 5.-Jakou školu studuješ??:)) Předem děkuji za alespon předčtení a měj se moc krásně!!:)) Any:))
  66. / ReplyOtázka
    Seš mi strašně simpatická .. :) , líčíš se báječně a i když seš nemocná vypadáš taky báječně :) .. Otázka : Kam chodíš nakupovat nejčastěji kosmetiku, oblečení, .., protože vypadaš velice obdivuhodně, klidně i na Miss Líčení kdyby to existovalo. PS. Vím, že moc velkou šanci nemám, protože nekomentuji často ale občas sem ten koment zanechala ale přesto tě mám v odběru a sleduji tě klidně 5x denně. :) Můj nick zní takhle KissGirlfull
  67. / ReplyEva
    Ahooj, tak samozřejmě jako vždy supr video! máš tam zajímavě namalované oči ;) :D moje otázka zní: máš nějakou věc, ke které si přišla hodně zválštním způsobem? (nejsem zrovna žádný velký komentátor, ačkoliv všechna tvá videa mám xkrát shlédnutá, ale přesto jsem se chtěla zeptat) Eva/,/fb:Eva Husovská
  68. / ReplyEmma Repulsive
    Ahoj :) Předem bych chtěla 'říct' že tvoje videa sleduju pravidelně, ale komentář sem přidala asi dvakrát.. Ale i tak, sleduji tě na Youtube a přezdívka - Emma Repulsive. No a k otázkám.. Která vůně (třeba svíčky nebo tak..) je ti nejsympatičtější ? Co říkáš na výrobky Balea ? Díky :)
    • / Reply:D
      emmo?...to je novinek...BG?:D
  69. / ReplySandra
    Mě si asi nepamatuješ... :) Každopádně ohledně giveaway máš podle mě pravdu. Vaříš ráda? :D Jaká plus a jaká mínus má podle tebe blog? Co studuješ?:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Pamatuju ;) Rady s makeupem, UK, že jo? :)
  70. / ReplyKami
    Ahoj Lucko, na blogu komentuju, vlastně docela často, vždycky pod jménem Cherry/Kami.. Nebo tak něco a webovku mám uvedenou vždycky stejnou :)) (cherry-is-her-name), nevím, jestli mě "znáš" od vidění z těch komentářů, spíš asi ne, máš jich tu vždycky mraky... Ale vždycky moc ráda komentuju, protože na všechno odpovíš a to je od tebe strašně milé :) Hrdě si dovolím trvdit, že jsem viděla všechny tvoje videa :-D No a i na základě toho bych se chtěla zeptat: Podle fotek na instagramu, nebo podle toho co ve videích vyprávíš, horzně by mě zajímalo, jak vypadá tvůj normální den, jestli třeba chodíš do práce nebo na brigádu (vím, že studuješ VŠ, proto říkám brigádu :-) ). Jestli máš nějaké denní rituály, které prostě nevynecháš ani kdyby jsi měla práce nad hlavu (já třeba musím mít kafčo a cigárko s kamarádkou :-))....(don't blame me, nikotin zvyšuje mozkovou aktivitu, to je důvod, proč mám červený diplom :D:D:D) Já totiž obdivuju, že máš na ty videa a na všechno čas... Já pracuju a studuju VŠ a nezbývá mi čas skoro na nic! Nemáš ty náhodou obraceč času z Harryho Pottera? :-D Kamča
    • / ReplyGetTheLouk
      Znám tě z komentářů ;) A největší gratulace k červenému!!! Smekám! Obraceč bych brala! Kdyby ho někde měli, koupím ti taky, jo? :D
  71. / Replyotázka-Val:)
    Ahoj Louu:) tady v tom videu ti to strašně sluší:)(neber to jako šplhnutí:D). Nevím jestli má otázka bude zrovna zábavná nebo tak..ale dlouho se tě na to chci zeptat..napadlo tě někdy jako malou že budeš mít jednou tak úžasnej blog který bude číst plno lidí a že v tom budeš takhle skvělá a úspěšná?:) díky:) měj se:))) (na YT tě sleduji pod přezdívkou: Walin Ka ) P.S.: jednou jsem napsala ošklivý komentář:D (jen že se mi to líčení nelíbilo) :D
    • / ReplyGetTheLouk
      PS: Dyk to je úplně v pohodě! :D Nemusí se líbit všechno, to ani nejde ;) Nelíbí se mi to - to není ošklivý komentář :D
  72. / ReplyKristýn.
    Ahoj,sleduji tě často,ale nekometuji.Párkrát jsem určitě něco napsala ,ale né vždy :D Jsi moc šikovná ! Nepřestávej točit ,tvoje videa mě budou bavit i kdyby byly se stoletou pauzou ! :DD Otázka na tebe : Jak si se dostala k práci ,,vyzážistky modelek,na modních přehlídkách ?? " :-)) I love you ♥
  73. / ReplyAhoj
    Ahoj, já bych se chtěla zeptat za co jsi kdy utratila nejvíc peněz (ohledně kosmetiky atd.). A jestli se ti stalo, že sis koupila např. drahý krém a pak jsi zjistila, že ty stejné ,,schopnosti" má i jiný krém, podstatně levnější někde z drogerky z Horních Dolních Kotěhůlek? wewsourka
    • / ReplyGetTheLouk
      Miluju tvé spojení Horní Dolní Kotěhůlky - náš pan docent Patočka, kterého máme na kulturní předměty, by tě za to miloval, je to jeho milované spojení :D Více v QaA, ale tohle jsem musela říct ;)
  74. / ReplyVerča
    Ahoj Lucinko,za prvé bych ti chtěla moc poděkovat ,že si taková jaká si a že umíš a děláš tyhle krásné videika ♥ Klidně si je pustím 3X Za sebou a vůbec mi to nevadí .Jsi úplně bezvadně trefená,milá,upřímná,….Prostě čupr holka :-)Myslím ,že se k tomu nemusím více vracet protože všichni co se na tebe koukáme máme svůj vlastní názor a myslím si ,že u většiny převládá ten stejný jako u mě :)) Otázka na tebe ….(Aby jsme se stále nepohybovaly okolo té kosmetiky a modý celkově ,zamířím trošku jinám) Jak si se seznámila se svým milovaným protějškem ?? ♥
  75. / ReplyMiška
    Tak já se tedy také rovnou zeptám, předem říkám, že jsem si komenty přede mnou nečetla a tak se omlouvám, když se bude něco opakovat. 1. Je někdo tvým vzorem? 2. Jakou jsi dělala střední školu? 3. Přemýšlela jsi někdy o tom, že se budeš živit líčením? 4. Jak dlouho jsi ve spolupráci s Check Czech Fashion? 5. Vím, že je to otravná a soukromá otázka, ale kdyby jsi mi chtěla odpověď - máš přítele? 6. Na jakou kameru či fotoaparát natáčíš? V infoboxech jsem to bohužel nenašla. 7. Jelikož vidím, jakou máš fantazii jsem se chtěla zeptat, zda-li jí máš díky čtení knih, nebo už to máš zkrátka v sobě? 8. Už jsi byla na nějaké soutěži týkající se líčení? 9. Jaká je tvá nejoblíbenější značka oblečení a kosmetiky? 10. Užívala jsi někdy značku Avon? Pokud ano máš jí ráda a jaký produkt máš nejraději? Na youtube ti komentuju pod nickem mrsmishellblog, na tvém blogu ti komentuju pod nickem Miška. Psala jsem také o tobě článek, jak už víš na mém blogu - www.mrsmishell.blog.cz Měj se krásně :)
  76. / ReplyDanča
    Ahoj, chtěla bych se tě zeptat na to, jak cestuješ. Po tom, co jsem shlédla tvá videa, přijde mi, že hodně cestuješ. Proto by mě strašně zajímalo, kde všude si byla, jak se ti tam líbilo a kde se ti líbilo nejvíc. Pokud si třeba byla i v nějaký exotický zemi, tak nějaké zajímavosti nebo tak. Předem moc děkuji za odpověď , Danča ;) Tady je můj facebook: http://www.facebook.com/danuska.tvrdikova ;)
  77. / ReplyO&A
