Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Prague Fashion Week: Den 3.

Třetí den, zima i návaly lidí se stupňují stejně jako naše únava. Ale jsme silné a zvládáme přehlídky, fotit, přehlídky, fotit, přehlídky, fotit, ale popravdě? Už od čtyř se těšíme domů. :D

Co se outfitu týče, černá je moje. Nezdá se vám to? Tipli byste na mě zářivé barvičky? :) No, jak kdy, černou je jednoduché nosit a neurazí při žádné příležitosti. A hlavně mi muselo být teplo :D Takže jasná volba: tmavé punčochy a kraťasy, které měly stejně jako první den sukně premiéru i přesto, že je mám doma skoro rok.

 Oči jsem tentokrát maximálně zahalila. Relativně světlé matné stíny jsem vytáhla hodně vysoko, až těsně pod obočí. To nabudí efekt hlubokého pohledu a i trošku tajemna ;) Na oči jsou použila sstředně hnědé trio stíny od Inglotu. Ačkoli jsem chtěla všechen Inglot zatratit. To Polsko mě tam zkrátka žere. :-/ Ale jsem ráda, že jsem to zatím neudělala, tohle je totiž asi jeden z mých nejoblíbenějších „stylů“ líčení :) Tak co vy na to?

PRAGUE FASHION WEEKend :: DAY 03 from Check Czech Fashion on Vimeo.

Comments ( 29 )

