Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Srpen 2012

Další díl nákupů a novinek tentokrát za srpen, měsíc, který jsem neměla nakupovat :D

Tohle je mé sté video, zdá se to neuvěřitelné za necelý rok vyprodukovat sto videí! To je více než každé čtyři dny video! Moc vám děkuju za podporu a za to, že mě sledujete, protože jinak by určitě sto videí nikdy nebylo. Takže vám všem ještě jednou ze srdce děkuju!

 

PRODUKTY, O KTERÝCH MLUVÍM:
Carmex [ASOS]
Eyelure Corner Lashes [ASOS]
MAC Brush Cleanser [MAC, 320,-]
Catrice Ultimate Colour Lipstick (160 Tell Me A Bery-Talle) [Tesco My, 109,-]
Essence Miami Roller Girl Blush (01 Dates On Skates) [70,-, DM]
Chanel Illusion D’Ombre (89 Vision) [Douglas, 840,-]
Balea Krém na nohy s Ureou [DM, 39,-]
Essence Pigments (06 WOW it’s orange!) [Rossman, 65,-]
Essence Pigments (02 smell the caramel) [Rossman, 65,-]
Essence Colour ARTs Eye Base [Rossman, cca 50,- Kč]
Essence štetec na pigmenty [Rossman, 35,-]
NARS Velvet Matte Lip Pencil (Train Bleu) [Sephora]
Lepidlo na řasy Duo [Inglot, 250,-]
Benefit They’re Real Mascara [Sephora, cca 500,-]
Douglas odličovací ubrousky XL-XS [Douglas, 59,-]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.
Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

NA NEHTECH MÁM: Zoya – Tiffany, Essence – 02 Rebel Delight, Orly – Sheer Nude

NA RTECH MÁM:  Catrice Ultimate Colour Lipstick (160 Tell Me A Bery-Talle), Rimmel Kate Moss Lipstick (01)

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange
http://www.blueorange.cz/cz/kadernictvi.aspx

BARVA NA VLASECH: Directions – Carnation Pink

Comments ( 51 )