    Ahoj :) otázek mám víc :D ale první jsem ti chtěla říct,že bych si strašně přála mít starší ségru,jako jsi ty ,hlavně takovou zapálenou do líčení i módy a ták a holky by mě takovou ségru záviděly :D :) jsi fakt skvělá.A s tím názorem na giwaway uplně souhlasím a je to takto lepší,sice chápu,že hodně lidí se na videa jenom kouká a nekomentuje ale takto to je prostě určitě lepší,než lajkni to a tamto :) noo a teď ty otázky :D 1) kde ráda nakupuješ oblečení (taková suchá otázka,ale mě zajímá :D a popřípadě,jestli nechceš natočit něco o tvém šatníku) 2) máš nějaké vzpomínky z dětství,které už bys nikdy neudělala a když si na to vzpomeneš,musíš se červenat a smát? :D 3) chodila jsi do nějakých kroužků,jako malá? 4) Stává se ti někdy,že se uplně krásně připravíš,fakt si na tom dáš záležet a myslíš,že vypadáš fakt good a potom někam přijdeš a uvidíš ostatní a už ti to nepříjde tak good :D a nebo že si řekneš,že ses měla obléct jinak ? :) FB:Dominika Hubíková
  78. / Replyvohrada100
    Ahoj Lucko :) Je to asi pár dní, co jsem narazila na tvoje videa na youtube a od té doby se prostě nemůžu vždy dočkat, až přijde nové :) Si moc krásná a máš nádherný úsměv :) Tak a ted otázka :D Zajímalo by mě, jestli máš nějaké sourozence a kolik jim je :) Jinak na youtube jsem pod nickem vohrada100 :) Tak se měj krásně a AHOJ :)
  79. / ReplyLousie
    Mám pár otázek :) 1) Chodíš ven i nenamalovaná? 2) Máš nějakou inspiraci co se líčení týče? 3) Když jsi měla ten 'klučičí' styl (:D), malovala jsi se? Ptám se právě proto, že mám kamarádky, který se oblíkaj jako kluci a neradi se malují :D 4) Měla jsi někdy období, kdy jsi chtěla přestat točit videa? Děkuju za odpovědi, Lousie :) (tosaveme9 na youtube :))
  80. / ReplyZuzka Cupašková
    Ahoj, nečítala som predošlé komentáre (takže sa ospravedlňujem keď sa otátka bude opakovať :D ) Tak a tu je : Ako si začala s maľovaním a bola niekedy taká situácie že si nahodila otrasný make-up a napriek tomu si vyšla medzi ľudí ?? Ďalšia :D "ukradla" (myslím tým nechctiac zobrala ) nejakú vec kamarátke,mame proste hocikomu :D , objavila si ju (že ju máš) až doma ? Lebo mne sa to stalo asi trikrát a strašne som sa hanbila im to vrátiť, no nakoniec to dobre dopadlo :D To je asi všetko z otázok. Chcela by som ešte reagovať na Giveaway. Ja ťa úplne chápem, prečo to nechceš robiť, pretože to robia podľa mňa väčšinou tí, ktorí začínajú a pozerá ich tak 500 ľudí. A čo som sledovala, tak nemajú tam nič lákavého alebo úžasného, čo by som si sama nezohnala. A chcem sa ťa opýtať , či necheš urobiť video o tom ako sa učíš do školy alebo ako sa pripravuješ, čo používaš atď... ja viem, že to nie je veľmi o kozmetike ale mne osobne by to veľmi pomohlo, keďže začala škola a ja mám v tom trochu zmätok a popravde som sa ešte nespamätala z prázdnin :D Tak dúfam, že sa ti otázky páčili a prajem pekný deň :)
  81. / ReplyAny :)
    Ahoj Lucko, asi už tak přes půl roku koukám na tvoje videa, jsi velmi kreativní a hlavně sympatická holka. Tvoje videa jsou inspirativní ( alespoň pro mě ), skvěle upravená, prostě bez chybičky. Chtěla jsem se tě zeptat jestli bys nechtěla zkusit něco takového jako ( nevím, jak to přesně nazvat ) malování na obličej s líčením ( asi tak nějak ) - http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=kgbPAYdgSPo, myslím, že by ti to mohlo jít. Třeba si řekneš, že je to zbytečný komentář, já jsem se jen zkusila zeptat :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Odpovím rovnou, bude to nejjednodušší - halloween se blíží a black swan by byl jen slabý odvar ;)
  82. / ReplySparklingVinnie
    Zezačátku ti musím pochválit ty vlasy :DD I když je to jenom přehozený,tak i tak ti to hrozně sluší.Většinou lidem ty undercut moc nesluší,ale ty jsi naprostá vyjímka :DD Nechápu,jak může jednomu člověku slušet všechno..ať už barva vlasů...nebo líčení :DD W-O-W :DD Jinak..na ty Giveaway mám podobný názor.:DD Většinou si tím lidé kupují návštěvnost blogu,''lajky'' na Facebooku a odběry na YT :DD Ale tak...jak jsi zmiňovala,že nemáš zájem o tisíce lidí,které ani nezajímáš..:DD No..já si myslím,že kdyby si kdokoliv podíval na tvé videa,tak by si je určitě hned zamiloval :DD To prostě jinak nejde :DDDAle..každopádně..zkusím se taky zapojit no :DD Otázka: V jakém nejšílenějším líčení jsi kdy vyšla na ulici a přesto jsi se cítila skvěle? :D Nick pod kterým komentuji : YT- SparklingVinnie Facebook- Lucie Šebestová ps: Hrozně se těším na video-odpovědi ! :DD
  83. / ReplyOtázky - No tak já se teda ptám =D Když můžu =)
    Ahojky =). Chtěla jsem se zeptat,kdy sis poprvé nechala vyholit hlavu =) A ještě mně napadlo,jak a kdy si přišla na to,oblíkat se jako kluk? Není to myšleno negativně,ale zajímá mě,jestli jen tak,nebo jestli si měla nějakýho kluka,kterýmu ses chtěla podobat =) Tak pápá lálá =D Můj nick na YT : šárka matějková
  84. / ReplyEllkerka
    Oblíbená země, místo? Když bych odmyslela Naked, bez čeho by ses neobešla? Pes nebo kočka?
  85. / Replykajuskajj
    Ahoj:-) Jsi strašně fajn holka:-) Jsi sympatická , máš videa hezky udělané a je vidět ,že tě to baví!:-) Otázka : V kolika letech si se začala malovat ? :-)
  86. / ReplyTesíí
    Ahoj Luci! Zrovna teťka jsem zkoukla video Q&A: Ptejte se! + UPDATE ... Každý den pokaždý když zapnu PC juknu na tvůj blog a kanál jestli nemáš nový článěk nebo video.Si ta nejlepší (alespoň pro mně) blogerka co znám!Prozkoumala jsem snad všechny blogy na stejný téma líčení-kosmetika žádný mně tak nebavil jako ty!Máš krásný přehledný blog videa v krásný kvalitě prostě všechno máš na úrovni a popravdě jsi asi v ČR jediná no paráda Luci jen tak dál!Pokut bys přestala tak skáču z mostu (:D) ale opravdu ty mi dáváš tolik inspirace prvně si pamatuji když asi před půl rokem vyděla tvý Objevy a přešlapy jak si ve videu zmiňovala ten krém od Balea ten okurkovej samosdřejmně ,že sem si ho musela hned koupit a osvěčil se postupem času jsem si od tebe brala pořád a pořád více inspirace jak na líčení tak i na růzdný produkty,prostě si můj vzor krásně se líčíš krásně se voblíkáš prostě ti co říkají ty škaredá slovíčka ti jen Luci závidím a je super,že si z nich nic neděláš protože mně by to třeba i vadilo :D aby ne až ti řeknu kolik mi je :D je mi 14 vidiš že i mladší slečny si od tebe berou inspiraci a i jako od starší a skušenější rady a tipy.Doufám že si to přečteš protože je to opravdu dlouhý :D mimochodem mám pro tebe i nějaký a ,doufám ,,zábavný,, otázečky :) pak ještě nějaký poznatky ... 1)Představ si,že u vás doma zazvoní tvoje nejoblíbenější osobnost třeba nějaký herec nebo tak co bys udělala? :D 2)Plánujete z přítelem svadbu,přála by sis mít děti? :) 3)Co říkáš na Gangnam style protože celý svět je tím poblázněný... :D (dodatečně) 4)Tvá nejoblíbenější značka z dekorativní kosmetiky? Omlouvám se předem jestli nějaká z otázek se opakuje z někým jiným... Mimochodem super by bylo kdyby si natočila to video s tvou maminkou a svým přítelem :) PS:nádherný laky ano jako každá co tu napsala komentář bych alespoň jeden lak uvítala jelikož mi není nejvíc abych se nějak extra líčila tak si aspoň dávám zálusk na ty lehtíky,ale na takoví malí láčky jsou ty ceny vcelku přehnatý mi zrovna nemáme peníze na takový ,,kravinky,, :( Jo jen mimochodem Lucí jak si říkala v jednom videu že moc nemáš ráda tu polskou kosmetiku no prostě nic z polska že tomu moc nevěříš a pak si vyčetla u Essence-pigmentů že jsou z Polska tak celá z načka Essence je z Polska :D To je vše doufám že si můj dlouhý komentík shlédla moc děkuji přeji ti krásný zbytek dne... Tesíí ♥
