Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dreft Fashion Weekend: Pátek

V pátek jsme se šli podívat na „VŠUP Fashion Show – prezentace ateliéru módní tvorby – Josef Ťapťuch„, Dreft Black Card Winner – Jindra Jansová a následně měl být odpočinek v podobě Koktejlu pro Bloggery, který jsme celý prokrafaly s Adélkou a Asjou :D

Bohužel nemám moc fotek, ani video, nebyl zrátka čas ani na ten DFW. Stihla jsem jen tři přehlídky, ale o tom až v reportu z neděle :)

Co se líčení týče, chápu, že černo-fialová rtěnka NARS Matte Lip Pencil Train Bleu není pro každého. Ne všichni na tohle máme odvahu, a že ji komentáře jako: „Ty vole, smrtka!“ či „Viděls to?“ umí srazit dolů, a ne všichni na tyto fialovou na rtěch máme nálepku „MŮJ STYL“. Já musím říct, že já ji občas strašně ráda vytáhnu :)

Zvlášť k tomuhle outfitu.Trošku vezme poroznost divoké kombinaci vzorů, která je taky mou láskou. Proužky na košili, lehké leopardí skrvny na kalhotech a klasický vzor doplňků od pana Vuittona. Zdá se toho moc, ale mně tahle kombinace prostě baví :)

 A moc děkuju Anetce z CCF za fotky!

Comments ( 16 )

  1. / ReplyBlondýna
    uuuzasna rtenka!!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju :-)
  2. / ReplyBebe
    Ten outfit je krásný a ta rtěnka ti náhodou sluší! Já bych teda do ní 100% nešla, protože vim, že mi tmavé odstíny nesluší, ale na tobě je hezká :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc!!!
  3. / ReplyEleanor
    Nemám slov! Tvůj outfit + rtěnka?! Strašně, ale strašně ti to sluší!!.. Tvá videa sleduji tak rok a vždy jsem hrozně nadšená, když je další nové. Nikdy dřív jsem nekomentovala, ale teď jsem musela :)).. Jsem už měsíc doma s mononukleózou, takže co dělám každý den? Celý den sleduju GetTheLouk, jak tady, tak i na youtube. Asi to vypadá, že jsem třeba divná a že tě sleduju příliš často, ale nemůžu si pomoct. Tvá videa mi vždy zlepší náladu a jsi pro mě velkou inspirací!. I moje máti tě obdivuje :)).. Vlastně na ní zkouším tvé tutorialy, když mi není tak špatně :D. Jsi opravdu skvělá a jsem ráda, že na české scéně je někdo takhle dobrý :). Doufám, že nevadí taková slohovka..
    • / ReplyGetTheLouk
      Vubec ne, naopak! Strasne moc dekuju za chvalu outfitu i te rtenky, chudinka moc komplimentu nedostava :-D a strasne moc dekuju, ze sledujes ty i tvoje mamka moje videa! Je to strasne mily, az skoro neuveritelny, to takhle slyset! :-) Vazne moc dekuju! A doufam, ze si to malovani s mamkou uzivate takhle spolu. Zda se to mozna divny, ale ja se s mamkou driv silene hadala a liceni byly fakt chvile, kdy jsme si obe dve rozumnely a uzivaly si je :-) ted uz je to tak nastesti furt, ale nebejvalo.. A zaplat panbuh za ty sminky :-D
  4. / Replykatie
    me se s tou rtenkou moc libis! skoda,ze jsme se nepotkaly,ja hned bezela po prehlidce pryc a na koktejl uz nebyl cas..
    • / ReplyGetTheLouk
      No ono si zas o tolik neprisla :-D Ale skoda! Chtela bych te videt! Se nekde potkame urcite ;-)
  5. / ReplyNiki
    Ahoj, já tam byla taky! Viděla jsem tě, ale nějak jsem tě neoslovila. Vystupovala jsem z tramvaje ještě s jednou paní a s kočárkem. Bylo to v neděli, ty jsi stála u zastávky a držela jsi psaníčko v ruce :D. Já jen na tebe koukla :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to si ty, jak si nenapadne septala mamce (byla to mamka nebo kamaradka?) :-D Ja si rikala, co mam kde divnyho, ze se po mne otacite :-D Si mela prijit za mnou :-)
  6. / Replygirl--girl
    Ahoj jsem jedenáctiletá holka.Ty jsi Lucie Dejmková já tě žeru a si už třičtvrtě roku miluju tvoje videa na youtube no prostě se mi líbí jak se maluješ a prosím koukni se na můj blog www.girl--girl.blog.cz nemám to o líčení ale prosím koukni se tam díky šárka
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! :)
  7. / Replyew*edens
    Outfit je jednoduchý a pekný. fakt pekný palec hore ;D
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! :)
  8. / ReplyLadly-love
    Si strašně krásná!.. Kdy natočíš nové video ? :) A o čem bude?... :)) Jinak bych se chtěla zeptat kolik tě stála ta kabelka :? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Nové video bude snad brzo... Ještě nevím, asi budou Nákupy a Novinky ;) Kabelka byla dárek ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.