  1. / ReplyAnonymka
    Chtěla jsem se zeptat...to video o stínech od Inglotu asi nebude co ? :( Když ty polskou kosmetiku nemusíš...A ještě jak si někde říkala že pigmenty od essence jsou z polska...Asi to je pravda,ale essence nemá všechny výrobky jenom z polska..mám doma nějaké i z Německa atd...Tak jenom že by byla škoda kdybys už nic od essence nekupovala a ták ;). A ještě..co boyfriend tag? A nechtěla bys natočit nějaký další bestfriend? Třeba s Bárb nebo tak? :) Jinak děkuju předem za odpoved ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale jo, ty věci používám, ale nemám momentálně chuť nakupovat nové... Video o Inglotu mělo být dávno, ale asi na něj nezbyde čas :-/ Boyfriend tag bych udělala, ale můj boyfriend nechce :) S Bárb bych ho nedělala, raději s ním ;)
      • / Anonymka
        Aha,tak to je škoda no :/. No,ale bylo by to brý ;) sice boyfriend by byl lepší,ale brala bych i další Bestfriend a nemusí bejt třeba rovnou s Bárb..klidně i s někym jinym ;)
      • / GetTheLouk
        Jj, zkusím najít něco podobnýho ;)
  2. / ReplyLenka
    Tady ti to strašně mooooc sluší :) a ty botičky - odkud je máš,jsou nádherný ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám je od kamarádky, ale jsou původem ze Zary tuším :) A děkuju moc! :)
  3. / Reply....
    Strašně ti to slušelo, jsi krásná! A líčení je pěkné! určitě vyzkouším, to trio od Inglotu také mám :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju, určitě zkus ;)
  4. / ReplyMonča
    Hodně ti to sluší, jen bych asi zvolila jiné tričko... Neber si to zle, ale v tomto mi připadáš trochu jako těhotná :D A jinak děkuji za další sestřih z Prague Fashion Week(end) :) A opravdu si to neber zle, jen mi to tak připadá...
    • / ReplyGetTheLouk
      To dělá jen ta fotka, těhotná v něm nejsem, neboj :D:D:D A není zač ;)
      • / Monča
        aha... :D ale opravdu ti to sluší ;)) těším se na další dvě videa z PFW ;)
      • / GetTheLouk
        Už jen jedno zbývá ;) Snad ho dneska zvládnu sestříhat :) A ještě jendou díky! :)
  5. / ReplyBebe
    To líčení je úžasný, strašně ti sluší! :) Jakou máš rtěnku? Je úplně nádherná, takovou barvu teď přesně sháním. A ty botky jsou taky super!
    • / ReplyGetTheLouk
      Rimmel Kate Moss odstín 26 :) A díky moc! :)
  6. / ReplyAnonymka
    Chtěla jsem se ještě zeptat...na fb jsem viděla toolik věcí z Bulharska..Tak nechtěla bys natočit video,kde by byly ty nákupy jenom z Bulharska? Takovej speciál? Myslim že by to zajímalo víc lidi ;) Předem dík
    • / ReplyGetTheLouk
      Video už natočené je, jen není čas ho sestříhat a tak, ale bude ;) Snad už tento týden ;)
  7. / ReplyMartina
    jsi úžasná :) strašně závidím tvůj talent na líčení a tvoji Vuittonku :P
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale prd, to je jen cvik ;)
  8. / Replyame-black
    Ahoj , já se tě chci zeptat jestli ta LV kabelka je pravá nebo ne? ... Jo a viděla jsem tě to v neděli a moooc ti to slušelo ... Akorát si šla dovnitř a já tě nemohla poznat :DD
    • / ReplyGetTheLouk
      Ano, je ;) Děkuju moc! :)
  9. / ReplySandra
    boží rty!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju, jen nahá rtěnka :)
  10. / ReplyAch jo....
    Nezlob se na mě Lou, ale ty módě vážně nerozumíš. Jak si můžeš vzít triko s nápisem, k tomu sako s potiskem a ještě takovou kabelku? Hrozně se to bije a vůbec se to k sobě nehodí. Možná se umíš hezky namalovat, ale u oblékání se až přehnaně snažíš, což je úplně evidentní, a pak to takhle dopadá. Je mi jasné, že můj komentář nezveřejníš. V tom nejlepším případě bys mi pod tento vzkaz napsala, že to není pravda a naopak oblékání neřešíš, ale to by byla teprve lež. Jsi člověk, který je rád středem pozornosti, máš blog a chceš vypadat co nejlépe, asi jako každý. Bohužel pro tebe, nevíš, co je minimalismus. Lepší méně nežli více, v jednoduchosti je krása... Měla bys to někdy zkusit. Jinak, je až trapné, jak se stále něčím vytahuješ. Zřejmě sis nikdy nic sama nevydělala a peníze máš od bohatého tatínka, což by docela vystihovalo typy lidí, jako jsi ty. Je zbytečné snažit se to případně nějak vyvracet. Dělala sis veřejný deníček několik let jen proto, abys byla zajímavá a měla nějakou zábavu. Za jiných okolností by sis to všechno nechala pro sebe. :) I teď musí stále všichni vědět, co děláš. Ať tady nebo na FB stránce tohoto webu. Vždycky budeš průhledná a průměrná. Bez makeupu nebo výrazného účesu by si tě nikdy nikdo nevšiml.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak za prvé, nechápu, proč bych tvůj komentář neměla zveřejnit!? Nikdy jsem žádné komentáře nemazala. Příjde mi to jako úplná hloupost. Evidentně si někdo s již dlouholetou nenávistí ke mně dal velkou práci, když si kvůli tomuhle komentáři založil email, aby neprozradil svou identitu. Nemyslím si, že by si mě nikdo nevšiml bez makeupu a zajímavého účesu, a kdyby nezvýrazňovala bych se takovýmihle komentáři :D Nevím s čím se vytahuju, dělám to, co mě baví. Tečka nepotřebuju k tomu ničí požehnání. Vážně ne :D Co se módy týče, nikdy v životě jsem neřekla, že módě rozumím a že ji nějak dělám. Přišlo mi vhodné sem, vzhledem k tématu článku, dát i můj outfit. Nikde není napsáno "Ahoj, jsem pán světa, rozumím tomu, je to krásný, všichni si sedněte na prdel a koukejte to nosit!". Většinou jsem ve výběru střídmější, ale PFW jsem brala jako příležitost k experimentům. Což jsem mimo jiné také zmiňovala. Ale marně vysvětlovat. Mně se moje outfity libí a znovu - nepotřebuji šáteček od všech lidí na světě, aby řekli: "Ano Lucinko, tohle můžeš nosit, to se mi líbí." Evidentně jsou na světě tací lidé, kterým bych se nezavděčila ani v černém obleku od hlavy až k patám. :D Průměrná ani průhledná rohodně nejsem. Je to čistě věc pocitu a takový pocit já nemám. Mám jen pocit, že někdo má místo deníčku jako zabijáka nudy, jízlivé komentáře. Inu, přeji hodně štěstí s tvou zábavou. ;)
      • / Bary
        No tak to byl dobrej stěr Lou :D :D
  11. / ReplyCatherine
    Ahoj, napsala jsem o tobě článek na mém blogu, doufám, že Ti to nebude vadit :) Měj se!
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě ne, moc děkuju! :)
  12. / ReplyMarkÉt
    Mě se tvuj styl hrozně líbí je takovej Žívější a přitom Krasnej zvolila si eleganci a michla to se svou vlastni osobou je to Dokonalé a k tomu to líčení, vlasy :X K tomu neni co dodat Seš dokonala Lou :)) opravdu jo :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně strašně moc!

Leave a reply

Your email address will not be published.