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne všechno od Essence je z Polska ;) Pokud vím, značka je z Německa. A kometář jsem samožřejmě četla ;) Čtu je všechny ;)
      • / Tesíí
        Aha tak to se moc omlouvám :D
  87. / Replykikiwelcome
    Ahojky, ;) O odměnu mi nejde ale přesto je tu jedna otázka kterou bych ti chtěla položit :) takže... Máš nějaké domácí zvíře,jestli ano jaké?...Popřípadě... Měla jsi někdy nějaké zvíře,jestli ano jaké? :) Předem se těším na odpověď :3
  88. / ReplyOtázečka
    Mám otázečku do Q and A, ale nechci se zúčastnit do "honby o ceny" - giveaway (jo, jsem ta divná, co psala na YT že giveaway nemá ráda - MissSerialFan ). Zajímalo by mě, jaký byl tvůj první kosmetický produkt? Jak dopadly tvé první kosmetické počiny? Co na ně maminka? A v kolika letech ses začala pravidelně malovat? :) Snad mých otázek není až moc :D
  89. / ReplyOtazka
    Ahoj Lou, tohle je muj druhy kometař pod video za celou dou co sleduji videa ;-D ale i přes to,ze se ke giveway nepřipojuji bych se rada zeptala jestli kouříš ? Po případě jaký na to máš názor a tak. Jinak te mam strašně ráda i přes to, že tě vubec neznám ( pripadam si trochu jako blazen ,protoze te normalne beru jako kamaradku, ale ty ani nevis kdo jsem haha:-D) tak ti přeju aby tě to pořád bavilo ;-) měj se PS: Díky že si povídala o značce Bobby Brown naprosto jsem si jí zamilovala
  90. / ReplyTerezkaCaslav
    Ahoj chtěla jsem ti říct že máš super videa,jo zkoušela jsem se na líčit jako Nicki Minaj a jako si to zkoušela ty :D nešlo to.Jo a k otázce: V jakém programu upravuješ ty videa? Děkuju za odpověď
  91. / ReplyPaťka
    Lou,Lou,Lou ani nevíš jak si mě potěšila tím že si přidala nový video:) i když to nebyl TAG ,OaP,NaN nebo tutorial,i tak strasne rada koukam na tvoje videa:) a mohla bych na tebe koukat celej den:) si pro me opravdu velkou inspirací... Díky tobě sem přešla na líčení... Miluju tvoje videa a chci ti moc poděkovat za to že to děláš určitě ti to zabere moc času a moc si toho vážím:) nechci to moc rozebírat tady ale chystám video abych ti to mohla všechno říct :) No a moje otázka je: Kdyby si mohla na jeden den být Nicki Minaj nebo Dulce Candy co bys celý den dělala?:) a tvoje nejoblíbenější písnička od Nicki? A tvoje nejoblíbenější video od Dulce?:) jinak ta mikča je boží:D a ty vlasy ti takhle slusej klidne bych to takhle nechala:) Paťka:)
  92. / ReplyDarinka
    Co studuješ za obor na vysoké škole? Co si vystudovala za obor střední školy? :) Je u vás návštěva. Sedíš na záchodě a zjistíš, že došel toaleťák, ale toaleťák skladuješ ve skříni v předsíni, co uděláš? P.S.: Nemáš u sebe mobil a ani vysílačku :DD, notebook, prostě žádnou elektroniku :D Jaké máš momentálně ponožky? :D Nosíš ráda puntíky? :D Nejdebilnější otázky co jsem kdy kladla, ale chtěla si, aby to bylo zábavné, tak jsem se činila :D
  93. / ReplyTheEllieCZ
    Ahooj.;)) Si asi nejlepší blogerka a Youtuberka.. Ten hlas máš super.!;)) Chrapláky se mi líbí ale Boužel ho nemám.! A teď šup na otázky: 1. Jak ses dostala ke kosmetice když říkám že ses dřív oblíkala spíš jako kluk.? 2. Co říkají na tvoje videa ostatní.? 3. Jak pečuješ o pleť a o vlasy.. Když je barvíš a nosíš makeup.?;)) Já se odličuju a makeup nosím taky ale nemám tak krásnou pleť.. 4. Bude HANGOUT.? Bavil by mě.!;)) PS: Ochutnala jsem kvůli vašemu BFF TAGU bubble tea a je to boží.!;DD Čááu.;)) Ellie.;))♥
  94. / Replyclairevonprefab
    Ahojky Lou! :) Přemýšlela jsem celý den, na co se Tě zeptám a nakonec mě napadlo tohle :) Kdybys měla tu možnost navrhnout jakoukoliv kosmetickou řadu, pro jakou značku by byla a co by obsahovala? :) Jaké barvy, konzistence, cokoliv ;) Nebo dokonce jestli máš v hlavě nějaký zlepšovák, který nikde není :) Děkuju moc za odpověď! :) Jméno na FB: Klára Dominová Jméno na YT: Klarinkaaa3
  95. / ReplyAnonymka
    1.Měl někdo z tvojí rodiný vážný onemocnění?)rakovina atd..) A jestli ano,tak nějaká rada jak se stim vypořádat ?¨ 2.Zajímalo by mě,jestli tvoje mamka je blázen do kosmetiky pořád,a nebo se o ni začala zajímat až ted když ses o ní začal zajímat ty?A nebo si já k tomu musela "dokopat",popř. jak? :D¨ 3.Vadí ti hodně,když se tě někdo zeptá kde pracuješ? A z jakého důvodu na tyhle otázky neodpovídáš? 4.Hoodnš by mě zajímal tvůj názor na Raega? A na jeho heslo "věř,běž a dokážeš" ? A proč máš na něj takový názor? 5.Jak si říkala že si dřív byla kluk...To si se rozhodla prostě ze dne na den,že se změníš? A jak tu změnu zpátky bralo tvoje okolí? 6. Stalo se ti někdy,že si ve videu řekla,že "tahle věc stála 500Kč" A pak,někdo s kym se nesnášíte měl kecy jako že "Lou si kupuje rtěnku za tolik a tamto za tolik" atd..? 7.Co na tvoje videa atd..říkají kámoši? Podporují tě? 8.Sledují tvoji kamarádi tvoje videa? A sleduje je tvoje mamka ? A podporují tě nějak rodiče nebo jim to je jedno..? To je snad vše,ano,neni to nijak zábavné,ale zajímalo by mě to...možná je něco osobní až moc,tak promin :) A předem dík za odpovedi ve videu :D
  96. / ReplyKass.enka
    Ahoj, první řadě ti chci říct že ti tady ty vlasy moc sluší a máš fakt peckovou mikču. A chci se zeptat :D (teď sem to zapoměla :DDDD) Jaké jsou tvé oblíbené blogerky, youtuberky? Kde bereš inspiraci? Podporuje tě přítel? Komentuji pod přezdívkou kass.enka bows:)
  97. / ReplyNicole.Zdarilova
    Ahoj :) Já jsem tvůj věrný a tichý divák, ale videa máš opravdu úžasná. Nikdo jiný z ČR se nenajde, aby měl tak super videa (sestříhané, moc neokecané a především kvalitní). Ale k otázce... :) Někde se říkala, že ses dřív oblékala jako kluk a nechodila si vůbec nalíčená. Tak by mě zajímalo, jestli ses začala líčít a oblíkat jinak na nějaký popud? Co tě přimělo ke změně?