  1. / ReplyPoděkování
    Sleduji Tě asi od března tohoto roku, kdy jsem uviděla první tvé video a od té doby navštěvuji Tvůj blog a Facebook i několikrát denně. Takže poděkování je i na mé straně, protože Tvá videa mě straašně baví, jelikož jsou originální!! Takže velké dííky a poklonu Tobě!!! A jen tak dál! :) Pavlína.
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju strasne moc! Neuveritelne si takovyhle podpry vazim! :-)
      • / Pavlína
        Nemáš vůbec za co! Strašně mě bavíš.. No musím říct, že za tu dobu co Tě už sleduji, jsem viděla snad všechny videa a tak tedy: hodně štěstí do další stovky! :-)
      • / GetTheLouk
        Jeste jednou diky!
  2. / ReplyŽanet
    Těším se na tvoji recenzi pigmentů, já na ně koukala v drogerce, ale vůbec mě nezaujaly.. A ty stíny od Chanelu jsou superskvělý! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No me tak nejak... No napul :-D A ty stiny jsou dokonaly, vazne!
  3. / ReplySandra
    Na tohle video jsem se tak dlouho těšila. A opět nezklamalo :-) Po té tvářence od essence se musím podívat. Sice nemám značku essence zrovna v oblibě, ale některé výrobky jsou dobrý. Páni, ty oční stíny vypadají opravdu dobře! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! Ta tvarenka az na to, ze prasi je super! A ty stiny jsou bozsky proste!
  4. / ReplyAdela
    Opět velmi povedené video, tady ti ta košile s tou rtěnkou STRAŠNĚ sluší :) Doufám, že bude brzy další video :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! Bude, neboj ;-)
  5. / Replycula
    a já děkuju za každý další video (i článek), moc mě baví tě sledovat :) jinak tu dvoubarevnou tvářenku asi taky musím mít... :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Jdi do ni, jen prasi :-( Dekuju strasne moc za podporu!
      • / cula
        no, snad to prášení nebude tak hrozný, ta barva se mi fakt líbí :) nemáš za co děkovat, hlavně zůstaň taková, jaká jsi :) myslím, že jsem viděla všechny tvoje videa a nemůžu ani uvěřit, že jich už bylo tolik. snad jich ale bude ještě mnohem víc :)
      • / GetTheLouk
        Dekuju strasne moc!!! :-) ja taky neverim, ze jich je uz tolik :-D Leti to silene rychle :-) A jeste jednou diky!!
  6. / ReplyMarkéta
    když řekneš, že video bude hrozně dlouhý, v duchu si poskočím. fakt. tyhle tvoje videa zbožňuju a doufám, že jich bude ještě minimálně další stovka ;) nebo spíš 5 stovek :D takže děkuju zase já tobě za skvělý vylepšení naší český make-up blogový sféry :) hodláš se účastnit dnů marrianne? slevu do sephory mám osobně v plánu využít! měj se hezky ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! 500? Tyjo, to je vyzva :-D dnu marranne se nezucastnim. Jsem mimo cr. :-)
  7. / Reply........
    Ahoj máš moc pěkná videa ráda na ně koukám.-)) jsi moc sympatická a plná energie.-)). mám takový menší dotaz dají se ty stíny od Chanelu použít na celé víčko? a jaká je výdrž? předem díky..
    • / ReplyGetTheLouk
      Urcite daji ;-) Ja je tak nosim! Vydrz cely den i bez primeru ;-) A dekuju moc!
  8. / Replykatie
    sté video? wow, tak to gratuluju, strašně rychle to uběhlo!! a mám takový dojem, že můžu říct, že jsem viděla všechny (kromě tohohle, ale to hned napravím :D) ! hodně štěstí do další stovky! *
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! Tyjo, tak to smekam!
  9. / ReplySuzie
    Jůůů, tady ti to moc sluší! Gratulace ke stému videu, doufám, že tahle stovka nebude poslední :)!
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! Doufam, ze nebude ;-)
  10. / ReplyIvie
    Musím říct, že jsi opravdu šikovná, vždycky jsem se chtěla umět namalovat tak, abych měla výrazné jenom rty, ale nikdy mi to nešlo, proto tě obdivuju, ale i proto, že máš dobré nápady, no prostě za to, co s malováním všechno devedeš. Jak ses k tomu všemu dostal? A ještě jedna otázka, trochu soukromá, kde na takové drahé produkty ,,bereš" peníze ?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju strasne moc! :-) K liceni jsem se dostala pres touhu se malovat a nasledne tutorialy. Ted je delam. Driv jsem se z nich orakticky ucila. :-) Penize beru tam, co vsichni ostatni :-)
  11. / ReplyNýna
