Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dreft Fashion Week: Neděle

Neděle byla otázkou sebepřesvědčování, že tam opravdu chci a že to stíhám! Jak jsem říkala v postu z pátku, absolutní nestíhání je momentálně na mém denním pořádku. A práce je bohužel tolik, že na DFW se moc nedostalo. Bohužel.

Poslední den jsme se šly s Adélkou podívat na „Audi Czech Young Talent Selection„, kde se představilo mimojiné návrhářské duo pod značkou AWKWARD, kterou jste mohli vidět na posledním dni PFW s jejich dinosauřími botami, které já osobně potřebuju :D

 Instagram nonstop :D

Můj outfit byla tak trošku preppy verze oblečku z druhého dne PFW, kterému kralovaly cvoky spolu s růžovými rukavicemi a lodičkami. Detail ocvokovaných ramen s límečkem košile mi příjde naprosto roztomilá kombinace! :)

Líčení byl docela oříšek. Měla jsem jen hodinu na natočení jednoho z mých oblíbených halloweenských tutorialu, které na letošek připravuji, a následně přetvoření se znovu zpět na člověka. Nakonec jsem odlíčila obličej a nechala tmavší oči. Doladit pleť byla pak otázka několika minut. Je to znovu o tom, co tu opakuji pořád dokola, z každého tutorialu si lze vzít trošku a lze to použít na každého. Až uvidíte mimozemský tutorial, schválně jestli vás napadne, že se dá nosit každý den? :)

 A ještě bych moc chtěla poděkovat Adélce za fotky.

Leave a reply

Your email address will not be published.