  98. / ReplyPauline
    Sleduju tě už rok a půl, a stále si mě neomrzela ! Jsi úžasná a díky tvým videím, jsem zase o dost chytřejší :) Mám ráda tvoje videa a každý den koukám, jestli nejsou další :) Jinak já na komentování moc nejsem, takže moc nekomentuju, jen tajně vydechuji úžasem nad tebou :)) jsi prostě svá a takovou tě mám ráda ! doufám, že s tímhle nikdy nepřestaneš. Na ga,soutěže apod. mám smůlu, takže na laky můžu zapomenout:) jen jsem tě chtěla pochválit :D laky miluju ,ale mám jich málo no:) co dodat :D YT profile : Rebecca Fuhller
  99. / ReplyAminkaChan
    Ahuj :) tvoje videa sleduji a moc tě obdivuji.. sice nekomentuji, protože jsem trošku stydlivější povahy a nevím, co tam napsat, aby to nevyznělo divně ^^" Moc si mě inspirovala :) obdivuji, jak se dokážeš krásně namalovat, hlavně ty oči O.O moc se mi to líbí, ale nemám moc odvahu si to vzít, protože mám malé oči :D Ale až budu mít odvahu, určitě zkusím z nějakých tvých typů :) Miluji tvoje objevy a přešlapy a nákupy za nějaký měsíc! :) Na ty se strašně vždy těším :D V jednou videu jsem u tebe slyšela,že si jako menší chodívala oblékaná jako kluk :D Tak bych se tě chtěla zeptat, ,,co tě tak inspirovalo,natáčet videa o Make-up, líčení apod.. ??" <--- to je moje otázka :) Těším se na odpověď :) Díky AminkaChan
  100. / ReplyJenny Leichner (jennysminds)
    Stalo sa ti niekedy že si robila tutorial a spravila zlú linku a povedala si si. „Á sakra, musím to prerobiť.„ A robila si to na 2-3x?? (poprípade ak máš nejakú vtipnú príhodu by si mohla povedať) Lebo mňa by to zaujímalo hlavne preto že robím hudobné tutorialy ( teda spravila som jeden lebo nemám kameru ani mikrofón ale od Januára bude viac a viac) a kým som nahrala jednu tú jednu pieseň tak som išla na 10x a stále to bolo zle :D Jasne a ešte jedna vtipná otázka. Keby za tebou prišli Kiss aby si ich namaľovala aká by bola tvoja reakcia?? Už sa moc teším čo ako budeš odpovedať lebo ako vidím kolegovia v komentoch sa pekne činia =^.^=
  101. / ReplyZdarec
    Zajímalo by mě, jestli se ti stal někdy trapas, že jsi se špatně nalíčila (třeba že jsi měla rtěnku na zubech nebo tak) a kdy jsi se líčila hodně pohotově (třeba na parkovišti). Ahoj Adéla
  102. / ReplyKatka
    Ahoj, kdy v Tobě propukla taková vášeň ke kosmetice ? ;) vlasy máš moc krásný ve videu Ti to strašně sluší =) závist =)
  103. / ReplyKamila Prošková
    máš pravdu mě giweway příjde pro tzv. neurvalce :D jinak kam se ti poděly kačenky? :DD
  104. / ReplyKata
    Ahoj mám takovou otázku jak asi vypadaly tvoje začátky v líčení? první líčení když ses snažila o nějaké stíny a tak =) já si pamatuju když jsem se poprvé malovala modrý svítivý stíny(modrá mi nesluší) stíny až pod obočím okolo celého oka a myslela sem si jak je to úžasný =D tvářenku byla sem jak marfuša =D tak jestli jsi měla taky podobné zážitky a bylo by třeba možný jen tak pro legraci ukázat jak asi vypadal tvůj první make-up prostě namalovat se jako poprvé ? =)byla bych moc rada =) díky katka ;)
  105. / ReplyLoouu
    Báječný sveter :D No budu se snažiť psát po česky jo tak se nesmej protože sem slovenka :D :D No jo mnela bych jednu otázku - Jakto že máš tý vlasy tak Boží ? :) Na každem videu jinak ?, Stále také krásne :)
  106. / ReplyZuzuš Belejčáková
    Báječný sveter :D No budu se snažiť psát po česky jo tak se nesmej protože sem slovenka :D :D No jo mnela bych jednu otázku – Jakto že máš tý vlasy tak Boží ? :) Na každem videu jinak ?, Stále také krásne :) PS- FB je Zuzuš Belejčáková hoci pochibuju že mi neco pošleš :* Ale aj tak te mám ráda :D :D
  107. / ReplyBaraVackova
    Ahoj Lou :) Když jsem se poprvé koukala na tvé videa, překvapila mě za nimi milá holka, která se v tomhle oboru vyzná. Videa jsem prokoukala skrz na skrz asi během týdne a byla jsem z nich nadšená. Líbí se mi tvoje tvorba, nápady a propracované líčení, je vidět, že se v tomhle oboru vyznáš (i když je to trošku k nevíře, když jsi byla dříve spíše takový kluk :)). Díky tvým videím jsem měla chuť točit něco, na co by se lidé rádi dívali s chutí, tak jako já na ty tvé. Plán jsem zrealizovala a už teď můžu jásat z 22 odběratelů. Sice vím, že ty jich máš mnohem více, ale přivedla jsi mě na nápad, který mi dělá svým způsobem radost. Je fajn vědět, že někdo se zájmem kouká na tvá videa. A díky tobě jsou vlastně tu radost zrealizovala :) Jinak chtěla bych se zeptat na nějaký dobrý korektor na kruhy pod oči, jelikož moje pleť nechce přijmout zatím ani jeden. Krycí tyčinky mě vůbec nepomáhají, místo toho se tvoří šupinky. Díky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! Vážně strašně moc! Jsem mco ráda, že si sebrala odvahu!!! A kadžý musel jednou mít 22 odběratelů. Můj kanál jsem nezaložila už s 200 odběry :D Takže určitě dělej dál to, co tě baví!!! Ke korektoru - já jsem zastánce dražších korekttorů. Bobbi Brown Concealer a Benefit Eraste Paste jsou mými miláčky! Kruhy pod očima jsou většinou do modra/fialova. ty zredukuje červeno/oranžovo/lososová. Ne světle žlutá. Což je většinou případ drogérkových korektorů. Já bych sáhla po Rimmelu, asi ten něco Perfection, nebo třeba Maybelline nějaký takový... no kdybych věděla, jak se jmenuje a jestli je v čr :D Takový á la YSL Touche Eclait :D Je do růžova, spíš rozjasňující, ten by mohl no... Ale těžko říct... pak je trik tohle smíchat s červenou rtěnkou :D Takže zkus třeba ten Rimmelí, stojí asi 200 a kdyžtak investovat víc. Nebo rovnou ivestuj a "ušetříš" 200. Záleží. Zkus obě dvě verze :) Uvidíš, co ti pomůže. A určitě se neboj ho v parfumérce zkusit přímo na kruhy!!! ;)
  108. / Replymikina
    můžu se zeptat kolik ta úžasná mikina stála?:)
    • / ReplyGetTheLouk
      600? Nejak tak :-)
      • / mikina
        a jestli jsi jí koupila v praze tak můžu se zeptat v jakém obchodním centru? Já jí totiž nemůžu najít:( a je fakt strašně pěkná
      • / GetTheLouk
        V Mangu.
  109. / ReplySim
    Držím ti palce, aby si všetko, čo máš na práci zvládla! :) A potom sa veľmi teším na všetky nové videá, ktoré pridáš ;) Tvoj názor na giveaway mi úplne urobil radosť, pretože osobne ma irituje už asi všetko v spojení s týmto slovom.. Hlavne to, že si týmto bloggerky vlastne naháňajú sledovateľov, čo je mnohokrát úplne zjavné, či už postovaním odkazu na giveaway do komentárov a čo sa mi v poslednom čase stalo dokonca dva krát - píšu e-maily s tým, že sa mám zapojiť do ich giveaway, pričom je to pre mňa úplne neznámy blog, to je už na mňa trošku priveľa, takéto dožadovanie sa.. A na druhej strane je to takisto so sledovateľmi, keď si drzo pýtajú, aby niečo dostali.. Mne stačí, že si tak skvelá, uvoľnená a sympatická na tvojich videách, dávaš do toho všetko, vidno, že ťa to baví.. a hlavne, baví to aj nás! :) Je super sledovať, ako si sa za ten rok vo videách zlepšila :) Strašne ma baví, že tvoje videá majú aj nejaký príbeh! :) A k tým otázkam, napadlo ma zopár, ak sa budú opakovať, tak sa ospravedlňujem, ale je ich tu už naozaj veľa a ja som príliš lenivá, aby som to všetko čítala :D Akým zlozvykom trpíš? Lenivosťou ako ja? :D A snažila si sa alebo snažíš toho určitého zlozvyku nejako zbaviť? Nechal sa niekedy tvoj priateľ tebou nalíčiť? :D Aké miesto na svete je pre teba to najkrajšie a rada ho navštevuješ? :) Čo ťa ovplyvnilo v tom, že na svojom blogu točíš hlavne videá a nepíšeš len články, ako väčšina bloggeriek? Kto ťa vlastne inšpiroval k tomu, aby si začala s blogom a točením? :) A musím sa priznať, že síce poctivo sledujem, ale príliš teda nekomentujem, ale ak už áno, tak pod prezývkou Sim :)
  110. / Replysibiřanka
    ahoj, nejdřív věc, na kterou myslím vždycky, když se maluju s 1 000 kisses a vždycky ti to zapomenu napsat (tak ať nezapomenu zase :-)): v jednom videu jsi ji zkritizovala, že vyschla a že je to šmejd, vyschnout si takhle rychle. já si tu svoji (ve stejném odstínu, máš prostě vkus jako já - takže srovnávám úplně stejný výrobek) koupila pár dní poté, co jsi ji ukázala v prvním videu. mám ji doteď a maluje pořád krásně! takže bych spíš řekla, že jsi ji "vypatlala". odhaduju totiž, že se s ní maluju mnohem míň často, jsem spíš labellovej typ. tak je to proti ní trochu křivda. ;-) a teď OTÁZKA! vždycky mi vrtá hlavou, jaký máš asi vztah k penězům, co si o nich myslíš a jak je ve svém životě vnímáš? nemusíš samozřejmě odpovídat, je to hodně osobní věc.