    Gratuluji ke stému videu a přeji minimálně další stovku! Pročítala jsem komentáře pod tímto videem a jenom dokazují, že to, co děláš, děláš skvěle. Máš hodně obdivovatelek a já k nim jednoznačně patřím! Jinak mě zaujal Lip Pencil od Nars:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! Ta lip pencil je takova. No zvlastni. Hlavne tou barvou :-)
  12. / ReplySim
    ako prvé - gratulujem! a dúfam, že budeš pokračovať naďalej, tvoje videá sú úžasné a profesionálne, si mi strašne sympatická :) ako druhé - to líčenie ti veľmi, veľmi, veľmi pasuje :) tak ma napadlo, neurobila by si na takéto líčenie tutoriál? k tmavému malinovému rúžu, keď už je to trend na jeseň :) ja by som zaň bola veľmi vďačná! ako tretie - ešte raz, si úžasná! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Za prve - dekuju! Pokracovat budu, zvlast po takovychto komentarich ;-) Za druhe - tutorial bude. Nebo spis takove get ready with me video :-) Za treti - jeste jednou moc dekuju!!!
  13. / ReplyDorota Noon
    Začátkem bych chtěla pochválit "podzimní look"... jde o to, že tmavě červená košile Ti velmi sluší a já jako "milovník rtěnek" (joo děkuju za typ tu Tell Me A Bery-Talle prostě musím mít, ta barva mě nadchla a je možný,že to budu mixovat s 1 od kate taky:D) oceňuju tu sladěnost. Celkově videa sleduju a tak jen tak dál... Jinak jse ráda, že Ti začala "blednout" ta růžová barva, moc se ito nelíbilo, za to teď je to moc hezké ( mám takový pocit, že se teď všichni barví na růžovou je to možné??:D) Plus gratuluju ke koupi Carmexu!!:D ps: moje kamarádka coco píše blog a já jí v tom hodlám pomáhat... kdybyste někdo měl zájem tak se podívejte!:) http://thekisskissbangbangstyle.blogspot.cz/
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc :-) rtenky jsou obe dve super! Ruzova bledne, jakto neni prirozeny pigment. Ale asi si jinecham, k tvemu zklamani, obnovit :-) Ale mozna min vyraznou nebo spis sveteljsi. Uvidime :-)
  14. / Replysluší
    Na té fotce Ti to sekne a je třeba, udělat si "někdy" radost:-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju :-) presne tak!
  15. / Replyrit
    Ahoj , strašně se mi líbí tvá videa, na tvůj blog se vracím strašně moc ráda , a chtěla jsem se zeptat i když se to k tomuto videu moc nehodí ale, jáká je podle tebe nejlepší nahá rtěnka ?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! :-) S nahou rtenkoou zalezi na tvem odstinu pleti i rtu. Mrkninpo dermacolu seduction lips v odstinu 1 ci 2. Nebo mac cremecup. Ci rimmel kate moss v odstinu 02 ci 07. :-)
  16. / Replymája
    V tomhle videu ti to opět moc sluší, krásné líčení! Ta barva trička a rtěnky je super, podzim no. :-) Jinak já peru štětce normálně v šamponu na vlasy (také to máš v některém svém videu, viděla jsem všechny :-) ). S MAC Brush Cleanser nemám zkušenost, tak pak napiš, jak se ti osvědčil. Předpokládám ale, že bude fajn. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No to je spis na spot cleaning. Na cisteni po kazdem pouziti, ne na to deep cleaning. A je fajn ;-) a dekuju moc :-)
  17. / Reply:)
    Ahoj, chci Ti poděkovat ke stému videu, ráda na na ně koukám a zjišťuji, co je nového. Jsem velmi ráda, že ikdyž si můžeš dovolit dražší až drahou kosmetiku, nezatracuješ proto kosmetiku z drogerie a nebojíš si ji zkusit a říct, jo tahle věc od essence nebo rimmel stojí pár korun, ale je to super. Za to jsem moc ráda, protože já si tu dražší kosmetiku bohužel dovolit nemůžu, pokud nechytnu výprodeje posledních kousků se 70% slevou. Jo a Carmex podle jejich stránek http://www.carmex.cz/ má být i k sehnání u nás. Tak uvidíme. Hodně štěstí v životě a spousty dalších videí PS: Kde kupuješ tak hezký košile ? ( tahle co máš ve videu a pak taková ta růžová, jsou moc hezký)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! Ja mam rada samozrejme levne veci - kdo ne? :-D Ale i ta drazsi ma neco do sebe. Drazsi vybiram vetsinou jen kvuli odstinum. Carmex ma byt u nas? Super!!! Konecne! :-D Dekuju moc! Kosili tuhle mam z lindexu a ta ruzova je z new yorkeru :-) ceny kolem 500 max ;-) nic velkyho :-)
      • / Katka
        btw. carmex má v eshopu i jedna česká blogerka http://plumfooleryshop.cz/balzamy-na-rty-c3/carmex-lipbalm-i19/
  18. / ReplyEllaina