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě nevypatlala, měla jsem ji na sobě asi 3x :D
      • / sibiřanka
        tak to je teda fakt divný. já asi 8x.
      • / GetTheLouk
        Nerozumím. Asi mě to nemělo rádo :D Ale měla jsem jí asi 2x a pak jednou v divadle :D Fakt nevim no...
  111. / ReplyJohana-Hana
    Tvůj blog sleduji, sice jenom 3 měsíce, nekomentuji, ale moc se mi líbí. Nějaké laky by se mi hodili a moc bych si je přála, ale nemám finanční prostředky. Potřebovala bych od tebe osobně poradit. A zeptat se na pár věcí: Jak plánuješ budoucnost tohoto blogu? Co plánuješ do své budoucnosti ( práce )? Dá se koupit kvalitní ( účinná ) kosmetika za levnější ceny - jsem ohledně peněz docela omezená. Jaký tip ve změně v oblékání by jsi doporučovala šedé myšče, aby se zvíraznila? Dá se líčit výrazně, aniž by jsi vypadala jako , děvka'? A nakonec jaká je nejlepší značka na řasenku, pudr, lesk nebo něco na rty a jak se jmenuje a jaká je nejlepší značka takového tekutého pudru, který kryje nečistoty a nedokonalosti na pleti? Děkuji
    • / ReplyJohana-Hana
      A na to jsem zapomněla jmenuji se Johana, ale to je asi z mailu poznat :-) a na FB jsem Také Johana Martinovská
  112. / ReplyBlondýna
    Ahoj Lou, predne bych chtela rict, ze mam stejny nazor na Giveaway jako ty. Takze Te prosim NEZARAZUJ me do ni. Diky.. a ted k tomu co jsem Ti chtela rict: - v podstate diky Tobe jsem se zacala licit. (ano nejake to pubertalni miniliceni probehlo, ale potom - svete div se - jsem do 27 let vydrzela uplne bez) :-) Pak jsem ale narazil na Tvuj blog.... a najednou se licim kazdy den a moc me to bavi.. Miluju treba jak si hrajes s barvami, takze i ja mam kazdy den oci jine... :-) Coz vzdy velmi bavi meho muze - neb nikdy nevi jakou zenu ten den bude mit :-)) - myslim si, ze ses fakt chytra holka a dobre vis, jak to je.. Tvoje video jsem videla uz vecer na telefonu a rikala jsem si presne jak se zase rozjede pocet komentaru pod timto clankem- ostatne hrozne naaahodou jako u vsech clanku o Giveaway... Je skvely videt, ze to mas fakt srovnany a naprosto s Tebou souhlasim. - Ted jedna otazka, jestli mohu (do videa) - jaky druh liceni Te nejvice bavi /extravagantni, nude..../ a nosis svoje bajecne kreace z Prasteneho patku i normalne? /BTW, ta rubrika mi moc chybi.... Bude jeste?/ Diky za odpovedi - ten lak co mas ve videu je skvelej! Myslim, ze by se skvele hodil k te fialove rtence, kterou si mela minule - taky jsem Ti ji chvalila... fakt parada!!! - A posledni vec - moc me mrzi to s tema hlasivkama :-(( to jsem vubec nevedela a je mi to opravdu lito. Obecne si myslim, ze jestli se nekomu neco na Tobe nelibi, at Te nesleduje.. aspon zustane vice prostoru pro nas, kteri sem chodime radi :-) Jezis to jsem se zase rozjela.. no nic, budu koncit. Mej se hezky a uzij si posledni slunne dny. Pa
    • / ReplyGetTheLouk
      1) Díky strašně moc! Je to neuvěřitelnej pocit, vědět, že jsem někomu pomohla si o trošku víc hrát s bravama a s makeupem. To byl můj malej cíl -vytáhnout česko z šedi - a teď se pomalounku plní :) A věta "Coz vzdy velmi bavi meho muze – neb nikdy nevi jakou zenu ten den bude mit :-))" mi mluví z duše! Skvěle řečeno :) 2) No taky jsem nečekala takový ohlas, říkám si, že tu je ještě hafec lidí z youtube, kteří komentujou tam a to docela v hojném počtu... Nevím :) Nicméně výherce stejně vybírám já, za což podle mě dostanu učitě zas čočku :D 3) ve videu ;) 4) Díky! :) Mám ho na sobě poprvé po roce. Ale mám hodně podobnej fialovej a ten jsem ještě neměla :D Ale ten by byl k té rtěnce, vážně perfekt! A ještě jednou díky! Ty taky!
  113. / ReplyKleir
    Ahoj , co říkáš na to že tě sledují kluci ? Znáš třeba nějakého z nich nebo pamatuješ si jeho jméno ?
  114. / ReplyGooverka
    Má otázka nebude vůbec zábavná, ale docela mě zajímá :)) Na jakou školu vlastně chodíš? Nějak jsem pochytala, že už to asi bude vysoká, a hrozně mě zajímá tvůj obor, protože jsi dost kreativní, a tak si neumím představit, že třeba studuješ fyziku :D :)) A jakou máš představu dál? Budeš pokračovat ve studiích, nebo budeš chtít jít do práce? Máš nějakou vysněnou? :)
  115. / Replynell
    Ahoj chtěla bych se zeptat co tě nejvíc baví a jaký máš oblíbený seriál. Nell :)
  116. / Reply:)
    Ahojky, chtěla bych Ti jenom říct, že Tvá videa miluji. Vždy je sleduji, ale nekomentuji, proto se ani nezapojím do Givaway. Ale pokud se Tě můžu zeptat, zajímalo by mě, jaké bylo Tvé první video.? Zatím papa..:))
  117. / ReplyLadyMilka
    No jo jak říkáš ted se ti tady bude každý hlasit že tady chodí pravidelně a takhle...Udělala jsem chybu že jsem nekomentovala,ale bud mi to nešlo nebo jsem neměla čas...Jinak pár otazek by tu bylo.. 1.Co je pro tebe levné ? jaký nejlevnější lak třeba neb kosmetiku kupuješ ? a naopak najdraší ? 2.Jakou školu studuješ a jakou máš za sebou ? 3.Jak dlouho jsi s přitelem ?
  118. / ReplyKája
    Ahoj Lucko, ještě před tím, než se tě zeptám, tak ti jen chci říct, že jsi úžasná a nebyl by den, kdy bych se nekoukla na tvý video! Jen škoda, že nekomentuju :). A teď k otázkám:Nechtěla jsi někdy s blogem přestat? Směješ se někdy, když si čteš komentáře, co ti přišli? Koukáš na jinou českou blogerku než na Adélku? Díky, že píšeš tenhle blog, že mi odpovíš :)...
  119. / ReplyMarkéta
    ahoj - souhlasím s tvým názorem a nikdy se do giveaway nehlásím, proto ani teď ne ;) ale moc by mě zajímalo, jakej máš ráda čaj. černej? s citronem? ovocnej? bílej? nee, dělám si srandu :D a nebo ne, nic moc jinýho mě nenapadá, jen ten čaj ;) a zmrzlina! jakou máš ráda příchuť? promiň, není to moc beauty otázka, ale tak.. ráda se to dovím! :D měj se krásně, ahoj ;)
  120. / ReplyNeluše
    Moc zdravím :) Nejdřív bych chtěla zmínit to,že jsem spíš ten "sledovací" závislák na tvých videích než ten co komentuje (nikdy se nemůžu dočkat až ti vyjde nové video..každý den,nekdy jsem schopná i 5 denně,kontrolovat YT :D) takze si me nejspíš nevybavíš :) ale i přesto bych měla pár otázek :) --> Jak by jsi sama sebe i Marťu popsala jedním slovem? ;) --> Oblíbená značka vložek? :D --> Když zavřeš oči a panenky otočíš vsloup,otevřeš oči? :D (panenky musí zůstat každopádně směrem nahoru--popř.: ukázat na kameru ;D). Na YT jsem pod nickem Nela Ševčíková ;)
  121. / ReplyAnonymka
    Jak je tvé oblíbené jídlo? Jaké jídlo naopak nesnášíš? Co si mysliš o vegetariánech? Máš sourozence?Jestli ano kollik? Jestli ne,štve tě to? Hodně? :D
  122. / Replyadulina
    ahoj,máš úžasná videa ,sice bych chtěla pár laků,ale moc nekomentuji .Jinak sleduji třeba blog labradoora.com a ona vždy udělá výprodej laků ,koukni se tam!;)Jinak mám otázku:zkoušela jsi někdy jinou barvu vlasů než blond a růžovou??? ADULE
  123. / ReplyJane
    Mno pokaždé se tě chci zeptat na tunu otázek a vyhubovat ti, že nemáš formspring :D a když teda už uděláš video s otázkama, tak si kurňa na nic nemůžu vzpomenout! :D A tak víš co? Chci ti jen poděkovat, za to co tu děláš, vždy si s úsměvem vzpomenu jak jsem tě objevila s videem "co je v mé tašce", které se mi moc líbilo a začala jsem chodit na tvůj blog pravidelně, protože mě něco prostě táhlo k tvému projevu a vůbec celkového postavení tvých videí. U nás mají české blogerky tak strašně nepropracované videa, když to u tebe je to až profesionální. Moc děkuju za všechno co si mě naučila, líčení se pro mě stalo zábavou a každý den mám vždycky namalovaného něco jiného. Ještě jednou moc děkuju za inspiraci, ať už v líčení ( kvůli tobě si všímám věcí, kterých bych si nikdy nevšimla :D, jako třeba když mě kamarádka přinutila jít s ní nakupovat k činčonkům a já si všimla "MAC" korektou za 35,- :D a ani nevím proč mě to nasralo :D) nebo v oblékání (ikdyž mě teda pěkně stvě že u nás nemáme to Mango! :D). Soutěže se neučástním, vlastně ani nemůžu protože furt si nemůžu vzpomenout na žádnou otázku :D Á už vím, Co bys dělala, cítila nebo si myslela, kdyby k tobě přilítl/a na ulici holka, nebo i kluk, objal tě a začal/a vřískat" ÁÁ ty jsi Lou z get the louk" ? :D
  124. / ReplyLukáš
    Ahoj Lou, pravidelně s kamarádkou sledujeme Tvé videa a moc se nám všechna líbí :-) Jsi velmi sympatická a máš velmi příjemný hlas. Přeji Ti hodně štěstí, ve všech směrech :-) A přeji příjemný zbytek dne Lukáš.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc!!
  125. / ReplyBaruš. :)
    Ahoj Lou. :) Tvá videa,sleduji poměrně,no dá se říct,že nějakej ten pátek už to bude. :D Tvá videa se mi moc líbí,a občas se mě i můj desetiletej bratr zeptá jestli už nemáš nový video. :D Jak už tady pár lidí řeklo tvůj názor na giweaway se mi líbí. :) Lak,vlasy i svetr ve videu,ti strašně moc sluší. :O :) Nebylo by snad video kde by ti to neslušelo. :) Líbí se mi tvá povaha,seš kreativní a zábavná. :) Ve videích pokračuj dál,a už se těším na další video! :) Ještě bych chtěla říct takovou doplňkovou větu pro pobavení. :D Ve videu Nákupy a Novinky: Červenec 2012 se zmiňovala o tonikum značky Ziaja,a můj již zmíněný bratr dsotal zachvát smíchu když jsi vyslovovala ten jejich název-Ziaja. :D Nic ve zlém. :)Tak a moje otázka zní-Kdyby ti hořel dům,a s sebou by jsi si mohla vzít jenom jedu věc,která by to byla? :) :D Když komentuji tvá videa,tak na youtube a to pod přezdívkou Barbora Makošová. Zatím ahoj. :)
  126. / ReplyPresla
    Ahoj Lou,myslím,že už se na to tady jedna slečna ptala,ale nevím,jestli to byla stejná myšlenka,tak to napíšu ještě jednou,snad to nevadí. 1.Co tě přivedlo k názvu GetTheLouk? 2.Co bylo tvou inspirací k vytvoření blogu? Doufám,že budeš dělat stejná videa jako teď,si zatím moje nejoblíbenější blogerka/youtuberka vůbec!
  127. / ReplyZoey
    Tak asi jsem možná i parkrát komentovala jako ZoeyRough nebo RouxDame, ale myslim ze si to nepamatujes, taky te uz nekdy od srpna followuju na instagram jako mrshaniii... Ale to jedno stejně se zeptám :) Je to trochu divná otázka, tak se prosím nezděs :D Ochutnala si někdy lak na nehty ať už omylem, nebo schválně?
    • / ReplyGetTheLouk
      Z instagramu si tě pamatuju ;) Ale mám pocit, že i tady z blogu :)
      • / Sabina
        Pane jo!! Nemůžu uvěřit že si píšu s Luckou. Jsem tvá velká fanynka. Koukám se na tvoje videa každej den až mi rodiče říkají že sem nemocná :-D. A chci se zeptat, kdy si zacala s líčením a jak si se to tak skvele naučila?? Ja se maluju každej den asi tři měsíce ale moc mi to nejde... P.S. skvělá mikina a je mi moc líto že mas nemocné hlasivky........ A taky ješte se te chci zeptat jestli nevíš kdy je ten velký výprodej u Essence?? A ješte jednou P.S. jak si říkala že by ti nekdo napsal že si tlusta, hnusná,... tak toho bych nakopala do zadku. A si mooc krásná a štíhlá
      • / GetTheLouk
        O výprodeji Essence nic nevím. :( A více už ve videu :)
  128. / ReplyTerezka.
    Jsi taková naše americká česká blogerka. Abych ti to objasnila :-D máš toho spousty, jsi sympatická krásná, žiješ nákupy, máš skvělý vztahy s tátou a mámou a hlavně máš skvělýho přítele! Žiješ si svůj lifestyle připomínajíc americké vlogy, díky tomu mě asi tak bavíš. Máš nespočet videí a přesto každé tvé nové video je opět něčím originální. Myslím si, že není tajemstvím, že si svá a nestydíš se chovat přirozeně, což u spousty blogerek tak není. Tak se tě tedy ptám, jsi spokojená se svým životem? jak by jsi si představovala zlepšit svůj život, nějáký průběh týdne, jak by ti to prostě a jednoduše vyhovovalo. Co by jsi změnila, co by jsi naopak "vypíchla" :-) Jsi skvělá, hlavně taková zůstaň a ještě taková otázečka na závěr a myslím si, že nemluvím pouze za sebe- nechtěla by jsi točit alespoň párkrát ( není tím myšleno pravidelně ) videovlogy? Myslím si, že zrovna u tebe by to nebyla nuda, ba naopak záíbava. :-) a hodně štěstí ve škole!
  129. / ReplyK.
    Ahoj Lou, jsi moje nejoblíbenější blogerka a vždy napjatě čekám na nové video nebo článek :). Chtěla bych Ti říct že tvůj nápad jak odměnit obdivovatele je geniální, osobitý a geniální :). Moc nekomentuju takže se nezůčastním, abych dala prostor těm aktivistům :D. Měla bych na tebe jen jednu otázku : V tvém novém bytě bydlíš společně s přítelem nebo sama? P.S. : Jestli tady tahle otázka už je, tak se omlouvám, ale nějakých 150 komentářů, se mi pročítat nechtělo :P. Hodně štěstí při blogování a pokračuj v tom jsi skvělá :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Je mi to jasný, sama jsem enčekala takovejch komentářů :D A díky moc!
      • / K.
        Není vůbec zač ;)
  130. / Replyarlenaxxx
    Znáš seriál Hart of Dixie? Až budeš mít čas, tak se na něj koukni :-) Arlenaxxx (dodatek: tvoje videa jsou intergalakticky dobrý)
  131. / ReplyVivienne
    :) Za prvé, šíleně ti to sluší. Za druhé, nemáš dvě tváře? Tu hodnou a tu "zlou"? S těmihle mi připadáš naprosto jiná. :D Kde "sbíráš" tipy nebo nápady na líčení? Z čeho máš strach? ( př. pavouci, babičky..:D) Čím jsi chtěla být, když jsi byla prťavá? :) (Snad to není spam, je tu hodně komentářů.) :D
  132. / ReplyTheAdrianeXY
    Ahoj :) Mám na teba otázku: chcela by si sa radšej vedieť teleportovať alebo radšej čítať myšlienky ?
  133. / ReplyLucka P.