    Ahoj Lou :) Počasí se stále nechce umoudřit a vypadá to, že zachvíli přeci jen už bude podzim... Ale musím říct, že... trošku mi k tobě nejde ta košile :) Pro mě si živel, takže dle mého oka, ti strašně sluší veselé barvičky jako růžová, žlutá, bleděmodrá.. v této vínové si mi připadala taková vážnější (vůbec nechci říci že nehezká nebo tak podobně.. to ne.. prostě jen vážnější :)) Chtěla bych se tě zeptat na ten Carmex.. jestli by si mi doporučila ten "obyčejný" nebo je lepší višňový.. Měj se krásně. El.
    • / ReplyGetTheLouk
      Bohuzel nemeli zajimavejsi barvu na na ten podzim jsem neco takovyho chtela zkusit :-D Taky si na ni zvykam, ale proste pofrci :-D Carmex jsem jiny nez visnivs nikdy nemela, takze nevim :-(
  19. / Reply...
    vau!!!!!!!! najlepsie co som posledne dni videla! a to som toho videla vela...
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju strasne moc!!!
  20. / ReplyZdeenka
    Lou, úúúúplně super video :) Také se přidávám ke gratulaci 100. video a výš :) Jinak tak jako většina slečen tady, jsem i já viděla všechny tvé videa postupně od začátku a musím říct, že jsou lepší a lepší a baví mě stále víc a víc :) Vždycky se nejvíce těším na novinky :) Jinak osobně mám s Essence kosmetikou teď v Ostravě jeden problém. Tam kde ji vedou, nemají bohužel nové kolekce, jen starší (Ready for Boarding) a ta mě vůbec nenadchla. A ty, které bych okoukla a něco si koupila u nás nebyly a nejsou :D Strašně jsem se těšila na kolekci Snow White a bohužel jsem nikde nenarazila ani na Miami Roller Girl :( škoda, chtěla jsem si pořídit barevné příčesky do vlasů tvářenka mě velmi zaujala, i barva laků mi přijde taková veselá :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju strasne moc!!! No ani v Praze to neni tak slavny. :-D Bohuzel se k nam dkstane pulka do pulky drogerii a jeste je to vybrany. :-(
  21. / ReplyKarolína B.
    vypadáš božsky Lou! :) tahle barvička na rtech Ti opravdu jde a ještě, jak jsi to sladila s košilí, no bezva :) doufám, že u nás v drogérii zastihnu tuhle essence tvářenku, protože už dlouho sháním tuhle výraznou růžovou a navíc když je tam ještě ta oranžová můžou z toho nakonec vyjít nádherný odstíny. jsem dost zvědavá, co budeš říkat na they´re real! s tím čističem na štětce mi zároveň připomínáš to, že bych ty svoje mohla zase po sto letech vykoupat, jsem to ale čuňátko :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc! :-) No ja prave chtela taky vyraznou ruzovou i oranzovou :-) They're real me zatim neuchvatila. Ale zatim jsem ji zkusila jen jednou... Uvidime ;-)
  22. / ReplyTherezka
    Ta košile s tou rtěnkou vypadá výborně a strašně ti to dohromady sluší! Jinak, ty, bys mohla dělat nějakého prodejce, protože na základě tvých videí jsem si už koupila několikátý produkt :-D. Strašně mě na tebe baví koukat a všechno, co o produktech řekneš, ti věřím :-DDDD (trochu přeháním, ale jen trochu). Takže teď přišly na řadu ty zlaté stíny Chanel! Už je mám doma, navíc s patnácti procentní slevou v My Tesco (za asi 720,-). Už jsem je měla v pátek na očích a jsou fakt krásný a skvěle drží. Jasně, trochu opadávají, ale jak říkáš, protože je to zlaté, tak to vůbec nevadí, vypadá to, jako kdyby to bylo schválně. Mám hnědé tmavé oči a vlasy, takže zlatou miluju. Já za typ děkuji, moje kreditka už méně :-D. A koukala jsem i na tu rtěnku od Catrice, ale je na mě moc tmavá, mám hodně plné rty a ve výrazných rtěnkách se necítím dobře, nebo jen v některých. Každopádně jsem si k tomu vzala podobný odstín, který jsem měla doma se zlatýma třpytkama a nádhera!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc! :) Jako kéžbych z toho měla nějaký provize! :D To by se mega vyplatilo! :D Ty zlaté Chanely jsou dokonalý! A jsem moc ráda, že si z nich taky tak nadšená! A jsem ráda, že někdo může potvrdit, že ani opadané nevadí, že to není jen jakože je tak miluju, že to jakože zkousnu, aby se neřeklo :D Že to je prostě pravda! :D Kreditce se samozřejmě omlouvám :D Právě v plných rtech vynikne krásně! :) Ale chápu, že ne každý na to je :) Ale když máš ty plné rty, tak je neschovávej, byla by to škoda ;)
  23. / ReplyAlice
    Ahoj, na tvůj blog jsem narazila dneska a musím říct, že je supr :). Můžu se zeptat, co máš na videu za make-up a bronzer?
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :) Makeup netuším, tipuju to na Chanel Vitallumiere Aqua, bronzer mám kombinaci NARS Madly a té tvářenky od essence, terou zmiňuji ve videu :)

Leave a reply

Your email address will not be published.