    Jestli to tu zaznělo tak promiň,ale těch 164 komentářů se mi číst nechce (přečetla jsem asi 20 :D ) Jenom mě strašně zajímá jak si se vlatně dostala ke kosmetice a jak tě napadlo točit videa,psát blog ? Děkuji za odpoved :) Přezdívka na YT je Lucka Poláčková PS: Si super :)
  134. / ReplyAnonymka
    Chtěla jsem se ještě zeptat,jestli je podle tebe jedno,že někdo používá rtěnku/stíny atd..třeba i nkolik let..? A kolik myslíš,že stála veškerá tvoje kosmetika kterou máš? (I tu,kterou nepoužíváš atd..) AspoŇ přibližně? :)
  135. / ReplyPajaKalecka
    Ahoj Lou, tvoje videa sleduju už nějakej ten pátek a je mi srdečně jedno, jakou formou budeš dělat GIVEAWAY a jestli vůbec. Nesleduju Tě za účelem výhry nějakýho čupr produktu, ale proto že mě to prostě baví! A tak by to mělo být u každýho!!! Jsem původně z Prahy, resp. kousek za Prahou, ale Praha je, byla a bude můj domov, Matka měst a nálad.... Teď žiju kvůli škole přechodně v Budějovicích a můžu ti říct, že kdykoli hodíš ať už na blog či instagram fotku Prahy, či jen jejího zákoutí, hned je mi smutno. Ale proč to říkám? Miluju PRAŽSKÝ vlastence, jako jsi ty =D... Mam pocit, že nejsi typ člověka, co by se odstěhoval někam do Kotěhůlek, kam jede jen motoráček. A mě teda tady na jihu Praha šíleně chybí! Co se týče otázky na Q&A video, tak by mě zajímalo jakou jsi kdy měla nejšílenější práci/brigádu a pokud jsi měla to štěstí a narazila na samý normální, tak jaká je ta nejvíc crazy, co si dovedeš představit a v životě by jsi dělat nechctěla? Popřípadě jaký je tvoje vysněný povolání... :-) Měj se krásně a pokračuj se stejně skvělejma videama! Pája
    • / ReplyGetTheLouk
      Jó, taky mám takovouhle silnou lásku k Praze :D Až fanatickou možná :D
      • / PajaKalecka
        jezdím ''domů'' jednou za tři týdny a vždycky musím do prahy, nasát vzduch, energii, cizince. Tady si člověk moc nepokecá A hlavně jsou lidi na jihu šíleně zvláštní =D
      • / GetTheLouk
        Přítelův brácha tam studuje a nestežuje si, ale on není takovej ten pražák pražák :D Ale rozumím ti!!!
  136. / ReplyKatka
    Ahoj, na Tvé videa se moc ráda dívám a většinou jsou tak obsáhle, že nemám potřebu je nějak komentovat nebo se ptát na věci, kt. jsi aj tak řekla v tom videu nebo jsou napsané pod ním. Každopádně když mně něco hodně zaujme tak napíšu koment , třeba na carmex, ale je fakt, že nemám potřebu se písemně pořád vyjadřovat a přidělávat ti prací s odpovedaním na dotazy, kt. si člověk muže najít i sám, pokud pravidelně sleduje Tvé videa a i diskuzi pod nimi. 1. otazka : Zajímají tě novinky ohledně českého showbiznisu ? Btw. Líbi se Ti např. Vojta Dyk :-) resp. byla jsi někdy platonicky zabouchlá do nějakého spěváka, herce, ... nebo i spolužáka a jak se to projevovalo ? 2. otázka : Jaké nejhorší rande jsi zažila, nebo nejkurioznější ? 3. otázka : Navštěvuješ kosmetičku a holduješ profesionálně vyčištěné pleti ? I když tady asi tuším, že když jsi říkala, že se starostlivostí o svou pleť jenom ještě začínaš tak odpověď bude nejspíš negativní, ale kdo ví :-) 4. otázka : Na jaké seriály ráda koukáš ? Jaký film Tě v posledné době nejvíc zaujal, nebo který máš nejraděj a proč, popř. chodíš na filmy radší do kina, nebo si je skoukneš na kompu doma ? 5.otázka : Jaké jsi znamení a věříš na ně ? , resp. jestli věříš tomu, že s některými znameniami vycházíš líp a s některými huř. Nechala jsi si někdy něco vyvěštit ? Věříš na duchy a magii ? Pořádali jste s holkami nějakú seanci někdy ? Otázek mně ještě napadá spousta, ale myslím, že 5 jsou až-až :-) a již teď se teším na Tvé odpovede na otázky.
    • / ReplyKatka
      Muj email ani cele jmeno tady nedávam, protože si chránim soukromí a již mi není 20 (ale ani 30 :-)) a kdyby jsi mně náhodou chtěla obdarovat nějakým světlým lakem, tak stačí pak ve videu zmínit ať se mi ozve Katka , kt. psala ten a ten dotaz a ja se s Tebou ráda skontaktujem napr. přes fb nebo nějak jinak. Vím, že by jsem si mohla teď založit narychlo nejaký email bez jména nebo fb s vymyšleným jmenem, ale myslím si , že i mé řešení není zložité, zvlášť když se na Tvé videa pravidelně koukám a Tvoji fb stránku mám mezi oblíbenými :-) a taky když vidím kolik máš taky fajn otázek od dalších holek :-) Ale člověk nikdy neví a proč se nezapojit když na Tebe pravidelně koukám. Prostě courage is destiny !
  137. / ReplyMonika
    Koukám, že jsou Q již uzavřeny, tak doufám, že se tě někdo zeptá na otázku - Co byl tvůj první kosmetický produkt, který sis koupila nebo dostala a v kolika letech to bylo :) Těším se na video Lou!
  138. / ReplyPepe
    Ahoj moja otázka je : Keď si dávaš rúž, tak si ho dávaš (VŽDY) z prava do ľava, alebo z ľava do prava?.. rozmýšľala si nad tým už niekedy? :) Druhá otázka: Už sa ti niekedy stalo, že si omylom vytočila iné čislo ( ja neviem napr. svojej babičky), a hneď ako zdvihla tak si začala "trepať!" veci typu " ahoj miláčik, ako sa máš?" bez toho, aby si ju/ho pustila k slovu? :D Pepe (pepetruska@gmail.com)
  139. / ReplyAnonymka
    Ahoj Lou,cgtěla jsem se tě zeptat jestli budou nákupy a objevy za září? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě ano ;)
  140. / ReplyNikol
    Konečně jsem se dočkala videa :') Těším se na otázky a odpovědi ráda bych ti také napsala otázku,ale to nejzákladnější o tobě díky tvému kanálu a blogu vím,takže nemám zapotřebí štourat v soukromí atd.. :) důvod proč píšu tento komentář je ten,že ti to ve videu hrozně sluší! Ty vlasy :') Krásná jsi :') Jinak u tebe videa moc nekomentuju,stejně bych se opakovala :'D Krom toho jsem idiot,vždycky smažu cookie a pak zapomenu heslo a už se nepřihlásím :'D Měj se krásně :) a hrozně se těším na nové videa! :) Jsi úžasná :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Díky moc! :) No těch otázek je tolik, že se snad ta tvoje někde objeví :)
  141. / ReplyAnett
    Ahojky :) Lou. Jsi má nejoblíbenější blogerka ;-). Mně by zajímalo, co tě přivedlo k tomu, že jsi se změnila ze klučičího stylu? Já komentuji :) na youtube :) pod přezdívkou :) AnetinkaFilipi , třeba mně znáš ;-).
    • / ReplyAnett
      Jé já zapomňela na email ten je Anet.filipi@seznam.cz
  142. / ReplyAlex
    Ahoj, takže čím asi začnu, GIVEWAY naprsto s tebou souhlasím a jak sto ty vymislela tak to je super :) moc tě zbožnuju si nejlepší :) moc to sluší ty vlasy:) tvá videa jsou naprosto suprová, nic méně ty laky co???? uplě super a tolik???? fakt super. Moje otázka zní jestli by si nechtěla udělat ještě nějaké video s Marťou vy dvě jste uplně super:) každopádně nevím co ti mám víc napsat prostě fakt si užasná a máš užasné nápady na videa!!!!!!!!!!! Tak se měj a hlavně se uzdrav.
  143. / Replymilujuhaninku
    Ahoj,tákžee..:'))mám tě moc ráda spíš tohle je takovej vzkaz pro tebe:'))mám tě moc ráda si jako moje starší ségra která mi radí sice videama ale hrozně mi radíš ..obdivuju těě moc ..na kosmetiku ještě teda moc nejsem ale ty mě na ní připravujeeš:'))za to ti patří velký DÍKY!!)nechápu kdo tě nemůže mít rád)jsi prostě skvěláá!))a chci se tě teda zeptat na pár otázek:')))....jaká je tvoje přírodní barvaa??))..jak to děláš že máš tak užásneej hláseek chci ho moc:D))...od kolika let sbíráš ty kravičkyy? ? tak kráva co máš od taťky tak pokydená barvama je užasná..a ty kachničky supeer moc se mi to video líbiloo:))...kolik máš asi tak přibližně laků?:O ..máš jich asi hodně a super barvičky..já jich mám okolo 30:((:))...jak dlouho už bydlíš ve svím ? :))..mimochodem máš krásnej byt moc se mi líbí až budu veliká chci mít podobný byt ..krásně zařízeneej:))..byla jsi v paříži? a kdyžatk kolikrát?:))..Jinak tvoje kámoška se mi zdá taky super tak kdyžtak jí pozdravuuj:))...toč další a další videa a nenech se oblivňovat ostatnímaa už teď se těším až natočíš nějaký další video:))) mám tě ráda ..tak se měj Luci ahoj..a snad mi odpovíš na nějaký otázky:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Otázky už jsou uzavřené. Na něco ti odpovím tady, zbytek snad pak ve videu :) Sama bydlím už skoro rok. A v Paříži jsem byla dvakrát, tuším.
      • / milujuhaninku
        jojo,děkujů moc jsi stejně užasná:)
  144. / ReplyAmy
    ha...vidím,že je už uzavřeno,ale mě by jen zajímalo kam doprčic zmizela modrá kačenka?! :)) vidím tam nějaký svíčky či co!!? :D
  145. / ReplyKristýna
    Ahoj, na Tvá videa se dívám ale nekomentuji.. Chtěla bych vědět kolik Ti je. Vím že to to není vtipná, ani zajímavá otázka, ale mně to prostě zajímá :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Otázky už jsou uzavřené, takže odpovím takhle: 21 :)
  146. / ReplyChoco
    Och jaká škoda, že byla dlouho bez netu :-( ale tak nevadí.... Lou každopádně ti tady musím napsat :P Ty vlasy ti takhle moc sluší, další věc je, nikdy jsem nesledovala žádné blogerky až do toho osudného dne kdy jsem narazila na tebe :D nemohla jsem se přestat na tvá videa dívat :D takže ano, získala sis mě a sleduju jen tebe, protože jak už jsem jednou tady někde psala nevím ,ale ostatní blogerky se mi zdají prostě "trapné" :D..... Díky tobě jsem si pořídila Naked 2 a i něco od MACu ....a díky tobě mě líčení očí uplně pohltilo :D samozřejmě se zkouším líčit podle tvých videí :) (jak taky jinak? :D) No každopádně mám otázku, nevím jestli tady už zazněla a vím, že už je tahle "soutěž" uzavřená i když mě to moc mrzí :( no ale já se tě musím zeptat: Kdyby si chtěla bydlet někde v zahraničí kde by to bylo a proč? Přeji ti brzké uzdravení super den a hlavně pokračuj ve videích!!!! :) :) :) Můj nick je většinou: Choco , Ivca Choco Hvizdak ....
  147. / ReplyMiši3
    Ahoj velice často se dívám na tvoje videa a líbí se mi.Nádherně se maluješ a každé tvoje líčení se mi líbí a to myslím vážně.Tvoje nehtové videa a fotky jsou taky hezké máš nádherné laky a i nehty i když jsou umělí.Předem děkuji za odpověď a těším se na další tvé video.! :) Miši3
  148. / ReplyKAROLÍNA
    Ahoj :) strašně ,ale strašně mi připomínáš tetu :D a moje otázka zní ---> nepřipadá ti někdy investování do kosmetiky někdy až moc ? Já třeba nakupuji hodně channel... a mám takovou větší díru v kapse :D
    • / ReplyKAROLÍNA
      achch promin :D právě jsem si uvědomila , že je to už uzavřené :/
  149. / ReplyTerezie
    Ahoj :).Vím,že otázky jsou uzavřeny,ale já měla takovou smůlu,jak jsem se dívala na tvé video,tak jsem si do počítače vylila vodu,apoň si z toho odnesu ponaučí do příště,ale stejně mně to nedá ti nějakou otázku napsat,ikdyž mně odpovíš jenom komentářem a né ve videu.. Moje otázka zní : Kdyby jsi dostala poukaz na seskok padákem,skočila by jsi nebo ne ? :) V případě mi odpověz prosím na můj E-mail Teritko@seznam.cz,předem moc děkuju,jinak nové vlasy ti sluší :) !
    • / ReplyGetTheLouk
      Jako asi jo.. Ikdyž mám okolo sebe dost známých, kteří díky tomu měli těžký úraz nebo ochrnuli :-/ Tak ti nevím :D
  150. / ReplyVeronika
    Miluju tvoje videjka ;) začala jsem je sledovat tak měsíc zpátky a jsem z nich nadšená. Každý den kontroluju jestli nějaké nevyšlo :) . Chtěla bych se zeptat na jednu otázku ohledně nehtů a laků. Občas se mi třepí nehty i přesto,že je bud to ostříhám nebo jen opiluju a nevím co stím. Mám použít nějaký vyživující lak, krém nebo co bys mi doporučila? Děkuji předem Ver :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím, ej to i stravou, vitamíny, ale i obyčejnou genetikou. Takže těžko říct. na to já odborník nejsem ani trošku :(
  151. / ReplyDominika
    Ahoj Lucko, tvá videa sleduji ráda. Nikdy nekomentuji, protože pokud člověk nemá co říct, tak si myslím, že by měl mlčet. A komentáře typu, jsi úžasná popř. krásné oblečení, dokonalé líčení, dokonalý outfit atd. mě unavují. Ale dnes bych se ráda vyjádřila k tématu giveaway, protože s tebou souhlasím, tyto "darovačky" já bytostně nesnáším. Vždy, když někdo, koho sleduji udělá giveaway a sesype se tam milion lidí, u mě blog klesá v oblíbenosti. Doufám, že i přes to, že jsi zaneprázdněná mi jednou za čas na bloggeru naskočí nějaký tvůj post. :) Měj se D.
  152. / ReplyKaty
    Ahoj,moc se mi tvá videa líbí.Zkoušela jsem se malovat podle toho lady gaga a je to pecka ikdyž nemám nalepovací řasy tak sem si řasy namalovala tužkou.Jinak si moc pěkná.Nechápu ty lidi co tě nemají rádi.Otázky:Kolik dáš tak za měsíc za kosmetiku nebo ti to platí přítel :D ? a kde nejčastěji nakupuješ? Jaké máš ráda roční období a proč? :) měj se katy :)
  153. / Replylíčení
    dašmi par laku žlutej ružovej modrej
  154. / Replylíčení
    ahojky katy dašmi par laku např žlutej modrej červenej chřpitkovenej lak
  155. / ReplyLexis
    Lou, Jakou yotuberku máš nejradši? :))
  156. / Replymishel†
    Ahoj Luu:) možn á tě otázka naštve, ale co radíš blogerkám aby měli navštovovaný blog?
    • / ReplyGetTheLouk
      Čekat a nevzdávat to :) Komentovat jiné blogy, ale určitě nespamovat. Zkrátka se přirozeně zapojovat do ení na internetu :)
  157. / Replyotázka
    Ahojky lou si můj vzor ale přece jen mám nějaké otázky platíš za tvé videa na you tube? A poraď mi prosím jak si mám vitvořit svůj blog prosííím
    • / ReplyGetTheLouk
      Neplatím az ně. Youtube je k používání zadarmo :) JAk jak vytvořit. Dneska je možností hodně. Hoď tenhle dotaz do googlu, on ti odpoví ;)
      • / otázka
        moc ti děkuju
  158. / Replyotázka
    Ahoj Lou,jsi naprosto krásná a hlavně úžasná v líčení! Opraavdu tě obdivuju!Já se líčím ráda a kolikrát i dost experimentuju.Když něco nevím tak se jdu kouknout na tvoje videa a většinou když potřebuju poradit tak ty to tady máš!Vážně si moc simpatická :) a máš krásný líčení!Normálně ti závidím :) a ty laky? No pááni :) jsou překrásný :) tak ať se ti daříí :)))
  159. / ReplyGetTheLouk fan girl
    Ahoj , mám tri otázky : 1. keby si si mala vybrať medzi make upom a šperkami , čo by si si vybrala ? 2.koľko asi mesačne minieš na make up a po 3. chcela by som si pozrieť všetky tvoje videa , od začiatku do konca , odpíšeš my ako sa volá tvoje 1. video ? Dakujem ti vopred za odpovede :) P.S. tvoje videa sú super .
    • / ReplyGetTheLouk
      1. Makeup, šperky mně nějak moc neberou :) 2. nevím, spočítej si to u nákupů a novinek :) 3. první video je tady na blogu, stačí v historii najet na konec, je to nějaké kouřové líčení ;) Děkuju strašně moc :)
  160. / ReplyNatys
    Ahojky!! Jsem ráda že ti mužů napsat, nemám účet na YouTube. Chtěla jsem se tě zeptat jestli jsi kosmetička nebo něco takovyho:) jinak ti držím palce ke 100 000 odběratelů. Ráda se na tebe dívám a jsi můj vzor do budoucna. Děkuji :*
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) Nejsem ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.